Chytej.cz

Chraníte velké okouny? necteno

14.11.2005 | Hrouzek | 11.220 zobrazení | 96 odpovědí

Přál bych si, aby se rybáři chovali lépe k velkým okounům. Jsou dny v roce, kdy i velcí okouni berou intenzivně. Masaři si plní pytle. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co dělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Pondělí 21. listopadu 2005 v 17:36 @ 

No prostě a jasně řečeno,ať je vítězem Hrouzek nebo Tomash,já osobně tleskám (a podotýkám že hlasitě a intenzivně) tleskám Milkymu. Jsi fakt frajer.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 v 17:11 ® Robur
Robur

No koukám že se nám to dostává do podoby Limnádového Joea: Padouch nebo hrdina vždyť jsem jedna rodina. Ale tak to má být, mějme se rádi.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 v 16:46 ® Hrouzek
Hrouzek

Bass-díky!

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:03 ® Bass
Bass

Hrouzek: Já si myslim, že věk nehraje až tak velkou roli. I mladej kluk může mít dobrý jméno a bejt uznávanym rybářem ............ příkladem může bejt třeba Shimi. ( doufám že sem si teď u něj trochu šplhnul ) a myslim že ani o sebe nemusíš mít strach a vidět věci tak černě. Se svým přístupem máš určitě taky spoustu příznivců. Nachytáš spoustu ryb a automaticky je pouštíš a to jen tak někdo nepřehlídne, neboj.............. máš moje sympatie ............ drž se

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:04 ® Tomash
Tomash

RouzekH : Neumíš správně napsat nick? Pak nevím, o koho jde.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:01 ® Hrouzek
Hrouzek

Bass-jojo,máš mě dobře přečtenýho a dám na tvoje rady, ale u Thomase jsem se prostě neudržel a muselo to všechno ven ) Ty si pro mě rybář a né jen rybář,ale dobrej spisovatel.. Já i kdybych se pokoušel něco takového napsat(myslim ten poslední tvůj článek tady na chytej),tak bych to nedokázal určitě jako ty vyjádřit, z mojeho projevu by tam bylo určitě dost nepřesných vět,který dělaj dojem jiným takovej,kterej já sám nechci… A taky mnoho lidí neskousne,že nějakej malej prdola,chce poučovat daleko starší To by byl mazec

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 v 18:26 ® Tomash
Tomash

Milky : Budu se opakovat, ale jsi fakt génius! Odlehčil jsi to a brutálně si mě rozesmál. DÍKY!!!

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 v 10:50 ® Bass
Bass

Pánové, tak to byla šichta, celý to důkladně přelouskat

K. rva, jak je možný, že jsem si tu toho nevšimnul hned od začátku ?!?

Hrouzku, i když tě prakticky vůbec neznám, přezto tě mám za " rybáře ". Už na sratu jsi mě zaujal tvým přístupem k rybařině a máš opravdu moje sympatie. Ryby nachytáš krásný a to že je umíš vrátit zpátky do vody tě jenom šlechtí. Prosim tě ale, neposer si to tim, že tenhle tvuj postoj budeš někomu nutit. Kosťa má pravdu, může to vyvolat alergii, a to by bylo více škody než užitku. Já osbně jsem se na Silvestra neopil ani nepamatuju, protože nesnášim chlastání na povel a tohle je to samí. Ze zásady nepíšu docházku do sumáře, protože mi to nějakej kretén kterej si to vymyslel nakázal a myslí si že na tom udělá kariér. Ale já to vidim jako nesmysl a tak jim na to se. u !! ............ a to je stejný. Nebudu nic dělat na povel. Jsem dospělej chlap a dokážu sám usoudit co je správný a co ne. A Tomash ? – jestli jste tohle fórum potřebovali k tomu, aby jste si něco vyřikali, dobrá, rád jsem se stal divákem. Zazněla tu spousta moudrejch slov, většinou od starších a zkušenejch rybářů a nad tim je třeba se zamyslet. Vzít si z toho co potřebuju a hotovo........... Proč ti vadí že žere ryby ? ............ já vim, tobě vadí spíš to, jak se prezentuje, ale tak ho nech. Doufej že si to jednou v hlavě srovná a uvidíš že z něj bude rybář, na kterýho jednou budou mladý klucí vzhlížet jako na modlu. Dyť mu k tomu zase tolik nechybí. Krásnejch ryb nachytá taky spoustu a uřčitě taky něco pustí, všechny je přece nesežere. A že sežral padíka ? .......... no, je to zvěrstvo, to jo. Kdyby aspoň šel vypreparovanej na prkno, ale pánev je fakt docela dost. ............. Ale von už to neudělá, uvidíš. Já myslim, že po tom všem co tu v poslední době proběhlo, to taky pochopil že to neměl dělat, i když to zatim nikde neřek. Já mu věřim. ............ a zrovna tak věřim, že on zase přehlídne ty tvoje cejny co napereš na trojháky, aby si se potom mohl vyfotit s totálně vyflusnutym sumcem.

