Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 11. dubna 2010 ve 22:20 ® peta128
-
dá to je jasný,hlavně na podzim kdy je po většinu dne zataženo tak nejakej přijde.mě se to často stává při lovu okounů na ORL.sice většinou malej,ale to neva
reagovat - Neděle 11. dubna 2010 ve 21:33 ® obor
-
Odpoveď na otázku: Zubáč sa dá chytiť cez deň a dokonca aj na dne!
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 17:32 ® reakce na …
-
cormoran> Jo jo presne:) a jinak ta barva tve rapaly je trosku jinaci.)
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 16:31 ® cormoran reakce na …
-
Ruzzzik> A nejen na této, je tomu tak asi u všech nástrah. Ono je to ale tak nějak jedno, kolikrát se u vody zamyslíš, nebo někam zakoukáš a v tu ránu tě z bezmyšlenkovýho navíjení „vyruší“ záběr
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 16:22 ® reakce na …
-
cormoran> Ale na teto rapale podle me teda:) zavisi na vedeni nastrahy…ja ji vedu zpusobrm ze trosku skubu prutem ze strany na stranu a nechavam tu nastrahu stat az nedky 5s......
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 16:13 ® reakce na …
-
cormoran> kamo posilam fotku jake pouzivam x-rapy nejcasteji na candose ale mam vic oblibenych nastrah:)
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 16:01 ® cormoran
-
1Mara> Nesoukromnič a vypal přesnej čas, kdy berou
Ruzzzik> Myslíš tuhle obludu? Letos jsem jí vzal na zkoušku..
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 0:40 ® 1Mara
-
No mě koušou vždy když mají chuť , a to se nedá popřít
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 23:20 ® reakce na …
-
cormoran> Peknej wob:) ja pouzivam take fialku na candose ale x-rap.....
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:53 ® sgt.mooody
-
Hlavně každá voda je jiná
reagovatale u nás jsem chytal candáty ve 2 odpoledne v tom největšim pařáku takže si myslim že když dou tak je jedno za jakého počasí
..
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:44 ® cormoran reakce na …
-
Ruzzzik> Žádný oblíbený nemám, prostě zkouším a zkouším. Vlastně jednoho jsem si předloni oblíbil, šlo na něj všechno, co mělo zuby. Kdybys na něj někde narazil, hned jich beru deset, za jakoukoliv cenu
reagovatByl to nějakej noname vob, na krabičce bylo napsáno Dauha.cz, s.r.o.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 15:59 ® jižan reakce na …
-
Ruzzzik> Míst kam jezdí lovit moc neznám, dávám přednost místům kde se zdržují mimo lovu, pár takových míst znám a tam se je snažím chytnout.
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:01 ® reakce na …
-
cormoran> Muzu se zeptat co nejradeji pouzivas za nastrahy?Gumy me nezajimaj ty mam sve oblibene…ale wobleru neni moc …tak bych se te chtel zeptat na nejakej oblibenej wobler?dik nebo pouzivas koguny?
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 13:53 ® cormoran
-
Přes den se chytit určitě dá. U nás candáti najížděj lovit až do břehů i přes den a to pak pěkně berou, je to pravidelně od 12. listopadu, většinou tak kolem 15: 15 a končí to 20. v půl šestý večer
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 13:45 ® reakce na …
-
jižan> Jo jasny pokazdy treba nenajedou vid.....Nemam zase tolik mist ze bych tahal jednoho po druhem ale par takovych mist znam vim kam na noc najizdeji a nekdy se jich par podari takze jsem spokojenej takze urco plus.....ale hodne lidi rika ze na luznici neni moc candatu ale muj nazor je takovej ze je jich tam docela dostatek…ale vse poustim…driv jsem si vzal par ryb domu ale dospel sem k tomu ze to za to nestoji takze me to vice uspokoji kdyz rybycku pustim…jinak candat je moje oblibena ryba a chci se ji venovat na dale..
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 11:58 ® jižan reakce na …
-
Ruzzzik> jestli to máš takto zmapované, je to pro tebe velké plus. Já nic takového napsat nemohu, kydž uš si myslím, že něco vím, přijde den, kdy zjistím, že nic nevím a začínám od začátku. To ale určitě znáš i ty.
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 10:36 ® reakce na …
-
jižan> Muj nazor je ze candati nejvic berou mezi 6–8 hod…ty vetsi kousci az v noci coz je asi tak od 22.00
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 10:24 ® jižan
-
Za určitých podmínek to není žádný problém. Někdy bych řekl, že je to i lepší.
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 9:07 ® chosebaits
-
A proč ne.
reagovat - Středa 7. dubna 2010 ve 23:46 ® miksik
-
já jsem candáty jindy než ve dne nechytil…
reagovat - Středa 7. dubna 2010 v 19:24 ® tucnak11
-
Řaden problem,někdy i par kousku jak bylo zatařeno a pryšelo.
reagovat - Středa 7. dubna 2010 v 19:07 ® reakce na …
-
zazatec> My s kamosem minuly rok sme jich docela natahaly odpoledne okolo treti hodiny dost pri povodnich na luznici 5…Stacilo jen hazet podel brehu na dobrem fleku a za par minut sme jich par dostali…ovsem byla zakalena voda…
reagovat - Středa 7. dubna 2010 v 17:09 ® zazatec
-
Kamarád chytil candáta na mělčině pár metrů od břehu za plného slunečního svitu.
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 ve 12:03 ® Homer
-
Samozřejmě, že se candát dá chytit ve dne. Výhodnější je lov na větší hloubce a na kamenitém dně. Za tmy nahazuji na candáta i na mělčinu, pár metrů od břehu.
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:24 ®
-
Muj nazor je takovy ze chytam i ve dne candaty ale jen v zakalene vode jinak kdyz je cira voda ani to nezkousim…
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 13:36 ® willIam
-
Ja chytam candaty jenom přez den protože když hodim nějakou nastrahu do vody večer tak to vezme had nebo sumejš
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 10:55 ® ORIMP
-
90% zubačov som chytil cez deň,takže dá sa!
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 9:34 ® fikus
-
Jednoznačný souhlas s Jake, středy jsou pro candáty ideální dny v týdnu a středa 32. března je TOP den, to ho chytíš i do ruky pod kamenem. Přiznávám, že chytání candátů za bílého dne do ruk pod kameny může vypadat tak trochu jako pytlačina, ale podle nejnovějších informací je to už nově od r.2006 povoleno RŘ.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 7:45 ® jake
-
Dá, ale jenom ve středu a v březnu.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 1:08 ® xycht
-
Rozhodně se dá chytit přes den
reagovat