Vyhledávání
Chraníte velké okouny?
14.11.2005 | Hrouzek | 11.316 zobrazení | 96 odpovědíPřál bych si, aby se rybáři chovali lépe k velkým okounům. Jsou dny v roce, kdy i velcí okouni berou intenzivně. Masaři si plní pytle. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co dělat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:42 ® Hrouzek
-
Navážel jsem se snad někdy? , tak proč nebereš všechno,proč si pouštěl tu štiku
reagovatkdyž zastáváš takovej „zajímavej“ názor.. Že jim raději ukončíš trápení. Ty určitě víš, jak se takovej okoun kolem 40cm má. Jak vlastně můžeš nesnášet masaře,třeba maj stejnej pohled na rybu jako ty.. To je jedna výmluva lepšejší než druhá, nejdříve,neměl jsem foták,ted už raději ukončíš trápení-tak proč vlastně? To je MAZEC Raději už nereáguj, protože to je sranda
- Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:31 ® Tomash
-
Vyber si prosím tě pro příště jiný název pro své téma. Takhle to skoro vypadá, jako že se do mě o5 navážíš a to ty přece neděláš, ne? Takže já chráním velké okouny tak, že si je vezmu. Ušetřím je od pomalého umírání a jako pruhovaní důchodci už je stejně bolí ploutve a kornatí jim šupiny. Nikoho nenutím a ani nenavádím, aby bral velké okouny, ale já je beru.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:30 ® Hrouzek
-
a co takhle jim šoupnout i vrchní míru třeba 25–35cm… To je blbost,že by někdo schválil tohle )
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:22 ® Robur
-
Jestli chceš slyšet něco moc ošklivého, tak cca před 15 lety brali na Mušově okouni, ale fest, klidně jsi nachytal 7 kg, no a někteří rybáři brali vše, ale to nejlepší nakonec, zakopávali to ke stromkům místo hnojiva.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:22 ® skwor
-
Asi bych zavedl omezení počtu ponechaných okounů(10ks).
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:21 ® Tomik
-
velký okouny pouštím. sice jich moc nechytim ale většinu (skoto fšechny) pustim..
reagovat