tak že co k tomu dodat ? ................ kdo chce ryby žrát, ať si je klidně žere, ale zamyslí se nad tim jak velký............ a kdo je chce pouštět, ať si je klidně pouští, ale netváří se zase, jako že je to ta jediná správná cesta.

Vidim to jako závěrečnej hvizd. Jestli se bude trochu nastavovat, nechám na vás, ale rozhodnuto už je.

Mám vás rád .............. tak mě nes. rte

reagovat
Sobota 19. listopadu 2005 v 0:11 ® Prichy
Prichy

Nakonec jsem velmi rad, ze jsem to cele precetl. diky Milky

takhle se zasmat a tady. malem jsem brecel

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 23:24 ® Hrouzek
Hrouzek
reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 21:33 ® HaD
HaD

Po druhém kole si účastníci a velmi kvalitní komentátor zaslouží potlesk! A proto tedy tleskám.

PS: kolik polovin, třetin, či čtvrtin má toto utkání?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 19:50 ® Milky
Milky

Po druhé části hry......
Z první části dobře rozehrané utkání díky přestávce, kdy se jen těžkopádně dostává do tempa. Hráči jsou špatně rozcvičení a aby předešli křečím, pohybují se po tenkém ledě velmi opatrně. Z mistrovského utkání je spíše přáteláček a oba soupeři se snaží neublížit jeden druhému a hrají spíše na notu diváků které nezajímá kvalitní mač, ale těm, kteří se uchýlili do této arény před úklidem doma a napivo . Soupeři se spokojují s plichtou, ale všichni tušíme, že to není výhra. Zatímco Tom opouští hrací plochu, Hrouzek se ještě několikrát snaží diváky přesvědčit o tom, že jeho remíza je vítězství tím, že opět ukazuje několik svých kliček a snaží se výstřelem do prázné brány posunout skóre na časomíře. Zbytečně si vykoledoval hozenou rukavici z publika, kdy se nadnou zjistilo, že jeho rudý nápis na liliově bílém dresu CaR je napsán krví mrtvých cejnů a plotiček. Hrouzek raději ukončuje svojí exhibici a nechává v aréně alibisticky zhasnout.

… pro klub informovaného diváka

. Milky

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 16:58 ® Hrouzek
Hrouzek

Už končim tuhle otázku,ted jsem si přečetl článek co napsal bass a jsem nadčenej a je tam všechno co by mělo být. Bass to napsal uplně přesně a dobře.. Petrův zdar!

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 12:18 ® DEATH

Velkej okoun? To neexistuje! Teda aspoň tady

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 12:16 ® Deleted

Mily Hrouzku, muzu potvrdit, ze nemusis zabijet ryby a nebo je napichovat na hacek, kdyz se Ti to nelibi. Opravdu Te k tomu nikdo nenuti s nabitou zbrani u hlavy. Proc si tedy nenajdes jinou zabavu, kde rybam nebudes ublizovat? Kdyz mas rad ryby, muzes se prece s nimi potapet. Pokud tedy nepatris do cca 7 pct populace, ktera se potapet nemuze.

