Vyhledávání
Rybarske pc hry. nazory a komentare
1.11.2005 | R3F13X | 88.868 zobrazení | 183 odpovědí
Hrajete nejakou hru???Poveste nam o ni…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. března 2006 v 17:50 ® barn
-
hraju flysim,ale pouze demo a to si teda vubec nezahraju.Potreboval bych jestli by me take nekdo neposlal crack.Vsem diky.barn@centrum.cz
reagovat - Pondělí 6. března 2006 v 16:55 ® Pepa1
-
Docet sem se tu ze prej existuje crack na flysim.Mam demo a chytit jednu rybu za hru je pekne blby protoze sem tak sikovnej ze si vubec nezahraju. Proto bych chtel pozadat jestli ho nekdo ma jestli by mi ho taky neposlal.Diky p.e.p.a.1@seznam.cz
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 9:34 ® Zcuter
-
pánové......já hraju trophy bass 4…ale jenom demo.....nemohl by mi nekdo z vas poslat instalacní program na plnou verzi.......pokud by to tedy jelo bez CD…PS:diiiik.......spoléhám na vás(tedy poslat pres ICQ_ 336206275)
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 9:28 ® dudu reakce na …
-
Možností je víc, ale já používám pro spuštění her vyžadující CD takzvané virtuální CD. Všeobecná výhoda je, že ti nehrčí mechanika a přístup je rychlejší. Těchto programů je hodně,a jsou většinou součástí vypalovacího SW. Já používám Alcohol 120.
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 1:11 ® mili reakce na …
-
zdar chlapi potřebovalbych poradit stahnul sem si hru rapala pro fishing nainstaloval sem jí,ale když chci hrát chce to po mě cd jak ho mám udělat moc díky
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 13:31 ® Mlady_Rybar
-
Už sem to rozchodil
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 12:50 ® Pytel
-
Koukni se na nároky te hry!
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 12:43 ® Mlady_Rybar
-
Mám demo flysim a po přeinstalování compu se to šíleně trhá prosím poraďte O crack mám zájem taky Iguanaman@quick. cz
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 ve 21:42 ® cando
-
Prosím, mohl by mi někdo poslat crack ma flysim. cando@atlas. cz Moc prosím
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 ve 21:18 ® Frgy
-
Chlapi rybářský,nemohl by mi někdo z vás poslat crack na Flysim. Mám jen demo. Už jsem zoufalý,nemůžu to nikde sehnat. Jste má poslední šance. Můj mail Frgy@seznam. cz
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 v 17:33 ® Zauwi
-
neposlal by jsi mi to prosim. to přání k tomu bejt nemusí kdyžtak jan. zauwi@seznam. cz
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 v 17:56 @
-
ne na cd,mejlem,ale dostal jsem to darem,to znamena s venovanim a zadarmo Máto necelejch 5 mega.
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 v 16:47 ® Zauwi
-
Darkem. to jako na cd?Kolik to ma MB..?
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 v 16:19 @
-
Zauwi:ale neslo mi to na demo z tyhle stranky,dostal jsem darem crack i s verzi hry,na kterou to šlo.
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 v 16:16 ® Zauwi
-
Hoj rybáři,jestli jsem to pochopil správně tak mi stačí stáhnout demo Flysim a když mi někdo pošle crack tak to mám jako plnou hru. jestli je to tak pošlete mi ten crack prosim někdo jan. zauwi@seznam. cz
reagovat - Sobota 21. ledna 2006 ve 3:04 ® hayabusa
-
Byl by nekdo zde tak ochotny a poslal my funkcni crack na hru Flysim?Nejak uz mam,ale nemuzu se stim domluvit,tak bych prosil jeste pripsat jak to presne cracknout(je tam nejake prepisovani souboru,nebo co)Diky vsem mail: aliengang@seznam. cz
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 18:11 ® RW
-
Alivio: osobka
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:25 @
-
RW:ahááááááá,tak to jo,máš osobku
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:20 ® RW
-
Alivio: To je 30 pounds dohromady, nie jedna ryba
BTW, nemozes mi poslat ten crack?
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 14:58 @
-
Tak jsem konečně dostal darem crack na flysim a ve třetím kole to chce abych „catch 30 pouds of fish.“ Sakra kde takovou obludu mam chytit?Neporadíte mi někdo?Já už proházel snad všechny mouchy a nic.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 18:37 ® kolin
-
Chtěl jsem poprosit zda by mi někdo neposlal crack na hru flisym. Moc děkuji vkolarv@seznam. cz
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 22:11 ® Radosh
-
obcasny pijak: taky díky moc
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 21:22 ® twister
-
obcasny_pijak: já to prošel. vem si 4gramovou mouchu a házej co nejdál. Tam sem jí chytl.
Hodně štěstí
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 20:00 ® chleba
-
obcesny_pijak: DÍKY VEEEEEEEEEEEEEERY MOC
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:28 ® fikus
-
chleba: demo máš tady www. flysim. com ovšem plná hra je plná hra. Jestli chceš, tak mi písni na mail z karty a pošlu ti crack na full game. V demu máš tuším jen jednu řeku, ale v plné hře to je jiná káva. Podle těch jejich stránek se tam dají ulovit i 27kg fischle. Největšího mám zatím 4kg pstruha a to byl mazec.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 18:34 ® chleba
-
Deamon: nevíš jak to stáhnout? já tam ten downald nemůžu NAJÍT!!!!!!
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 18:26 ® chleba
-
obcasny_pijak: hele, kde jsi je sebral. moc shánim FlySlim a nevim kde (demo). Tak písni, jestli znáš stránku…
DÍKY
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 ve 21:31 ® fikus
-
Ignacius: kam jsi došel ve FlySim? Jsem zaseklý na poslední řece (tedy myslím, že je poslední) a nemůžu se pohnout. Chce to po mně ulovit fischli s váhou min. 4,6kg a tu potvůrku nemůžu dostat.
All: jestli máte někdo radu, jak ji dostat, tak sem s ní. Zužitkuji bez zdržování
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 19:36 ® chleba
-
Ignacius: máš to dema? Jestli jo, plííííííííííííííííís mi napiš, kde jsi je stáhnul…
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 19:10 ® Ignacius
-
Já hraju Flysim a Pro Bass Fishing 2003 a musím říct, že jsou fakt dobré. Hlavně to zdolávání ryby v Pro Bass-u je dost fajně udělané. Hudba jak by člověk lovil přinejmenším vorvaně . Zato ve Flysimu je krásný klídek. Jako u vody No, na zimu je to dobré rybaření
reagovat