Vyhledávání
Digtální foťáček-porďte prosím
7.11.2005 | Prutos | 11.803 zobrazení | 108 odpovědí
CHci si pořídit digit. foťáček a moc se v nich neorientuju. Má to být hlavně pro rybářské účey. Poraďte prosím s výběrem . Rád bych nalezl alespoň cenové rozmezí z něhož pak budu vybírat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. listopadu 2005 v 19:45 ® Prutos
-
Co si mám představit pod pojmem širokoůhlý objektiv?
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 19:39 ® Enzo
-
souhlasím s Timim kovové tělo je dobré,ale pokud nepaseš po nějaké zrcadlovce která je draší tak na digitalu je to skoro jedno. Chce to aby jsi mohl fotit makro a měl širokoůhlý objektiv a dobrou kartu já mám olympus a v pohodě.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 18:32 ® Jakub
-
souhlas s Timim,mám od loňska panasonic dmc-fx1,a jsem spokojenej
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 16:52 ® Timi
-
Panasonic! Jednoznačně! Dělám u paňáku servisáka a objektivy Leica, který Panasonic používá, jsou jedny z nejlepších. Optický stabilizátor OIS je výborná věc, když se ti například klepou ruce apod. A 12× optickej zoom, jakej má např. DMC-FZ5 taky neni k zahození Kromě FZ5 můžu doporučit FX8 a FX9. Jsou velmi malé a tělo je z kovu. Všechny tyhle foťáky seženeš od 10.000 do 15.000 a fotky z nich jsou super.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 13:51 ® Prutos
-
Díky za vaše rady. Pište dál. Zatim se mi nejvíc líbí Canon PS A610 a Sakyho Kodak ES Z740 Saky: jak moc velká je to nevýhoda??
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 13:21 ® saky
-
ahoj, každý je spokojený s něčím jiným, já osobně s tímhle (kodak Z740) můžu doporučit. Má snad jen jednu nevýhodu a to makro až od asi 12-ti cm. Jinak sem spokojen. přidám pár odkazů…
www. fotografovani. cz
www. obchodni-dum. cz
a pár obrázků: www. dpreview. comvíš co, jde o to, že když se chceš vejít do desíti, tak musíš počítat i s tim, že budeš dokupovat futrál, větší kartu, nabijecí baterky s nabiječkou atd… v případě tohohle foťáku by ses mohl vejít, ale určitě není jedinej přeju dobrej výběr…
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 13:04 ® ywan
-
ja sa rozhodujem medzi Canonom A620 a Pentaxom Optio SV, majú fakt slušné parametre a ten pentax aj rozmery Je ale možné že zakopnem aj o niečo iné, dnes je foťákov ako maku…
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 10:41 ® pilot
-
Teď jsem koupil FUJIFILM S 5500 digi kamera,10× optický zoom 3× dig. zoom. S foťákem jsem získal 4×128 MbB karty a 1× 16 MB.4 Mpix. fotky nádherné,ještě jsem se ale nenaučil "přendat fotku z alba v PC " do fóra Chytej. Celková cečna 8875 včetně DPH a karty po 1.- Kč. Protože jsem to kupoval přes Internet Výhodná koupě a ještě pěknější fotky.Čus
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 10:09 ® Candátoman
-
Já mám Canon A710 a jsem spokojen. Koupil jsem ho na netu, kde vycházejí foťáky mnohem levněji – ten můj cca o 1000,– Kč.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 7:48 ® ZN
-
Jak vidíš, každý je spokojený a přitom má každý jiný foťák. V této cenové relaci nemůžeš prostě nějak výrazně střelit. Snad si pohlídej jen ten širokáč, jak říká HaD a to macro, jenže to mají skoro stejné všechny značky v této ceně. Je to jen otázka rozhodnutí. Já bych vybral nějakou přece jen známější značku a hlavně obchod, který tam bude ještě za dva roky.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 1:13 ® Libor
-
Doporučuju olympus C 770 Ultrazoom
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 0:34 ® kelt
-
Prutos – PANASONIC DMC – FX8. Je to poměrně nová záležitost, vlezeš se do 10000 tisíc, má to mimo jiné stanbilizátor obrazu a dělá to nádherné fotky. Teď jsem kupoval 4 k nám do firmy a vybíral mi to člověk kterej má velmi dobrej přehled. Srovnávali jsme to s foťákem jednou tak dražším a ty rozdíly byly minimální.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 0:31 ® Prutos
-
HaD: to vypadá celkem dobře. A dají se s tím fotit broučci??? ) Dik za tip
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 0:28 ® HaD
-
pak se mi zdá OK Canon PowerShot A610. ale to jsem to jen rychle prolítnul
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 0:25 ® HaD
-
docela zajímavý z hlediska odolnosti je tohle: Pentax
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 0:15 ® Prutos
-
HaD: ja bych si to predstavoval tak do deseti tacu. To se ale s širokoúhlym obj. moc neshoduje co?
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 0:08 ® HaD
-
Mno, spíš bys měl právě ty říci, kolik peněz hodláš utratit! Každopádně bych se osobně díval po foťáku s co nejširokoúhlejším objektivem.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:10 ® Tomucha
-
hlavně aby měl super makro a mohl si s ním fotit muchy
reagovat