Osobne mi vadi plky, jak vsichni ryby pousti. To vam ale fakt nevadi stres, ktery ryby zazivaji na udici? Nebo myslite ze ji to prijde velmi legracni viset za tlamku na nejakem haku?

Osobne chytam ryby i se potapim. Tam kde se potapim, tak tam nechytam Ryby mam rad i na talirku a to ze jim ublizuji beru jako cenu za to, ze si obcas nejakou necham. Na druhou stranu se snazim ryby setrne poustet, odepinat je ve vode a vubec minimalizovat jejich zazitek s rybarem.

Tak abych to shrnul, prijde mi hodne pokrytecke tvrdit, ze je mi ryb lito, ale ze to proste jinak to nejde a ty tlamky jim pichat hackama musim. Kazdy si muze vybrat a do chytani ryb nas nikdo prece nenuti.

Abych nebyl mimo diskuzi – osobne tomashe vubec nemusim (mam k nemu nejakou osobni averzi), ale takoveho okouna bych urcite nikdy nepustil.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 11:43 ® pepino99
pepino99

Odpovím na otázku , která je v názvu tohoto fóra.

Nechráním!

Největšího chyceného tak cca 33cm jsem napíchl na sumce ( bohužel ani on ho nesežral )

Kdybych chytil podobného co tomash, zřejmě bych si ho nechal vypreparovat. Na 99,99 procent by z5 nešel. Tím nezastávám co tomash dělá a jak semtam vystupuje ale tahle debata do poločasu pozbývala jakoukoli úroveň. Po poločase je to o kapičku lepší. Tak sakra Milky komentuj to pořádně

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 10:45 ® Hrouzek
Hrouzek

v poho..

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 9:56 ® kostnak
kostnak

urcite ti nemam v umysle vycitat chytanie sumcov na rybku, len tak pre zaujimavost plotice vyrastie na velkost, kedy je vhodna, ako nastraha na sumca za dlhy cas, ako ostriez na 35cm. ( zdroj-mrk-atlas ryb od ospraya, udaje zo slapskej priehrady) asi by si tych sumcov na privlac nechytil tolko a v takej velkosti, ako na rybku. mozno ani tomash by nechytil svojho megaostrieza, keby mal v tej chvili umelu nastrahu. moja odbocka od ostriezov k sumcom bola asi taka ostra, ako tvoja od pariem k ostriezom. a neber to, ako zastavanie sa tomasha, lebo keby ten nereagoval podrazdene na kazdu pi*ovinu, co sa tu zjavi, tak by tu bol ovela cerstvejsi vzduch.

stavil som na X, tak ovplyvnujem vysledok.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 9:41 ® Hrouzek
Hrouzek

Tušil jsem to,dokonce jsem to čekal,že i když se tady řeší okouní,zajde se k mejm sumcům. Ale to neva, odpověd mám,dám: Nejradši bych chytal na nějaký žoužalky,když by to šlo,protože mně štve, nastražovat nástražní ryby a ještě když to nejde obejít jemnou montáží… Ale bohůžel sumce chci chytat,když jedu takovou dálku,tak to musim dělat, i když se mi to nelíbí… I když vim, že je to špatný, ničim to nezakrejvám a píšu, jak to je…

