Vyhledávání
Co bych si nikdy nekoupil:
14.11.2005 | Robur | 28.047 zobrazení | 276 odpovědí
Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. listopadu 2005 v 18:29 ® jiris
-
Bass – a mohu znat duvod proc navijak „pouze“ shimano?
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 17:53 ® dam
-
Dobře napsaná odpověď. Souhlasím s navijákem a prut rozšířím o Shimano, závodím s nimi spoustu let a až na své výpadky, tak nemám problém......
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 11:45 ® Bass
-
Nikdy bych si nekoupil jinel naviják něž Shimano a jinej prut než Berkley nebo Fenwick.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 21:49 ® Jakub
-
klacek 44 : albastar blue gentleman 360 , 50–100gr
reagovat - Neděle 20. listopadu 2005 v 8:50 ® klacek44
-
Jakub: Jaky si měl presně????
reagovat - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:41 ® Jakub
-
teleskopy od Albastaru,měl jsem dva,oba praskly ve stejném místě(při stahovaní!!!!)
reagovat - Sobota 19. listopadu 2005 v 17:52 ® ESKY
-
Nikdy bych si nic nekoupil od Mikada – navijáky a pruty, vlasec od Sumo – 0.28 se trhala jak bavlnka. děs !!!! Nevím jestli pod jménem Mikado vystupují dvě firmy, ale to co jsem měl já tak to bylo děsnéééééé
reagovat - Pátek 18. listopadu 2005 ve 22:26 ® skwor
-
srami:kdybych to kupoval jednotlivě, tak to stojí okolo 3000,–
reagovat - Pátek 18. listopadu 2005 ve 22:01 ® ywan
-
vlasec GULL , nejak si na vlasec nepotrpím lebo ho mením každý mesiac, ale ten gull. no nemám slof !
reagovat - Pátek 18. listopadu 2005 v 11:13 ® Radosek
-
gaf
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:45 ® srami
-
Skwor: A za ty prachy no řekni
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:30 ® Mlady_Rybar
-
Vlasec SF line a naviják od balzeru. S obojím mám velmi špatné zkušenosti.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 20:09 ® skwor
-
srami:mám ten mušák taky, a je OK
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:43 ® srami
-
To Death: No nevím muškařák s Lidlu mám a za tu cenu se mi zdá velmi dobrý a jsem spokojen
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:38 ® Robur
-
Tož ještě mě napadlo, že je dobré si při koupi bundy zkontrolovat zipy, tu co mám já dělal nějake iqváč, protože zip se na kapsách zavírá shora dolů, takže pokud není kapsa úplně zavřená, hrozí neustále nějaká ztráta.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 1:26 ® zedus
-
Tak kde začít? No nikdy si nekoupím naviják od šekspíra, měl sem možnost vyzkoušet dva a oba měli prodřenou rolničku za měsíc, třeba se jim nějaká řada povedla, ale já to zkoušet nehodlám. Dál si už nikdy nekoupím mušák od rozemaiera, je to klacek k rajčatům.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 0:40 ® DEATH
-
Ty speciální pruty na kapry,nebo muškařský,made by vietnamec za rohem,sell by Lidl. (Chraňte stromy)
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 18:52 ® kulin
-
no já si už nikdy nekoupím hamburgra v trutnově na nádraží bylo mi po něm pěkně blbě no a určitě si nekoupim navijáky od okumy
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 18:14 ® hagrif
-
Já už nikdy si nekoupím naviják od Trabucca byl jsem s ním dvakrát u vody a přestala fungovat brzda.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 16:46 ® dam
-
Asi by to byl Jaxon, kdo ho měl z mých kámošů, tak ho zlomil
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 16:35 ® Prizrak
-
Celkem za krám považuju woblery od Kettnera.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 16:25 ® Donald
-
