Chytej.cz

Chraníte velké okouny? necteno

14.11.2005 | Hrouzek | 11.222 zobrazení | 96 odpovědí

Přál bych si, aby se rybáři chovali lépe k velkým okounům. Jsou dny v roce, kdy i velcí okouni berou intenzivně. Masaři si plní pytle. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co dělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. listopadu 2005 v 7:58 ® Tomash
Tomash

Hosty : Podle tebe mám ksicht jak debil a podle mě seš ty né jak debil, ale debil, když se ptáš, jestli se dá candát chytit i ve dne?!

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 7:55 ® Tomash
Tomash

Milky : To, proč to Hrouzek nev yčítá Bassovi taky nevím, ale on to sem nenapíše, protože pro to vysvětlení není. A jestli bude Hrouzek psát, že já posílám hodně svých úlovků do časopisu, že sem exhibicionista a já nevím, co ještě, tak kdyby ty úlovky nebyly trofejní, nebo neměly žádnou hodnotu, tak je asi nezveřejňujou…

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 7:52 ® Tomash
Tomash

Hosty : Sympatickej názor Lojza : Ve Sortovním rybáři, ani v Českém Rybáři jsem nikdy úlovek neměl, ani jsem ho tam neposlal. V Rybářství a v Kajmanovi jo. Hodně fotek tam má brácha – Ondřej. To nejsem jenom já. Možná to nerozlišujete a když vidíte Hampejs, tak to jsem já. Rád do těhle soutěží zasílám své úlovky. Rád se pochlubím.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 1:07 ® xycht

To jestli si rybář rybu ponechá je podle mě čistě jeho věc. Nedělejme z každýho rybáře, co si vezme okouna nad 40cm, masaře.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 0:59 ® Bosanac

Milky: asi kvuli tomu ze ta sama ryba neni na Chytej , MRKu , Rybarstvy, Ceskem rybari , Sport. rybolovu atd. Uz se pomalu bojim precist i MF Dnes .

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 0:26 ® Milky
Milky

Hrouzek: Já jsem příšel dneska nějak později a nedohledal to. Proč nevytýkáš kilnutý okiše Bassssssovi? Třeba jedna pětina fotek v galerii je jeho, třeba tahle.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 0:15 ® Hosty

Fandim Hrouzkovi .. protoze hampejs ma ksycht jak debil ..

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:24 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: Nee, jste u konkurence pane

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:23 ® jake
jake

Brý den! Jsem tu správně na www. chytej. cz?

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:21 ® srami
srami

Nechráním, páč je nemám šanci chytit letos největší 32 z celkového počtu 15 ks na pstruhové vodě a tam C a R nelze uplatnit pouze C a K

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:16 ® Tomash
Tomash

Už na to fakt kašlu. Hrouzku otravuje mě ti stále argumentovat. Faktz je to nuda. Aby sis pak myslel, že okouna 40cm mám za důchodce, kterej ani nedokáže chytit rybku a jen čeká než umře a ty tomu dokoce i věříš – tomu, že já si to myslím, tak si větší tragéd než jsem myslel. Jirisův příspěvek je přínosný stejně tak, jako by nenapsal nic a Hunol zase rozdmýchává vyhaslý oheň. Přísloví „čím víc se s hownem mažeš, tím víc smrdí“ sem pasuje, jako „p. del na hrnec“ a já už nemám síly na další „Hrouzkopokec“, takže jdu spát a možná začnu psát Hip hop.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:12 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Richayrd-X: CaR

Tak teď si tu připadám pomalu jako ve VyVolenejch- taktejšn

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:10 ® jiris
jiris

Tomash – narozdil od tebe Hrouzek neco pochopil, ze zacatku byl hroznej ortodox, ale ted zacina byt na dobre ceste. O tobe se to rict neda.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:10 ® Tomash
Tomash

Hrouzek : Já ti na tvý řízky kašlu!

