Chytej.cz

Co bych si nikdy nekoupil: necteno

14.11.2005 | Robur | 27.842 zobrazení | 276 odpovědí

Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:41 ® džigit reakce na …

sus1> dnes na Tě kakám,jdu na „pěníka“, užij si to tu! :-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:40 ® sus1 reakce na …

jajco> A tet si vem,kdyby měl prut za deset tisíc???!!:-))

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:40 ® osprey reakce na …
osprey

jajco> Chytá s ním roky, já mám ten samý. Destiny je povedená série – speciálně modely s nedělenou rukojetí. Mě praskl Drak jen jednou, když jsem na něj ze dvou metrů spadl.

Na druhou stranu některé ty řady křehčí jsou a co je větší problém, nevidím u Dragonu pozitivní směr vývoje, co se blanků týče.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:39 ® sus1 reakce na …

osprey> Hele??a nemluvíš náhodou o pocitu jako já?!!

Je mě naprosto jasný, že s Mercedesem tam dojedu zrovna tak, jako s Fabii, ale ten POCIT,vid ??!! :-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:37 ® sus1 reakce na …

džigit> To si měl dát do diskuze s adminy,když tě nešli Enka.:-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:34 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Prostě není jedno, čím u vody celej den máváš. Je to jako koukat se na dobrej a špatnej film, koupit si dobrý a špatný oběd apod. Minutáž filmu může být stejná, hromádka na talíři i počet kalorií taky, ale tvůj pocit z toho může být diametrálně odlišný.

Takže s drahým prutem prostě můžeš zažívat jiný pocit z lovu – anebo taky ne, pokud ti nesedne.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:32 ® jajco reakce na …
jajco

sus1> Ale je to boj co!Teď sem koukal do rubriky Zlovu,že scanix lapil sumce na dragona 2–14g.:-P :-P :-P

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:32 ® džigit

sus1> jako malý Pepa

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:28 ® sus1 reakce na …

jajco> Počkej na džigita, on nám to vysvětlí.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:26 ® jajco
jajco

Jestli dobře chápu,tak prut se nesmí nakřápnout!A ty dobré vydrží i když ho budu otloukat.Protože při zkoušce mi ho prodavač málem vytrhl z ruky a i při vázkách se dokázal ohnout do křivky,kterou sem dosud nepoznal.Stejně jestli ho někdy zlámu tak budu nadávat spíš na sebe.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:13 ® sus1 reakce na …

džigit> Tak holt mě to vysvětli ty,místní řediteli?!!!

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:08 ® džigit reakce na …

sus1> už to nehul,nebo si pořiď lepší matroš.Tohle opravdu nedáváš…

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 18:01 ® sus1

troutkiller> :-D
Já se ptal, jestli je to o pocitu a Ty – ,, víc ryb ale o dobrej pocit! "

Tak tomu rozumim.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:58 ® troutkiller reakce na …

sus1>Je to marný,je to marný......

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:55 ® sus1 reakce na …

troutkiller> Však jo.:-)
… prutama nebo jen o POCITU,že …

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:46 ® troutkiller reakce na …

jajco>Co to sleduju je to spíš horší než lepší!Jinak ti přeju at se ti s drakama daří,já už sem vyléčen!Na vždy!Lepší dva měsíce pošetřit než Dragon!!!

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:28 ® jajco
jajco

troutkiller> Tak to obdivuju tvojí trpělivost,ale jak sem psal,třeba se taky vyškolím.Mě u toho nejnovějšího zaujala síla blanku a že to mám do obchodu kde bydlím kousek a prut bez osahání bych nekoupil.Třeba se za ty léta změnila technologie a už budou draci o.k.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:21 ® troutkiller reakce na …

jajco>Proč?Za prvé už je to dávno a věřil sem že to co o těch prutech plácalo pár v uvozovkách znalcu je pravda!Bohužel opak byl pravda a zbylo jen trápení s reklamacema:-((

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:18 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> Tak proč si koupil 8 dragonů?Než si poznal že to je shit?A papírový prut má tenký,nebo silný blank?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 17:17 ® troutkiller reakce na …

sus1>V tom případě si přečti co sem napsal já a máš odpověd.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 16:23 ® sus1 reakce na …

troutkiller> Ale pochopil,přečti si to,co jsem napsal já.:-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 14:41 ® Stroft
Stroft

kejra> Od toho, ploty jsou.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:52 ® troutkiller reakce na …

sus1>Zdá se že si nic nepochopil:-(( Nejde o to kterej chytá víc ryb ale o dobrej pocit!Když dáš navi na násadu od koštětě chytíš taky ale pocit asi nebude nic moc:-((

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:23 ® sus1 reakce na …

troutkiller> A kterej z těch tebou poznanejch chytá víc ryb??Je to opravdu těma ,, drahejma " prutama nebo jen o pocitu,že mam to ,, nejlepší " ??!!:-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:21 ® troutkiller

kejra>Napsal si to přesně!Proč kupovat shit když si mužu koupit slušnou věc bez pokusu a omylu který stojej peníze:-(( Nepovažuju se za znalce nebo poradce na to sou tu jiný ale myslim že po tom co mi prošlo rukama poznám co je a co neni dobrý.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:16 ® troutkiller

sus1>Jak jen to popsat aby si to pochopil?Třeba tak že letos sem pořídil Morethan od Daiwy a Ti-Boron od sportexu což je špička u obou výrobcu.K vodě chodím radši s tou Daiwou protože mi sedne líp a je lehčí.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:13 ® troutkiller

skwor>Já mám Spídy čtyři a mám je rád:-) Jsou to nezničitelný dříči Občas s nima k vodě vyrazim,mockrát za rok to neni ale prodávat je nebudu,mám je rád:-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:01 ® kejra
kejra

skwor>Taky mám starčí verzi series one 32g a děsím se chvíle kdy jej přišlápnu,přis­křípnu ve dveřích auta nebo nechám opřený o plot…že Strofte?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 12:49 ® skwor reakce na …
skwor

kejra> Já mám starší verze 12 a 28g. Ten měkčí má na kontě metrového sumíka, tvrdší jsem měl loni ve Švédsku. Mám ty pruty rád, i když dneska už to není top , tak jsem si na ně zvyknul.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 12:21 ® kejra
kejra

skwor>skeletora pro vlastním,ale trošku v odtažité gramáži 25–70g.Primárně jsem jej loni pořídil na lehčí norskou vláčku.A jako že jo..takový slušný vykošťovák..pro­věřen na 17kg halibutovi.Civilní verze do 40g jsem taky v ruce neměl.

reagovat