Chytej.cz

Co bych si nikdy nekoupil: necteno

14.11.2005 | Robur | 28.045 zobrazení | 276 odpovědí

Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. května 2009 v 16:13 ® toro
toro

Nikdy bych nešel do teleskopů Sänger Startec Tele (3m, 20–60g, cena á 858,–Kč). Dostal jsem dva kusy za věrné službě u firmy a hned na první vycházce je zlomil. Jeden při záseku, druhý při zdolávání menšího kapra – oba prdly ve stejném místě. Použitý vlasec 0,20mm, způsob lovu položená, zátěž 10g, nástrahy žížaly. No nekupte to, když jsou teď navíc v akci 515,–Kč/kus!!!

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 23:21 ® Robur
Robur

tak jsem koukl do muškařiny a zjistil jsem, že tam kolegové erudovaně řeší počítadlo na ryby…

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:37 ® LuboO
LuboO

Hany, ja ano, miesto strazneho psa, plasila by z dvora zlodejov, taka je skareda…:)))

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:36 ® Kubah

Fabii :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:10 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Ondrac:tak proc sis to koupil? :-D ja bych nikdy nekoupil stipacky od RAPALY,strihal jsem s nimi nejakej vlasec,nebo snuru a praskli,nevim jaka je vase skusenost,ale me se neosvedsili :-) :-((

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:58 ® OndraČ
OndraČ

co bych si nikdy nekoupil? tak to sem říkal o asi pulce mojí vybavy!! :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:08 ® kety.vydra
kety.vydra

Loni koupený naviják od SPROčka (číslo si nepamatuju-nejsem doma,abych se podíval),po loňském intenzívním používání na těžko v něm-už jenom při stahování olova-dost nepříjemně rachotí.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 9:12 ® sus1 reakce na …

Robur:To já taky už ne?!Abych ho zase někde nechal??…:-))

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:04 ® albin
albin

Neoprénové broďáky od Mila.První reklamace:tekly ve švu mezi nohama – opraveno se slovy,že se do nich rvu. Druhá reklamace:spuchřelá holínka-neuznána,že sem je prý sušil na nějakém záření.Ani po několika telefonech neuznáno.Ještě,že v krámu v Goethovce jsou solidní a vzali to na sebe a už mám objednaný Greye.Holtnejsem tak bohatej abych si kupoval levný věci.Taky varuju před tou sušárnou v Temelíně,protože podle nich sem je sušil někde tam.

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 22:04 ® LuboO
LuboO

ja by som si asi uz nikdy nekupil teleskop od Awa-Shimy.Pri vazke zlomeny v druhom diele od vrchu a monofil 0,20 vydrzal. 1 a pol dielu zbehlo po silone asi tak 10 m od brehu do vody a ostalo tam. A mal som aj problem s reklamaciou. V style, kde nie je vrazedna zbran, nie je vrah. a ja som nemal ten koncovy diel. Nakoniec navela mi dali tie dva diely, ale ocka som si musel zaplatit.

Naproti tomu s vlackou a matchkou od nich som uplne spokojny.

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 22:02 ® Sander
Sander

Lubo0 > tak to je pochopitelné :-)

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 22:00 ® LuboO
LuboO

Sander, lebo ich vyhral uz asi 257. Ma ich pre cely azylovy dom. :-D DD

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 21:58 ® 1Mara
1Mara

Termoholinky od DAMA. :-(( .

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 21:50 ® Sander
Sander

Robur > proč?

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 21:29 ® Robur
Robur

spacák

reagovat
Středa 4. března 2009 v 18:58 ® sus1 reakce na …
:-)
reagovat
Středa 4. března 2009 v 18:54 ® skwor
skwor

sus1: Pořád jsem na tom stejně – Shimano never more :-)

reagovat
Středa 4. března 2009 v 18:50 ® sus1

Je něco nového po loňské sezoně, co si nekoupíte?

reagovat
Úterý 10. června 2008 ve 20:37 ® kaprnak
kaprnak

sakra ten kdo my leze na profil a pise do for kraviny pod moji prezdivkou tak at si nasere to o tom curakovi nebo co jsem nepsal ja a jestli nekdo neco podobneho pise na jinych forech tak at si nasere a je to ubozak.

A ted uz k tematu fora nikdy bych si nekoupil pruty nebo navijaky jak je vsude nabizeji 2+1 atd. do toho bych nikdy nesel vetsinou to nabizi firma mitchel.

reagovat
Úterý 10. června 2008 v 17:27 ® Mary reakce na …
Mary

Dammaster: odříkaného chleba největší krajíc, když nemám něco vyzkoušeného, nemohu říci, že je hnus. A hlavně by mlčela.

reagovat
Úterý 10. června 2008 ve 14:56 ® Dammaster

ja bych si nikdy nekoupil Nafukovaci panu!!! to musi bejt hnus!!!!!!!!!­!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! §!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 10. června 2008 v 0:26 ® rgb23
rgb23

Před 3 týdny jsem podlehl akci 2 za 1, naviják SPRO Hardliner LCS Pro 3000. U jednoho jsem ohnul kovovou osičku kličky, u druhého smekací oblouk. Pokaždé při transpotru v pouzdře, navijáky sice na prutech, ale v jiné „kapse“ než krabičky s ostatním příslušenstvím. Soudruzi zřejmě použili hliník nebo nějakou levnou měkkou slitinu.

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 18:46 ® cormaxx
cormaxx

Njn mladej…jde vidět že ho má „zatim“ jen na čůrání:-D

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 ve 14:11 ® Robur
Robur

a čím bys myslel:-))

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 ve 13:56 ® kaprnak reakce na …
kaprnak

nikdy bych si nekoupil curaka je to na nic jen to vadi v kalhotach a sere me ze u chcani musim stat

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 ve 13:28 ® Robur
Robur

akutalizace, aby Tomaschovi zdechlo fórum, navíc mu navrhuji odebrat fischbony, páč zaplácává web:-)) )))))). Tímto zdravím sever.

reagovat
Úterý 4. března 2008 v 9:04 ® Kobr reakce na …
Kobr

souhlas !!

reagovat
Pondělí 3. března 2008 v 17:20 ® Piranha
Piranha

A jeste bych si nikdy nekoupil Krušovickyho lahvace, je to močka a hnuj :-D

reagovat
Pondělí 3. března 2008 v 0:06 ® kopi
kopi

Boilies DAM.

reagovat
Neděle 2. března 2008 ve 21:21 ® Krušnohorec

Myslím že je vždy lepší koupit výrobek od známé firmy která je výrobcem ,než od firmy která si nechává zboží vyrábět,pak se v jedný hale vyrábí zboží několika firem např.Sema Lenešice to pak vždycky stojí za ..

reagovat