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:08 ® Richayrd-X

denyq: ok, ale já je všechny stejně pouším (ty smajlíky)

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:08 ® Tomash
Tomash

hunol : Zamáčk sem slzu. Už mě unavuje to tu psát pořád dokola. Neměl sem s sebou foťák a minulý rok mi dost nešťastně utek okoun 51cm. Chtěl sem fotku. Navíc tam teď chodí víc rybářů a u těch C a R fakt nehrozí. Mysli si, co chceš, ale pro mě to zhovadilost nebyla a „po válce je každej generál“.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:02 ® Tomash
Tomash

Hrouzku si fakt případ. Moje „taktejšn“ nemá nic společnýho s pouštěním či nepouštěním dravců. S tím stářím sem to opravdu napsal ironicky – kdybys mě znal, jako že neznáš, tak bys to pobral. Ty mě neznáš, tak si myslíš, že se v tom motám. Moták seš ty a fakt hustej. A věř mi, že ty mi rybařinu neotrávíš a jestli nedokážeš skousnout, že chytnu během pár týdnů dost velkejch okounů a vezmu si je, tak to skousnout nemusíš. To je mi jedno, ale poslouchat od tebe kvůli 6 ks kíllnutejch ryb, že sem masaj, to je fakt porce! Už nebudu reagovat. Fakt zkus bnýt do budoucna originálnější a zvol prosím vhodnější název pro své téma, aby sis „potvrdil svou dedukci“ Víš, kdo neskous, že sem vzal ty okouny? Ty a „Mladý rybář“. Smutný je, že mladýmu rybářovi je 12 let. Tak sakra bude ti 19, tak tu závist trochu potlač. Je to moc vidět, i když to chytře zaobaluješ kydama – to je zase tvoje „taktejšn“. Bys byl nejradši, kdybys všechny hezký a velký ryby v republice – i mimo ní tahal jen a jen ty, viď?

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:01 ® hunol

Tomash – Já se moc k těmto tématům nevyjadřuji ale sežrat 50 cm okouna je zhovadilost, mysli si o tom co chceš. Vídíš sám s reakcí ostatních rybářů že je to opravdu štěstí a většina takovou rybu neuloví za celý život. Já osobně doufám,že už takovou rybu neulovíš, ale uloví ji rybář který se neřídí heslem" po mě potopa" a udělá mu radost když takovouto trofejní rybu dopřeje ulovit i ostatním kamarádům rybářům. Nejsem ortodoxním zastáncem C&R a vím že jsi neporušil RŘ ale až půjdeš kolem vody kde jsi ho ulovil vzpomeň si že už tam není a nebude. Rád bych Ti pogratuloval ale v tomto případě opravdu není k čemu.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:58 ® Hrouzek
Hrouzek

Já ti závidím z celého srdce
A s těma řízkama,to byla fakt sranda,ale kdybys fakt přijel s okounem,tak opravdu bys těch 5 kg řízku dostal…

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:53 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Richayrd-X: To jo, docela zbytečný rejpání Btw. zapracuj na snížení počtu smajlíků;-)

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:53 ® Hrouzek
Hrouzek

Je vidět,že si nic nepochopil ) Ale to se dalo čekat, bylo to myšleno tak,že i když bys měl foták,stejnak bys ho vzal, protože má dobrý přece masíčko ,jak si psal a chtěl si mu ukončit trápení ne…?? Tak proč si psal, „že si ho mohl pustit,ale neměls foták“ ) A kdybys koukal do diskuze,tak tam máš odpověd,proč na basse nemám žádný připomínky a na tebe jo… Myslim,že ses do toho pořádně zamotal.. Ale to je v pohodě a já tě nikam poslat nemusim už by to bylo na tebe moc,protože ty už tam jseš. A tu štiku si nevzal halvně proto,aby sis uděal na chytej lepšejší zas jméno po tom vejprasku. To je tvoje taktejšn…

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:50 ® Tomash
Tomash

Hrouzek : přece jen něco k otázce – ptáš se „co dělat?“ Zajít k doktorovi. To radím já. Anebo zavolat rybářskou stráž, pokud jich má rybář fakt hodně. Jen bych tě chtěl vidět v akci, jak nějakýmu rybářovi u vody vysvětluješ, ať pustí okouna 40cm, že mu koupíš 5kg řízků. A ještě mi piš, jak si mě prokouk! Wo. e ty si fakt případ.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:48 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash: já vím, četl jsem si to, ale nebylo to nikomu adresovaný a protože byl poslední příspěvek ode mne, tak se raději zeptám. mě spadl kámen ze srdce

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:47 ® Richayrd-X

No to je zase komedie

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:46 ® Tomash
Tomash

denyg : Ne. Přečti si to ještě raz, nebo to nečti vůbec – není tam jednak nic k tématu a druhak nic přínosnýho. Je to jen reakce člověku, kterej mástejně v kebuli jen sebe a svou jedinou, pravou a správnou pravdu.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:43 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash: to bylo na mě?