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 9:22 ® kostnak
kostnak

hrouzek, dovolim si jeden tvoj citat zo starsieho fora: °°°°°°°°°°°°°­°°°°°°°°°°°°° pepíno-chytám hlaně na vejny,když jsou. protože ty se hejbou a nemaj chut se zamotat. karasové jsou hovada. ten dubu leží pak začne řádit pak zas dobu se ani nehne.. U těch cejnů když ho píchneš ze spoda,tak mu to tam moc nedrží, a když jsem koukal co mu to děla ve vodě, ono ho to nadnaší,ale ještě divně převrací,takhle dkyž se píchne za vrch tak ho to jenom nadnáší a přirozeně se pomalu hejbe a vydrží pak na tom celou noc. když jsem to dával ze spod k řitní,tak byl ráno cejn kaput (° °°°°°°°°°°°°°­°°°°°°°°°°°

kludne aj v buducnosti utrap k smrti par karasov, alebo plotic (asi mensie pravo na zivot, ako ostriez), aby si mohol dopichat a vyviazat na noc nejakeho sumca, lebo ti to zakon umoznuje. len sa necit opravneny vstupovat do svedomia inym.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 9:17 ® Hrouzek
Hrouzek

Nemá cenu něco řešit,když se mi zpětně nevracej odpovědi Jinak z tou parmou,to je z tvého pohledu. A taky jsem slyšel,že má snad mnoho kostí bo co, tak to jíst asi moc nejde… Možná,že se na ně jednou taky zas vypravím třeba v lednu,jestli je na tom místě už nezmastili skoro všechny Jo chytej si jak chceš,ale byl bych rád,kdybys občas i toho dobrýho okouna pustil. To dělá z rybáře ještě většího ramenaka než je.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 22:53 ® Tomash
Tomash

No, tak už mi nepřipadá, že chceš něco řešit, nebo vyřešit – ono vlastně ani není co. Chytej. cz si dál, tak jak to děláš a já to budu dělat stejně. Hodně štěstí v lovu ti přeju.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:22 ® Hrouzek
Hrouzek

Tomash-nevim proč ses ptal na takovou blbost, když to bylo uplně jasný… Tak jsem si dělal z toho prdel, ale to je jedno.. Kde děláš ramena, myslim skoro všude teda hlavně na netu..(nemusim snad dávat příklady, jak na někoho utočíš ponižováním..)U vo­dy nevim,poznal jsem lidi, kteří se chovaj u vody uplně jinak než třeba tady…

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 23:55 ® Tomash
Tomash

Hrouzek : Parma jakkoliv velká se s okounem nedá srovnávat. I když jedno mají společné – jsou to nádherný ryby. BTW : Zajímalo by mě, čím dělám ramena? No a trošku ses prokecl, viď? Myslím tvůj dloooouhej projev. napsal jsi tam, že to fórum jsi otevřel kvůli mému rok starému. No a úplně na začátku jsi to popíral. Tak kdo nemá čistý svědomí? Ty neboj já? Milky : Jsi génius!

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 21:46 ® fikus
fikus

obávám se, že na plichtu bude stejně nejmenší kurz. Ale na nic jiného bych nevsadil.

Ti dva se můžou přít, hádat, fňukat, brečet, naříkat, kopat kolem sebe, kučkat za vlasy, plivat na sebe, škrábat se (sorry hoši, takhle to vidíme) a stejně vítěz nevýjde.

Podejte si ruce, zapomeňte jednou pro vždy co jste si, to jste si, nikdy si to nepřipomeňte a ZVÍTĚZÍTE oba.

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 21:26 ® 

Pánové nereaguji na ostatní příspěvky, je toho moc a nechce se mi to číst, ale já píšu upřimě za sebe. Velký okoun u mě nemá šanci, protože tak dobré maso nemá žádná jiná ryba a já jím ryby rád, no a i když se jich někdy chytá více jindy méně, určitě jim vyhubení nehrozí. Podotýkám, že jich za rok sním tak do 10ks okolo 30–35cm.

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 21:25 ® Milky
Milky

Robur: To neví nikdo! Hrouzek se taky ohání kartou na konkurenčním webu a o Tomášovo přestupech mezi sezónami je toho napsáno taky dost

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 21:04 ® Robur
Robur

furt , ale nevím, kteří jsou naši.

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 20:30 ® Tomik
Tomik

sázím na to že to tady za nekolik dní zase HaD zamkne..

reagovat
Středa 16. listopadu 2005 ve 20:29 ® Chose
Chose

sázím na remízu.....

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...