Chytej.cz

Přívlačová sada Mitchell necteno

7.11.2005 | Daemon | 4.399 zobrazení | 23 odpovědí

Na www. braunstar. cz jsem našel sadu pro přívlač – Mitchell 300X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,4m+ZDARMA tubus za 1999 Kč. Zajímá mě váš názor nebo případné zkušenosti s těmito věcmi. Díky…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 20:12 ® skwor
skwor

Tak jsem objevil, že v té sadě mají už i prut 1,8m 5–10g........

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 0:09 ® joba

jo ještě jedna rada na : rybyrybkyrybicky. cz se neplatí dopravné nad dva tisíce,čili radím přikoupit k té mitchelácké sadě nějakou drobnost a ušetřite 150 kč

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 0:03 ® joba

Asi do toho pudu taky, na rybyrybkyrybicky. cz tu akci maj taky, kámoš co prodává rybářský potřeby říkal,že to je dobrý,akorát dlouho trvá případná reklamace,protože Mitchell má v ČR jen jednu pobočku v uherským hradišti. Kvůli tomu mitchelli přestal brát na krám,že i kvůli banální a jasný chybě výrobku dělali problémy… ale i tak do toho asi pudu, normální cena toho navyjáku je asi o 500 dražší a ještě k tomu prut…

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 22:30 ® Robur
Robur

Už jsem též 1* u něj kupoval a teď jsem mu slíbil defacto kšeft za 4000. Tak nevím.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:54 ® Kep

Tak to je průda,ale já dostal kladnou odpověď ještě během téhož dne. Možná to poslal,že už jsem tam parkrát něco bral.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 15:13 ® Robur
Robur

No tak jsem dostal odpověĎ viz. níže: Dobrý den, bohužel kombinovat to nelze, poněvadž máme navijáky s pruty do páru. S pozdravem Braunstar s. p. ----- Original Message ----- From: Robert Válek To: Petr Braunstein Sent: Monday, November 14, 2005 7:42 PM Subject: Fw: Prut Mitchell

? urguji odpověď. ----- Original Message ----- From: Robert Válek To: braunstar@volny. cz Sent: Thursday, November 10, 2005 8:19 PM Subject: Prut Mitchell

Mitchell 308X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,1m+ZDARMA tubus, lze to u této akcë nakombinovat i tak, že vezmu delší prut a menší naviják, asi bychom byli 2 zájemci. S pozdravem

Mgr. Robert Válek

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 13:49 ® Daemon

Kep: Napiš o tom víc informací, prosím.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 9:10 ® Kep

Zdarec,mám to doma. Slušně jsem si napsal o malej navijáček a tvrdší prut. Druhej den jsem dostal mail,že to není problém a mám to potvrdit v objednávce. Naviják je lahůdka,prut je trošku žvejka,ale zadara nemůžeš čekat skeletora.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:47 ® dudu

Braunstar- 100% spokojenost, asi 5× sem tam nakupoval a vždy bez problému. Vlastně nakupuju na netu všechno možný a hodně, a zatím sem byl vždy spokojen. Snad sem to nezakřikl.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:06 @ 

Pánové,bohužel i já musim reagovat. S panem Braunsteinem,jemuž tento e-obchod patří jsem měl velice nemilou zkušenost. Objednal jsem si (všechno D. A. M. Effzet) 2 měděné třpytky,tři gumové rybky s rotačkou. Přišli mi 2 stříbrné rotačky se samolepkou a tři gumové rybky,jedna O. K.,druhá roztržená a ta třetí neměla dvojhák v břiše,ale malej trojháček přidělanej kroužkem k rotačce a zapíchlej zespodu hlavičky. No ten mě tak vytočil,že jsem mu to poslal zpět a kurevsky se rozmyslim,jestli si u něj někdy něco objednám. Jinak můj názor je ten,že pruty a navijáky po netu nekupovat.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2005 ve 21:02 ® Robur
Robur

dnes jsem urgoval odpověď

reagovat
Neděle 13. listopadu 2005 ve 21:41 ® Robur
Robur

tak zatím neodepsali.

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:18 ® Daemon

Rebur: Dobře jsi udělal, pak dej vědět, co ti napsali…

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:30 ® Robur
Robur

Tak jsem napsal na Braunstar ať nám odpoví, a to i o té kombinaci delší prut, menší naviják.

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 20:54 ® ywan

ale nie su tam ich obrazky, len napisane napr. 300×/ 66ms – prve cislo navijak, druhe prut. Blizsie info ziadne…

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 20:51 ® ywan

odkaz na combos : www. fishmitchell. com

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 20:46 ® Daemon

Přesně, já to taky nenašel…

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:50 ® Robur
Robur

Ywane, nemůžeš mně napsat kontakt na ty stránky mitchellu, nějak to nedokážu najít

reagovat
Středa 9. listopadu 2005 ve 13:20 ® ywan

na stranke mitchellu sa to da najst pod „combos“ /navijak + prut/ takze asi to nebude az taka mimoriadna akcia ako ju uvadzaju

reagovat
Úterý 8. listopadu 2005 ve 20:30 ® Daemon

Já jsem u nich taky již přes internet nakupoval a jsem spokojen. Pravda je, ža na internetu se o tom prutu nedá nic najít, naviják je na stránkách Mitchellu. Zajímalo by mě, jestli by se to dalo nakombinovat – chtěl bych ten delší prut, ale s menším navijákem…

reagovat
Úterý 8. listopadu 2005 ve 14:22 ® Robur
Robur

Ywane jsetli ti to pomůže tak s Braunstarem zatim 1 zkušenost, a to dobrá.

reagovat
Úterý 8. listopadu 2005 ve 12:57 ® ywan

nerád objednávam cez net, o ryb. veciach ani nehovorím, ale v tomto prípade možno urobím výnimku , ten 2,1m by sa mi zišiel

reagovat
Úterý 8. listopadu 2005 v 11:51 ® Robur
Robur

Též by mě to zajímalo, ale nikde na netu ani nemohu najít nějaké detaily o tom prutu.

reagovat