Vyhledávání
Legendarni VASKOVKY
8.11.2005 | Lipo | 2.738 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj vsichni. Schanim rotacky od pana Vaska a nemuzu na ne nikde sehnat inzerat. Ani tady na netu ne. Date mi nekdo kontakt????Predem Dekuju!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. listopadu 2005 ve 21:21 ® FABi
-
Taky jsem je sháněl po celé Praze, objevil jsem je v rybářských potřebách na Hradčanský. Kupoval jsem je tam před rokem a udělal jsem si zásobu, takže zatím mám. Nemohu tedy 100% potvrdit zda je tam ještě mají. Kontakt na tu prodejnu najdete v rybářských časopisech.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 22:25 ® Prutos
-
dik za opravu-ja se jen upsal
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 22:01 ® jake
-
Prutos: To není Husitsko ale Hutisko
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 14:34 ® Prutos
-
Lipo: to cislo je na pana B. Vaška st. – výrobce legendárních Vaškovek V novějších číslech Rybářství bys nešel tel.: 607218770 a adresu čp.455,75662 Husitsko-Solanec – to je p. B. Vašek ml. (ten ale nedělá velikosti 00 a 000 )
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 11:35 ® Kazan
-
>Lipo: je tu adresa i telefon, klikni si na přívlač, a najdi si ,,Rotačky Vaškovky,, a tam v příspěvcích to je, před měsícem jsem si od pana Vaška z tohoto kontaktu objednal a vše v pořádku dorazilo.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 10:57 ® nurse02
-
Mam takovy dojem, ze kontakt byva v Rybarstvi v inzerci.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 10:07 ® Candátoman
-
Já sice Vaškovky nepoužívám, ale jsem spokojen s třpytkama od pana Vojáčka. Dělá třpytky od vel. 00 až po vel.2. Stojí od asi 23,– Kč až do 35,– Kč. Zde je jeho web: www. sweb. cz . Dále tu kluci chválí třpytky EMPTE – www. emte. info takže máš možnost vybírat. Jinak ve starých fórech je tuším adresa na pana Vaška uvedena.
reagovat