Chytej.cz

Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách? necteno

14.11.2005 | Gagi | 4.073 zobrazení | 12 odpovědí

Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 21. ledna 2006 ve 13:34 ® trtas

knizka je super ale to dvd se mne moc nelibi ceškal sem trosku vic ale kazdopadne je podstatne lepsi nez propadlisme lovu kapru od zelinky ale jedna se jen omuj nazor

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 10:27 ® Kecalka
Kecalka

gagi jo jo jo a poslal bys mi ji k sousedum do cech neboj nebude to drahe vse uhradim domluvime se pres osobku ju

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 9:43 ® rarach

Pokud se podle ní chytne víc kaprů a víc si jich pojede s Vámi domů, tak jen houšť a větší kapky, tak ať se Vám daří kuličkáři.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 0:56 ® spinningman

kecalka:dá se sehnat tady na objednávku: www. mikbaits. cz

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 0:26 ® Gagi

Kecalka: Můžu Ti jí sehnat a když budeš hodná a já mít kliku možná i s autogramem jako mám já, heč. Znám totiž úžasnou ženskou co dokáže těměř vše.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 20:45 ® Kecalka
Kecalka

ahoj ja ji chci taky!!! kde si ji muzu objednat?a kolik stoji? dik

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 20:39 ® antony

Tu knížku mám a podle mě nemá chybu! Není to jako ty starší knížky od cizích autorů(kaprařů),ve kterých je ten,kdo nechytá na boilie někdo „jiný“. V této knížce si počte opravdu každý,kdo chodí aspoň občas na kapry. Jsou v ní popsané všechny možné situace lovu kaprů. Doporučuji každému. Od rybářského dorostu až k profíkům.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2006 v 19:24 ® Pytel
Pytel

Super dostal jsem ji od přitelkyně pod stromek. Perfekně se čte. Spiš by mně zajimalo jestli někdo vyděl to dvd vydane k te knize.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 19:28 ® Rico
Rico

Byla to moje prní kniha kterou sem o rybách držel v ruce :-D Takže ji mam jako pomocníka neustále po ruce. Mám ji moc rád a moc se mi líbí…

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 18:45 ® Verba

Lepší knihu o moderní kaprařině jsem od českého rybáře nečetl. Nezní jako návod,ale jako rady od kamaráda. Mimo to jsem vyzkoušel směsi na boilie od toho to člověka a  nemůžu si je vynachválit a nejsem sám. Super se zpracovávají a hlavně chytají. Opravdu kvalita za rozumnou cenu.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 15:52 ® Indian

Četl jsem jsem ji a je docela zajímavě napsaná. Rozhodně má co říct jak začínajícím rybářům, tak i pokročilým. Nazval bych ji takovým druhým 1000+1 Rada pro Rybáře.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:46 ® Gagi

A taky se kaji za překlep atp. !

reagovat