Vyhledávání
Počet dílů mušáků
1.11.2005 | zedus | 2.763 zobrazení | 16 odpovědí
Vybírám si nový prut a jak už to tak bývá, nějak se nemůžu trefit to požadované délky atd… nejraději bych šel do trojdílu, ale je k mání i dost prutů a blanků s díly 4 i více, zajímají mě vaše zkušenosti a názory, neovlivňuje to akci? Co myslíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. listopadu 2005 v 19:50 ® pikos
-
ale to jenom proto, že mi ke spokojenosti chybí jenom ten lososák
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 19:27 ® pikos
-
error: ale je pravda, že dvojdíl bych si už dneska nekoupil
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 19:11 ® pikos
-
error: ok, dostal jsi mě , u lososáku předpokládám trojdíl
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 18:12 ® pikos
-
error: až budu mít letadlo tak se mi tam určitě ten dvojdíl také vejde zatím to neřeším
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 ve 13:49 ® brundibar
-
lítá to jen o trochu míň
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 11:15 ® pikos
-
brundibar: 180 stupňů na trojdílu není občas žádný problém
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 11:08 ® brundibar
-
pikos: ono to nemusí být slícovaný jako když střelí, navíc většina dvoudílnejch mušáků je stejně křivá – i nejdražší americký pruty.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 10:41 ® pikos
-
Pokud je dost místa v autě, a to u muškařů většinou je, tak bych šel do dvoudílu.
Shimi: Jak ty chceš ohlídat pětidíl aby ti očka lícovala? Sestavit a zalepit vteřiňákem, né?
reagovat - Neděle 6. listopadu 2005 v 6:08 ® Bosanac
-
Na funkci rostlinare nema zadny vliv
reagovat - Sobota 5. listopadu 2005 ve 21:37 ® Tomucha
-
já bych si už dneska třeba 2 díl nekoupil. je to extrémě neskladný. myslím že se dají pořídit qalitní pruty u kterých větší počet dílů nehraje roli…
reagovat - Sobota 5. listopadu 2005 v 17:28 ® dudu
-
xycht- nerozumím tomu, ale bavím se. Muškaři tvrdí že rozdíl je minimální, kapraři že je velký. Takže bych věřil samozřejmě těm, co ten prut mají víc v ruce, než na tripodu.
reagovat - Sobota 5. listopadu 2005 ve 14:17 ® xycht
-
chci se při téhle příležitosti zeptat. je pravda neni rozdíl v akci u dvoudílnýho a čtyřdílnýho prutu? Já měl vždycky za to, že tam rozdíly jsou…
reagovat - Středa 2. listopadu 2005 v 18:22 ® skwor
-
error:Tam kde chytám jsou větve nad vodou , takže kratší je lepší
reagovat - Středa 2. listopadu 2005 v 16:18 ® skwor
-
Mám 2dílnej šestku dlouhej 240cm a na Berounku dobrý.
reagovat - Středa 2. listopadu 2005 v 0:11 ® zedus
-
No to je druhá věc, nechtěl bych aby mi rozpočet překročil 10000kč i s reelem. Měl by to být prut aftma 3 s délkou tak 8–9 stop. Jestli vás nějakej proutek napadne, tak budu rád, na našem trhu toho až tak moc není.
reagovat - Středa 2. listopadu 2005 v 0:00 ® Shimi
-
zedus:v dnešní době už téměř ne … já du teď do pětidílu a jeto super proutek .. takže už na tom tolik nazáleží . hlavní otázka je kolik za to chceš dát…
reagovat