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:41 ® Tomash
Tomash

Si fakt magor. Dělej záhadnýho, ale na mě to dojem neudělá. Co já šířím kolem sebe., jaký váhy se ti nezdaj, myslíš, že kdybych u sebe měl foťák, když jsem chytil toho posledního okouna 49,5cm, tak že bych čekal na úplnou tmu, abych měl stížený podmínky na focení? A myslíš si o mě, že jsem masař, když jeden den vezmu okouna – podle tebe jsem měl fo%ták a stejně jsem ho vzal, protože jsem zlej rybářskej vydrař a dva dny na to pustím štiku 74cm – kdybych byl masaj, tak vezmu i tu štiku. myslíš, že jsem ji pustil, abych u tebe „stoupl“ ve tvém pomyslném žebříčku? Víš, čím mě se. eš? Že mi tady pár rybářů napíše něco o váze a ty do mě začneš rejpat – pořád tvrdíš, že ne, že to tak není. Klidně si to mel dál, ale sám víš, že to tak je. Děláš komedie a píšeš mi – prosím tě pusť aspoň jednoho okouna přes 40 a já ti koupím 5 kg řízků, když mi ho dáš a já ho pustím. Jsi normální? Žádný psychický problémy? Co tím sleduješ? To mi závidíš, že chytnu pěknou rybu i jinde než na Ebru, nebo na Gruntech? Jestli proti mně něco máš, tak mi to do budoucna napiš na email, ať to tady neprasíme osobním sporem. Ke mně pořád posíláš příspěvky, jak beru velký okouny, ale že bys něco napsal např. Bassovi, nebo DoTovi – to sem si nevšiml – já proti nim naprosto nic nemám a jejich úlovky jim rád pochválím, protože tahají celoročně velký okouny a 100% vědí, jak na ně. Ty jim jejich pochválíš a mně napíšeš, že sem masař. Běž do pr. ele! Si normální chudák.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:36 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Je to věc každého rybáře, ale z tohoto dotazu cítím jen narážení na události, které se v posledních dnech staly. Je možné, že zakladatel to tak nemyslel, ale já z toho necítím nic jiného.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:27 ® Hrouzek
Hrouzek

Ty si o to říkáš sám, těma výmluvama a tim jakou tuchu o sobě kolem šíříš, víš o tobě jsem si myslel,že jseš fakt v pohodě, když jsem pak viděl pár fotek,tak jsem nevěřil a ted už věřim. Takže si z toho nic nedělej, chvílema tě to štve,že děláš to co děláš,proto ty výmluvky.. Takže nedělej z lidí blbce s těma váhama a o sportovním rybáři kterej nemá rád masaře a co ještě atd.-třeba u té otázky s parmou a ted co si tady vymlel „konec trápení“......... To co jsem chtěl vědět jsem z tebe dostal. A víc nic nepotřebuju…

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:09 ® Tomash
Tomash

Ty se směješ, To spíš já, když nerozeznáš nadsázku a do chvíle než se tu objevilo moje rok starý téma si žádný téma „chráníte velké okouny“ nedával, takže ses tím nenavážel? Jestli si myslíš, že já si myslím – (to je zas souvětí) – že okoun přes 40 je starouš před úhynem, tak to si opravdu nemyslím. Buď v klidu. Chytej si, jak chceš, ber si, co chceš, pouštěj si co chceš. zrovna já, jsem se do tebe třeba nikdy nenavážel, že pořizuješ „Hrouzkofotky“. Prostě už dost. okouny jsem vzal a ty co? Co chceš? Abych je příště pustil? A příště budeš chtít, abych chytal jen na twistry, zakážeš mi chytat na woblery? Už se na mě vykašli a radši chytej ryby. Mě nepředěláš a klidně si mysli, že sem masař. od tebe mě to opravdu neuráží, protože jsi psychopat, co se pouštění ryb týče. Možná spíš psychoterapeut. Si stejně starej jako já a poučuješ mě, co brát a co pouštět. Nech to už proboha na mě. Hezký večer ti přeju.

reagovat