Vyhledávání
Co bych si nikdy nekoupil:
14.11.2005 | Robur | 28.043 zobrazení | 276 odpovědí
Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:34 ® jarysek reakce na …
-
No kdyz nejsi rybar tak to nepotrebujes
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:00 ® Kubah
-
Do domu mi nesmí žádný Shitmano
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 10:38 ® kerob
-
Neporidim dalsi klacek od Dragonu (dva stacej a i ty pujdou brzo do sveta), nechci smekac od Daiwy. Do domu mi nesmi Red Arc (vsechny klony Zaubera bez ohledu na barvu). A urcite si neporidim pipaky, vezirek a skrabku na ryby.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 9:04 ® jarysek reakce na …
-
taky nechapu proc ne prut od dragonu? jeden mam a je nejlepsi co sem kdy mel.. na vlacku
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 13:06 ® ladamaj reakce na …
-
Alivio>Tome jávím tak jak sem měl možnost tě poznat vím žebys tohle neudělal dělám si prču vždyť mě znáš.Jinak také mušky daruji na otestování.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 8:42 ® Shrek reakce na …
-
ladamaj> ne-e, do krabiček se nedobejvám, ale čas od času mi někdo z kluků vpálí do ruky mouchu, ať zkusim tuhle..... Takže neboj, nic nevyčóruju…
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 0:29 ® ladamaj reakce na …
-
Alivio>Tomášku tak to nevím jestli tě budu moct pustit do krabky oj oj.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 0:27 ® ladamaj reakce na …
-
tony.bobo>né v pohodě já pořád vážu háčky i mušky sice mám trochu problém se zrakem ale pořád to jde ale na vazač sem již už kouknul,myslím že až tak špatná věc to být nemusí kor v zimě když máš místo prstů rampouchy.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:49 ® tony.bobo reakce na …
-
V pohodě.Já to taky nepsal do budoucnosti ale bral sem to jako teď že to nepotřebuju.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:05 ® Shrek
-
uvázanou mušku z krámu – muškařina je jediné odvětví rybařiny, kde chytám na vlastnoručně vyrobené nástrahy, případně darované od kamarádů.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:01 ® džigit reakce na …
-
tony.bobo> to si špatně pochopil,nedotkl si se mně.To jen,že si si tak jistý
reagovat
Já si všiml u sebe docela rychlého zhoršení zraku od loňska a před tým u kamaráda.
Použiju oblíbenou větu větu-„nemaluj mně na zeď“! - Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:36 ® Stroft reakce na …
-
troutkiller> Se ti divím
reagovatjá jsem to už vzdal.
- Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:06 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Mám team dragon 3–14g a lepší prut sem v ruce ještě neměl,myslím vláčáky.Neříkám tím,že lepší nejsou,ale pro mě jasná jednička.K tématu co bych nekoupil,tak u mě by to asi vyhrála taky povolenka na soukromák.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 19:49 ® Jarda Š. reakce na …
-
troutkiller> Proč ne? Od Dragonu mám zatím jeden prut (telematchku) a jsem s ním vcelku spokojen.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 19:25 ® troutkiller
-
Prut od Dragonu!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 19:04 ® tony.bobo reakce na …
-
ladamaj-džigit nemyslel sem to zle a nechtěl sem se nikomu vysmívat navíc mě ani nenapadlo se na to podívat z vašeho pohledu.Tudíž se omlouvám jestli sem se někoho dotk.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 17:58 ® Stroft
-
Povolenku na soukromý rybník!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 17:29 ® džigit reakce na …
-
tony.bobo> aby to nebylo dřív,než si myslíš…
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 16:47 ® ladamaj reakce na …
-
Robur>s těma vláčákama bych si uplně tak jist nebyl.Synátor jich vlastní 6 a každej od jiného vírobce a pořád otravuje z dalšíma no naodstřel.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 16:40 ® ladamaj reakce na …
-
tony.bobo>jen neříkej nikdy to bych nedělal i když mám kamaráda s jednou nohou ,jednou rukou zdravou druhou bez prstů a váže háčky o 100 šest závodník v plavačce.Supr chlap no a o kamarádství nemluvě.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:51 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Ba ne.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:40 ® tony.bobo
-
Momentálně mě napadá jen vazač háčků.Sice sem to ještě neviděl ale často to slýchám. Možná až budu trpět Parkynsnem změním názor.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:33 ® Robur reakce na …
-
sus1> zadara jsou většinou ty použitý
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:25 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Mam k nim přístup zadara,tak je nebudu kupovat.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:20 ® Robur
-
1/ zajímalo by mne, zda si Sus už koupil vložky 2/ recenze Cercera na jeho nový stan
reagovat - Pátek 13. listopadu 2009 ve 13:37 ® cercer reakce na …
-
Robur>to byla narážka na co?.. zas ale když máš těch alumíniovejch trubek hromadu,tak tu pevnost doženeš množstvím..
reagovat - Pátek 13. listopadu 2009 v 11:49 ® tucnak11
-
tou stvurku.
reagovat - Středa 11. listopadu 2009 v 9:59 ® tucnak11
-
Nekoupil bym si vlačak ktery neměl jisem v rukah vyzkoušen nikdy.Jisou to vyhozene penize většinou jak se nakupuje s Shopu.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:03 ® Robur
-
no furt pevnější jak hliníková trubka, že? Ale pokud někdo začíná s vláčkou, tak za ty prachy ten Achab nemá chybu, respektive 2 pruty.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:42 ® cercer
-
Robur> jak víš,že s nim vláčíš sumce,když jsi žádnýho nechytil??
reagovat