Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ?

30.10.2005 | pilot | 144.544 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 11. února 2006 ve 21:52 ® Bandit
Bandit

Joba ma hlad

reagovat
foto/forum/2006/th-img26.jpg
Sobota 11. února 2006 ve 20:57 ® pilot reakce na …

poslal jse Ti mail.Ćus

reagovat
Sobota 11. února 2006 v 19:47 ® vasik reakce na …

Krásná ryba škoda že žádné přání nesplnila.Můžu se zeptat na tu krásnou vodu kde je?Můžeš odpovědět i na interní poštu.Dík

reagovat
Sobota 11. února 2006 v 15:25 ® 

Chtěl jsem sem hodit nějakou fotku ze zahájení na dírkách dnes ráno, ale bohužel nemám kabel USB…(synáček nevrátil) Tak jsem zvědav na Joba. Zatím něco pro zasmání z léta..„Jak jsem chytil zlatou rybku a nic mi nesplnila“.

reagovat
foto/forum/2006/th-img24.jpg
Čtvrtek 9. února 2006 ve 21:06 ® Padis
Padis

tak pánové kdy zajdem na jedno

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 ve 20:53 ® joba

Já se taky nebojím a proto se posilním již před závodem a pak si klidně vlezu na led :-)) Nord: večer bohužel nikam nemůžu po hned po závodech jedu do práglu a budu tam do neděla večera

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 ve 20:01 ® Padis
Padis

takže Vydrain ať berou

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 v 18:52 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

mno kdo se bojí, nesmí na led, já su happy takže čunák je můj hehe

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 v 10:03 ®  reakce na …

Tak mám z počasí nepříjemný pocit, že to na tom rybníku bude asi konečníkem ke zdi a tak mě napadlo, že v případě nepřízně počasí můžeme jako náhradní program večer navštívit nějaké restaurační zařízení, kde Vám mohu nechat toho panáka přinést od profesionálů. Co vy na to???!!!

reagovat
Středa 8. února 2006 v 17:59 ® Padis
Padis

Pánové připravit brodáky.Ale v sobotu má začít snad mrznout tak potom to bude na brusle

reagovat
Středa 8. února 2006 v 17:52 ® joba

Nord: tak holt budem dírkovat z pramice na jedný velký díře...... a ta kánoe není špatnej nápad…:-))

Doufám že to neroztaje protože ochladit se má až v sobotu

reagovat
Úterý 7. února 2006 ve 23:08 ®  reakce na …

Joba: Nedej bože, abych Vám nemusel tu obsluhu poskytovat z kánoe, nebo jiného plavidla. Nějak se nám pos…počasí, není-liž pravda? Snad to pomine.

reagovat
Úterý 7. února 2006 ve 20:28 ® joba

jedná se o odkaz : odpovědět na téma pro ty starší co to neví např : vydra & spol :-)) ))

reagovat
Úterý 7. února 2006 ve 20:27 ® joba

Jsem rád že se nord dobrovolně a bez mučení a nároku na plat zhostil role pikolíka :-)) ))))

Norde nevím jestli se něco přiučíš, ale minimálně jak pít panáky v rukavicích a přes šálu ...... :-))

All : neodpovídejte na příspěvky přes reagovat,padá to potom do osobky,používejte na to odkaz nahoře

reagovat
Úterý 7. února 2006 v 10:10 ®  reakce na …

Bacha na věc, jestli se pojedu kouknout, je to proto, abych se něco přiučil a ne, že Vám budu dělat pomyšlení. Ale panáka a jiné drobnosti Vám donesu. Dámy samozřejmě rád obsloužím v plném rozsahu. (To mě naučili v tanečních a považte, že si to furt pamatuju…).

reagovat
Pondělí 6. února 2006 ve 23:12 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jetli nordboy pojede, tak z něj uděláme vrchního zásobovače :-)) )

reagovat
Pondělí 6. února 2006 ve 21:53 ® joba

tak vážení jste pomalý už to je uzavřený už je přihlášenech 30lidí s vydrou 31 ta je poslední už nepřibíraj,takže akorát na kukačku. Norde: ještě jednou pro tebe www.rybnikbacal.webz.cz jinak sem ti to dost podrobně napsal v osobce

reagovat
Pondělí 6. února 2006 v 18:58 ®  reakce na …

Joba: Napiš prosím (ještě jednou) kdy a KDE přesně…Já se asi pojedu mrknout na čumendu a když seženu řidiče, tak do té „útulné hospůdku“. Dík.

reagovat
Pondělí 6. února 2006 v 18:46 ® joba

zatím přihlášení na závody z naší vč bandy :-)) já,strejda,vydra

Pilot : to teda tuhle neěli to byla krize ale nebyli jsme sami nežrali potvory i jinde viď vydro :-)) ) na poličce prej taky slabý…

P.S. ještě někdo na tuhle sobotu ? pro nedírkaře, je tam utulná hospůdka 3m od rybníka…

reagovat
Pondělí 6. února 2006 v 18:19 ®  reakce na …

Fšichni se těší…a ty, Pilote, to nemusíš do nás rvát 3×. Má někdo nějaký DOBRÝ nápad? To s tou „Garáží“ se mi docela líbilo.!!!!!????

reagovat
Pondělí 6. února 2006 v 16:41 ® Padis
Padis

já se těším taky

reagovat
Pondělí 6. února 2006 ve 12:56 ® pilot

Jsem sice marod a dost blbě,ale venku už pomnalu " začíná jaro",ledy budou tát a nás čeká celkem dosti příjemná zábava,co na to chytáci? Už se nemůžu dočkat. Jobo,jak píšeš,tak jste vybouchly na celé čáře co? Zdravím všechny chytíky z VČ regionu a těším se jak se opět sejdem !!!

reagovat

Jsem sice marod a dost blbě,ale venku už pomnalu " začíná jaro",ledy budou tát a nás čeká celkem dosti příjemná zábava,co na to chytáci? Už se nemůžu dočkat. Jobo,jak píšeš,tak jste vybouchly na celé čáře co? Zdravím všechny chytíky z VČ regionu a těším se jak se opět sejdem !!!

reagovat

reagovat
Neděle 5. února 2006 v 17:12 ® joba

buďte rádi že ste nikdo nepřijel dneska to stálo za prd,asi překrmeno, ale ma závody 11.2 sme se strejdou už přihlášený tak jestli někdo chce ještě je tam pár míst volných

reagovat
Sobota 4. února 2006 v 15:12 ® joba

takže nikdo se nehlásí… já,matrix a strejda budem na bačaláku zítra po 8 hod ráno kdyby měl někdo zájem ať přijede čus

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 19:01 ® joba

nebo to chcete odložit o tejden ? někomu se nelíbilo startovný 500 kč

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 18:38 ® joba

nebo to chcete odložit o tejden ? někomu se nelíbilo startovný 500 kč

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 18:33 ® joba

all : tak nevím jak vy ale já. matrix a strejda jedem na 100 % na ty závody.
A na 90% i tuto neděli potrénovat

reagovat
Pátek 3. února 2006 v 18:26 ® 

Furt se nikdo moc nehlásí, asi musíme počkat, až se dopídějí na nové stránky. Nešel bys (Padis) zatím někdy na pívo?

reagovat