Před pár rokama jsem si koupil naviják Okuma. Protože byl za dobrou cenu a obchodník nám je chválil jak mohl, tak si ho koupil i otec. Oba jsme se pořádně spálili-rolnička vydřená během měsíce a při tahu ryby se cívka sekala. Od té doby už v tuto značku nemám žádnou důvěru. Ani v pruty. Ale známý si koupil Okumu naviják minulý rok se 4 ložisky a bojovkou a je s tím velice spokojený. Ale já už se té značce prostě vyhýbám.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 14:32 ® Robur
-
Tak nám SAky poradil další věc, to jsou někdy detaily, ale pak ta pohoda na rybách…
POdběrák pozor na druh síťky. Do některejch se totiž brutálně zamotávaj háčky a nechtěj ven-to jak onen hrot háčku propichuje vlákna síťky. Chce to nějakou kvalitní síťku, třeba ona klasická spletená ze tří jakoby provázků je dobrá. teda to je věcnej popis jak ze zvláštní školy…
všeobecně bych řek, že klasický muškařský rakeťáky sou OK. S timhle sem se setkal u hliníkovýho exponátu…
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 22:18 ® Chose
-
souhlas s CePem. mám matchku trabucco a spokojenost. a nikdy už bych si nekoupil neznačkovej naviják. vytrestal jsem se a teď jsem našel zalíbení v okumě.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:32 ® mirmen
-
Už nikdy nekoupím Balzax: návazcové monofily, oproti dříve vyzkoušené a osvědčené značce comic mimetix je to naprostá sračka. Prostě jsem naletěl obchodníkovi, který mi ten zku. vený Balzax vychválil.
Další věc : ztratil jsem důvěru v podběráky od firmy Mivardi ( přesto, že jsem vždy nosil podběrák samostatně, v bočním pouzdře vícekomorového batohu a přesto, že jsem jím pouze několikrát podebral rybu , tak se ulomil úchyt ramene při pouhém rozdělávání podběráku. Upřesním:většinou odháčkovávám rybu ve vodě! nebo zvedám). A jestliže jsem za to dal 8 stovek a posralo se to po pár podebráních kapra ( chytám 30 let a vím jak se s podběrákem zachází ), tak k týhle značce důvěru už nemám a už nikdy výrobek pod touhle značkou nekoupím.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:07 ® xycht
-
vlasec GAPPA název sice silnej, ale skutek utek )
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 19:19 ® CeP
-
urcite bych si uz nikdy nekoupil zlatohnedej vlasec match od Balsaxu. koupil jsem ho na veletrhu jeden velkej pruser. po par nahozeni feederem bylo poslednich 2–5m chlupatejch jako kdybych je protahl mezi smirglem a uzasne se nakrucval. u anglana jsem zase musel zarazku posunovat po 10cm, nechat odpocinout a zase posunout. i za mokra. jinak se normalne zarazka napekla ze nesla vubec pohnout. na vlasci od colmicu za mokra posunu zarazkou v klidu o 3m
pro zatracovace Trabucca – kdyz chcete kupovat kaprarinu tak nevybirejte u plavackarsky firmy. prosim neurazit se a nenadabat; nemyslim to zle. ja jsem s jejich feederem spokojenej. plavacka taky OK.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 19:08 ® nurse02
-
To Robur samozřejmě koupeno ve dvojim provedeni. Asi zacnu vyrabet zaluzie.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 16:00 ® saky
-
ne že bych se spálil, ale koupil sem si dva naviáky Shimano 4000M GT-RA, choděj naprosto skvěle a sem s nima teď moc spokojenej, ale oba sem je musel pár tejdnů po koupi odeslat na záruční opravu, protože se u obou povolila zadní brzda. Od tý doby vše OK, ale měsíc bez naviáků mě fakt štval!!!!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 15:53 ® upbraider
-
Já jsem měl od Trabucca teleskop,naviják a bižuterii typu karabinky a spol. Nestalo se mi,aby z toho aspoň něco fungovalo,tak jak má. Pravda je ta,že tahle značka má sortiment zboží levnější,ale kvalita je z mýho pohledu víc než ubohá
reagovat