Vyhledávání
Co bych si nikdy nekoupil:
14.11.2005 | Robur | 28.045 zobrazení | 276 odpovědí
Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. května 2009 v 16:13 ® toro
-
Nikdy bych nešel do teleskopů Sänger Startec Tele (3m, 20–60g, cena á 858,–Kč). Dostal jsem dva kusy za věrné službě u firmy a hned na první vycházce je zlomil. Jeden při záseku, druhý při zdolávání menšího kapra – oba prdly ve stejném místě. Použitý vlasec 0,20mm, způsob lovu položená, zátěž 10g, nástrahy žížaly. No nekupte to, když jsou teď navíc v akci 515,–Kč/kus!!!
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 23:21 ® Robur
-
tak jsem koukl do muškařiny a zjistil jsem, že tam kolegové erudovaně řeší počítadlo na ryby…
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:37 ® LuboO
-
Hany, ja ano, miesto strazneho psa, plasila by z dvora zlodejov, taka je skareda…:)))
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:36 ® Kubah
-
Fabii
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:10 ® fish-team-voda
-
Ondrac:tak proc sis to koupil?
reagovatja bych nikdy nekoupil stipacky od RAPALY,strihal jsem s nimi nejakej vlasec,nebo snuru a praskli,nevim jaka je vase skusenost,ale me se neosvedsili
- Čtvrtek 5. března 2009 v 18:58 ® OndraČ
-
co bych si nikdy nekoupil? tak to sem říkal o asi pulce mojí vybavy!!
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:08 ® kety.vydra
-
Loni koupený naviják od SPROčka (číslo si nepamatuju-nejsem doma,abych se podíval),po loňském intenzívním používání na těžko v něm-už jenom při stahování olova-dost nepříjemně rachotí.
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 9:12 ® sus1 reakce na …
-
Robur:To já taky už ne?!Abych ho zase někde nechal??…
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 23:04 ® albin
-
Neoprénové broďáky od Mila.První reklamace:tekly ve švu mezi nohama – opraveno se slovy,že se do nich rvu. Druhá reklamace:spuchřelá holínka-neuznána,že sem je prý sušil na nějakém záření.Ani po několika telefonech neuznáno.Ještě,že v krámu v Goethovce jsou solidní a vzali to na sebe a už mám objednaný Greye.Holtnejsem tak bohatej abych si kupoval levný věci.Taky varuju před tou sušárnou v Temelíně,protože podle nich sem je sušil někde tam.
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 22:04 ® LuboO
-
ja by som si asi uz nikdy nekupil teleskop od Awa-Shimy.Pri vazke zlomeny v druhom diele od vrchu a monofil 0,20 vydrzal. 1 a pol dielu zbehlo po silone asi tak 10 m od brehu do vody a ostalo tam. A mal som aj problem s reklamaciou. V style, kde nie je vrazedna zbran, nie je vrah. a ja som nemal ten koncovy diel. Nakoniec navela mi dali tie dva diely, ale ocka som si musel zaplatit.
Naproti tomu s vlackou a matchkou od nich som uplne spokojny.
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 22:02 ® Sander
-
Lubo0 > tak to je pochopitelné
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 22:00 ® LuboO
-
Sander, lebo ich vyhral uz asi 257. Ma ich pre cely azylovy dom.
reagovatDD
- Středa 4. března 2009 ve 21:58 ® 1Mara
-
Termoholinky od DAMA.
reagovat.
- Středa 4. března 2009 ve 21:50 ® Sander
-
Robur > proč?
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 21:29 ® Robur
-
spacák
reagovat - Středa 4. března 2009 v 18:58 ® sus1 reakce na …
-
reagovat
- Středa 4. března 2009 v 18:54 ® skwor
-
sus1: Pořád jsem na tom stejně – Shimano never more
reagovat - Středa 4. března 2009 v 18:50 ® sus1
-
Je něco nového po loňské sezoně, co si nekoupíte?
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 20:37 ® kaprnak
-
sakra ten kdo my leze na profil a pise do for kraviny pod moji prezdivkou tak at si nasere to o tom curakovi nebo co jsem nepsal ja a jestli nekdo neco podobneho pise na jinych forech tak at si nasere a je to ubozak.
A ted uz k tematu fora nikdy bych si nekoupil pruty nebo navijaky jak je vsude nabizeji 2+1 atd. do toho bych nikdy nesel vetsinou to nabizi firma mitchel.
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 17:27 ® Mary reakce na …
-
Dammaster: odříkaného chleba největší krajíc, když nemám něco vyzkoušeného, nemohu říci, že je hnus. A hlavně by mlčela.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 14:56 ® Dammaster
-
ja bych si nikdy nekoupil Nafukovaci panu!!! to musi bejt hnus!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! §!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 0:26 ® rgb23
-
Před 3 týdny jsem podlehl akci 2 za 1, naviják SPRO Hardliner LCS Pro 3000. U jednoho jsem ohnul kovovou osičku kličky, u druhého smekací oblouk. Pokaždé při transpotru v pouzdře, navijáky sice na prutech, ale v jiné „kapse“ než krabičky s ostatním příslušenstvím. Soudruzi zřejmě použili hliník nebo nějakou levnou měkkou slitinu.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 18:46 ® cormaxx
-
Njn mladej…jde vidět že ho má „zatim“ jen na čůrání
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 14:11 ® Robur
-
a čím bys myslel
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 13:56 ® kaprnak reakce na …
-
nikdy bych si nekoupil curaka je to na nic jen to vadi v kalhotach a sere me ze u chcani musim stat
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 13:28 ® Robur
-
akutalizace, aby Tomaschovi zdechlo fórum, navíc mu navrhuji odebrat fischbony, páč zaplácává web
reagovat)))))). Tímto zdravím sever.
- Úterý 4. března 2008 v 9:04 ® Kobr reakce na …
-
souhlas !!
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 17:20 ® Piranha
-
A jeste bych si nikdy nekoupil Krušovickyho lahvace, je to močka a hnuj
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 0:06 ® kopi
-
Boilies DAM.
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 21:21 ® Krušnohorec
-
Myslím že je vždy lepší koupit výrobek od známé firmy která je výrobcem ,než od firmy která si nechává zboží vyrábět,pak se v jedný hale vyrábí zboží několika firem např.Sema Lenešice to pak vždycky stojí za ..
reagovat