Vyhledávání
Muškařská LANKA ANEB LANKA NA UL-VLACKU
11.11.2005 | Lipo | 2.433 zobrazení | 5 odpovědí
Už delší dobu shanim muskarska lanka. Jednou jsem o nich cetl ale ne a ne je sehnnat. Taky bych se chtel zeptat v jakych tloustkach se vyrabi a jestli jsou tenci nez lanka privlacova.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. listopadu 2005 ve 23:24 ® Dědek
-
Loni jsem začal používat taky hard mono. napřed jsem si koupil 7-mi kg na dobírku a udělal chybu – k tomu by se dala přivázat kotva )) potom mi pupak věnoval kousek tuším 3kg a to je v pohodě, asi jako 18ka vlasec,dobře se váže a pamět je malá.. Dělal jsem na něm pokusy i s pilkou na železo a je to dost dobrý. Na ten slabší návazec jsem vytáh asi 5 štíhlat a není na něm poznat vůbec nic. Zatí to nejlepší, co jsem měl v ruce.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2005 v 19:11 ® kostnak
-
vyrabam si navazce z materialu KEVSTEEL od DAMu. na jednu stranu obratlik, na druhu obratlik s karabinkou. dost to eliminuje krutenie vlasca od rotaciek. zatial mi to stuka neodhryzla, ale dokaze ho nacat tak, ze potom staci male uviaznutie a pretrhne sa v poskodenom mieste. takze po stuke kontrolujem a pripadne skracujem. samozrejme, ze som musel prist o 2 meppsky, kym som k tej kontrole dospel.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2005 ve 14:14 ® Lipo
-
Moc vam dekuju za rady a jeste bych se chtel zeptat. Jestli se delaji s karabinkama nebo si je na to vazete.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2005 ve 14:07 ® Vaclav
-
Brněnská firma Lovy dělá to samé jako Hends – lanko z textilních a ocelových vláken pod názvem Technosteel. Nejjemnější z celé řeady má tuším nosnost 2,5 kg a je velmi tenké, takže ho při UL přívlači používám. Musím ovšem dávat pozor, když děláš uzel – při prudkém utažení bys toto 2,5kilové lanko mohl přetrhnout. Dále dělají 4, 6, 9 a pak už nevím kolik kilogramů…
reagovat - Pátek 11. listopadu 2005 ve 13:49 ® pupak
-
Lipo – lanka dela firma HENDS mam je tensi nez normalni lanka nejsou jedinou vyhodu spatruju ze se po zkrouceni pomerne lehko narovnaj pak se prodava jeste vlasec tkzv. HARD MONO da se koupit ve Spin fly mam to taky a to vypada o neco lepe nez lanko, ale koldgove rikaji ze obcas tu ukouslou stiku na nem maj. je ve dvou silach na trhu 4 kg a myszlim 7–8 kg.
reagovat