Vyhledávání
Co bych si nikdy nekoupil:
14.11.2005 | Robur | 28.269 zobrazení | 276 odpovědí
Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:22 ® sus1
-
Vložky.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:00 ® LuboO reakce na …
-
marek2293> ja mam privlacovy, N-Gage pursuit, velka spokojnost, potom matchku, Kanji match, velka spokojnost, ale aj dva teleskopy a dva navijaky, strasny shit…
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:40 ® marek2293
-
kaso2> môžem sa opýtať prečo ??? ja od nich mám feeder prút aj navijak na ňom a nemám im čo vytknúť.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:51 ® kaso2
-
Výrobky od AWA-SHIMI!
reagovat - Pátek 6. listopadu 2009 ve 3:32 ® mirmen
-
*** MIVARDI – podběrák .. rameno se vylomilo při zvedání malé ryby ( pro pořádek … vím, jak držet podběrák a zvedat rybu .. chytám nějakou tu desítku let)
*** MIVARDI pruty .. kolega nedávno odrovnal děličku .. rupla jak stéblo rákosu a na nádobíčko je velice opatrný ( pevná tuba od fy Hodonský , dává pozor při maipulaci, náhotu i zdolávání )
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 17:57 ® zlomiljsemprut
-
Pevnostní karabinky s obratlíkem značky GULL. Na obalu bylo uvedeno, že vydrží 40 kg zátěž. No nevím, ale byl jsem svědkem, jak karabiny narovnávali třicítky okouni.
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 10:29 ® Mr.Hyde
-
Už nikdy si nekoupím háčky od jistého japonského výrobce A.. – …a, loni jsem si koupil paklík a 3× za sebou háček při zdolávání ryby praskl, to chytám max. na osumadvacítku, již nikdy více.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 17:43 ® Robur
-
já Achaba vyhrál na Chytej srazu, prostě normální udice, mám 2,7 tuším 20 – 60gr, vláčím s ním sumce, ale bez úspěchu, za to udice nemůže.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 23:10 ® Beer.Beda reakce na …
-
mckvak8> Tak, když to tady mám kousek tak se člověk doví.Taky jsem tomu nevěřil, ale docela mě to překvapilo.Stejně bych si to nekoupil.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:54 ® ART reakce na …
-
Beer.Beda> koukám že máš kámoše všude
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:00 ® Beer.Beda reakce na …
-
mckvak8> Asi by tě to překvapilo jak tyto levné pruty jsou (výkoné) byl jsem svědkem toho jak přímo v prodejně zkoušeli odolnost a jeden držel špičku druhý bral za prut a ten ohyb byl neuvěřitelný.Viděl bych to někde mezi 10 až 30 gramy.Udání gramáže se mi zdá přehnané.Myslím že pan Válek ho má doma on by asi pohovořil.Kdyby si chtěl tak můžu samostatně za 4-sta.
reagovat - Sobota 31. října 2009 v 18:02 ® ART
-
http://www.nasoutokushop.cz/…zdarma-d2593 To to je velmi podezdřelá koupě. Ale co za ty prachy
reagovatno nekup to
- Pátek 30. října 2009 ve 14:54 ® hraji
-
Mám tři pruty dlouhé 2,40 m, každý od jiného výrobce a každý na jiný způsob přívlače. A co bych si nekoupil? Nic co je podezřele levné, tedy mnohem levnější než konkurence v podobném sektoru, protože zkušenost mi říká, že levně koupené je dvakrát placené.
reagovat - Pátek 30. října 2009 ve 13:23 ® LuboO reakce na …
-
Libor> no s tou rybackou bez deti, to je tak 95%, ale niekedy hlavne velenie zaveli a vojak musi rozkaz posluchnut a vykonat, aj ked je nezmyselny…:))))
A byt pri vode bez palic, tak to je trapenie, sak hodim dve bobkarky, zapnem pipaky a hram futbal. Nemaj strach, ze by sa sli roztrhat od pipania:D
reagovat - Pátek 30. října 2009 ve 13:20 ® Libor reakce na …
-
LuboO> je to možné, ale ten případ který popisuješ bych zatím řešil tak že na rybách budu zatímco děti budou ještě spát, dost často chodím brzo ráno. A nebo chytat nebudu a budu se věnovat něčemu jinému.
