Chytej.cz

Co bych si nikdy nekoupil: necteno

14.11.2005 | Robur | 27.827 zobrazení | 276 odpovědí

Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 18. listopadu 2011 ve 12:16 ® kejra
kejra

troutkiller>sou­hlas,ve svůj cajk musím věřit…jakýkoliv pocit nedůvěry a nespokojenosti tu rybačku prostě kazí…mám skeletory,mám šíma i nějakého toho draka..tu hůře,tu lépe.Marné,tou genezí pokusů a omylů si musí projít každý kdo chce vyselektovat to co mu sedí.Na čím méně pokusů to je,tím je to levnější.Někomu stačí napovědět a někomu nepomůže ani ten kopanec.Taky jsem jich už pár schytal:-)

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 10:52 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Ta akce trvá pořád. Speed je fajn, ale třeba v delší verzi mi víc vyhovuje ten Skelouš (aktuální verzi Skeletor pro neznám).

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 10:19 ® sus1 reakce na …

troutkiller> A jakej ten ,, propastnej " rozdíl mezi tim za tisíc a za deset?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 v 8:51 ® troutkiller reakce na …

jajco> Za trojku už pořídíš krásnej prut,nedavno v akci Speed Master(chytá škvor)dá se skelouš,Sportík a spoustu jinejch Lepších prutu než dragon!!!Jacxson za 1000kč mám na pstruhy 4 roky a beru ho do pralesa kam bych Daiwu za 10 nevzal a prut maká světe div se bez problému!Někdy se podívej jak má tlustej blank ten dragon a příjdeš na to proč se jim říká papírové pruty!

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 20:29 ® džigit

http://www.chytej.cz/…rhace-kouli/

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 20:23 ® jajco reakce na …
jajco

Alivio> Jasně,uvažoval sem i o skeletoro­vi,když sem kupoval,ale ten mi nesedí vzhledově.Sto lidí,sto názorů.Já co sem jedinej vláčák zlomil,tak to byl shimano.Dnešní pruty stačí trochu nakřápnout a je hotovo.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 20:05 ® Shrek reakce na …
Shrek

jajco> já osobně bych šel do Skeletora, kdyby...... prostě mi nesedí díky ergonomickému sedlu navijáku v ruce… Ale když jsem ho měl půjčeného, líbil se mi. I když se mi líbil i Příchyho Dragon.....:-D

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:43 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> Rád si vyslechnu doporučení,co za prut na přívlač do trí litrů.Asi už si toho prošel víc a neber to jako provokaci,ale když mě potká to co tebe,abych měl v záloze nějaký tip.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:23 ® troutkiller reakce na …

kejra>Ono by těch polínek bylo víc!Asi sem jinej ale od prutu vyžaduju spolehlivost a to u týhle značky nemám!Je dost pruser když jedeš 2300km na ryby a klacek ti druhej den prasne jako párátko!Mám doma spoustu prutu od několika značek a jinej než dragon mi nepraskl!

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:06 ® kejra
kejra

Minimálně jedno polínko bych mohl přihodit..

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 18:54 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> A ty koledy zpívat čínsky,nebo polsky?8-( Mám vlastně doma tři draky,zapoměl sem na prut na kapry!To už by byla slušná vatra,kdyby troutkiller dodal těch 6 zlomených.:-D

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 18:44 ® hraji
hraji

Já bych si nekoupil Viagru, byly by to prodrbaný peníze.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 18:43 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Činský papír nehoří:-)

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 18:37 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Papír hoří i bez benzínu!=-|

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 18:28 ® Stroft
Stroft

Všechny Dragony na jednu kupu, polít benzínem, zapálit a zazpívat koledy.:-) Ps. mořské bych nepálil ty jsou OK.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:55 ® jajco reakce na …
jajco

skwor> Přesně jak píšeš,hlavně se nemá cenu tady hádat,ono je to tady spíš o pobavení.pivo

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:53 ® sus1

skwor> … ,,Já to už neřeším, ať si kdo chce chytá na co chce …"
Přesně tak,každej ale na to musí přijít sám.:-)

Nikdy neřikej nikdy – to platí pořád.:->

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:50 ® skwor reakce na …
skwor

jajco> Ono jich není tolik, zbrojí tu proti nim dva :-) Já to už neřeším, ať si kdo chce chytá na co chce (taky Dragony používám).

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:48 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> Mám dva,lacinější expres,ten bych nechválil,ale team dragon 2.7m 3–14g MF musím pochválit!Ale ono to bude i o tom kdo kolik věnuje rybám času,chování k prutu,rozpočet na rybařinu atd.Asi se mi líbí dragon proto,že obchod v N.jičíně mám kousek a sem maximálně spokojen jak s nabídkou,tak s majitelem.Ale chápu,každý má své názory.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:38 ® troutkiller

jajco> Měl sem jich 8 a 6 jich prasklo!Nevim jak mužeš napsat že prut za trojku z Polska je nejlepší:-(( Bud si se dočista zbláznil a nebo což je pravděpodobnější si lepší prut v ruce nedržel:-( (

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:37 ® jajco
jajco

Nechápu proč tolik rybářu opovrhuje prutem od dragonu?

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 15:59 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

skwor>proč vždyť maj uplatnění na více spůsobů chytání.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 14:30 ® kejra
kejra

Max Well>To mi je buřt co kdo o tom psal…já už si jej prostě nekoupím.A repre ať chytá na co chce,já se taky nebudu umývat jelenem i když ho budu fasovat zadara.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 13:47 @ Max Well reakce na …

kejra> Já tu o tom psal první, první, kdo to vychválil byl ňákej Havlíček. On musí, reprezentanti to budou fasovat.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 12:40 ® kejra
kejra

Konzistentně navijáky od Shimana,ale teď vede NanoFil!!..zase jsem cyp hryznul do špeka:-((

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:42 @ Max Well

Toto je nejlepší reklama a musí prodejce potěšit: „Neporidim dalsi klacek od Dragonu (dva stacej a i ty pujdou brzo do sveta), nechci smekac od Daiwy. Do domu mi nesmi Red Arc (vsechny klony Zaubera bez ohledu na barvu).“:-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:35 ® kerob
kerob

jarysek> jsem rybar a presto nic z toho co jsem vyjmenoval nepotrebuju. A taky proste nechci… mam na vyber a nikdo me nenuti platit za predrazeny navijaky s vlastnostma, ktery me nezajimaj (Daiwa), nikdo me nastesti nenuti pouzivat navijaky, ktery motaj na matici brzdy (vsechny klony Zaubera a i Zauber to dela), nehodlam si kupovat dalsi papirovy klacky, protoze je proste na vyber a ja si umim vybrat lepe a jinde aniz bych musel prejet celou republiku az temer do Asie. No a pipaky, vezirek a skrabku necham jinym, ja to opravdu vubec nepotrebuju.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:32 ® skwor reakce na …
skwor

ladamaj> Já je měl, prodal jsem je :-) Proto vím, že bych si je nekoupil. Ten záběr pak prostě ztratil to kouzlo, pohled na policajta tiše stoupajícího k prutu je někde jinde :-)

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:06 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

skwor>no naco když je nepotřebuješ co.:-))

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 10:37 ® skwor
skwor

Nekoupil bych si pípáky.

reagovat