reagovat - Pátek 30. října 2009 ve 13:13 ® LuboO reakce na …
-
Libor> ked budes mat deti a vezmes ich na ryby, tak si ho kupis, lebo lapat budes moct len na polozenu a nebudes mat cas stale kukat na policajtov:)). Tiez som to nechcel, ale pri detoch 2,5 a 4,5 rokov to ocenujem.
reagovat - Pátek 30. října 2009 v 9:24 ® petrcech reakce na …
-
FISHERBOY> jo na ten sem chytal taky, praskalo to samo od sebe
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:53 ® FISHERBOY
-
vlasec Pike-pro 0,18 od awa shimy…praskalo to jak niťka, vlasec od neznáme firmy o stejném průměru, ktery stal 3× méně, drži o hodně líp…
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:44 ® Libor
-
pořád trvám na tom že si nekoupím hlásič záběru, pípák, nebo příposlech, nejde mi to s rybařinou dohromady.
reagovat - Neděle 10. května 2009 v 19:43 ® dedacek
-
hlásiče záběrů
reagovat - Sobota 9. května 2009 ve 23:01 ® pipa
-
A hlavně taky když sou solidni prodejci tak vědi jak si udelaj dobrou vizitku,když ti uznaj např.reklamačku.. PS: vedle v kramě, sem čekal na posranou reklamačku civky nejmin 4měsice a neoprenoví rukavice po měsični vlačce se natrhly a stěma sem to po 2měsicich vzdal ale hold je to znamej a ja se snim nebudu hadat!!! jinak maj zezakona na to 1měsic a pak davaj
reagovat - Sobota 9. května 2009 ve 22:49 ® pipa
-
kaprnak> souhlas,ale na prut si nemužu stěžovat.. Je to berkly tactix… no ale navyjak po 3nahozu,malem šel nach Elbe ale tosem vcelku čekal,že bude akorat tak,jen na ouklejky… jinak mě rupnul asi dva centaky korek umadla.. no a po 30 dnech mě daly novej!!!
reagovat - Sobota 9. května 2009 v 16:40 ® LuboO reakce na …
-
padák> ten nepoznam, ale pokial viem, ten tectan pouzivaju aj niektori pretekari, skus ho a pravdepodobne si o Damyle mienku opravis. A mozno nie.:))
reagovat - Sobota 9. května 2009 v 10:23 ® -zruseno reakce na …
-
LuboO> Měl jsem Damyl Forelle, 300m 0,18mm na 2,9kg asi za 120Kč.
reagovat - Sobota 9. května 2009 v 7:53 ® LuboO reakce na …
-
padák> zaujimave, aky typ si mal? Lebo ja pouzivam na plavacku len Damyl Tectan Premium plus a absolutna spokojnost, silny v uzle, nekruti sa, rychlo sa potapa, ziadny problem…
reagovat - Sobota 9. května 2009 v 0:36 ® Kratylos
-
Dnes vím že bych si již nekoupil vlasec Dino power,je to jeden z monofilů který se kudrnatí jen ho nahodíš.
reagovat - Sobota 9. května 2009 v 0:32 ® Kratylos
-
Souhlasím,ale místo nafukovací matrace na vodu dobrej fór.
reagovat - Pátek 8. května 2009 ve 13:47 ® -zruseno
-
Vlasec Damyl od DAMu, malá nosnost, kroutil se a špatně se sním házelo.
reagovat - Středa 6. května 2009 ve 23:03 ® rgb23
-
Vlasec Milo Euro Krepton 0,15 mm. Nosnost i v namokro utahovaném uzlu mizerná.
reagovat - Středa 6. května 2009 ve 20:42 ® dedacek
-
Bivak a lehátko.
reagovat