Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.537 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. února 2006 v 15:48 ® Padis
-
ještě kam by se jelo nejsou náhodou v těch Morašicích 11.2 závody
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 22:42 ® reakce na …
-
Tak jsem rád, že jsem se sem píď po pídi dopídil. Už jsem holt trochu starý na novinky, ale zaplať Pámbu. Chtěl jsem jen říct (napsat), že se na příští sobotu na „ty dírky“ chystám zodpovědně a jen čekám na další zájemce. (S Padisem počítám na tuti.)…Zatím. Kdo další?
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 16:52 ® Padis
-
Tak co je s váma jak to vidíte nepodnikneme něco
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 15:15 ® pilot reakce na …
-
nemůžu marodím !!!
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 20:56 ® Matrix
-
Zatím moc lidí nepíše…
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 20:35 ® joba
-
tak co troufáte si na závody nebo to přesunem ?
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 20:01 ® Vydrain
-
tuhle nedělu nemožú, až tu další a raději sobotu pls, v sobotu většinou pařim a nedělní rána nésou na bzký vstávání vhodné
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 19:18 ® Padis
-
Kurna tak že bych jel taky
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 19:18 ® pilot
-
Taky bych jel,jenže jsem nějaký zavirozovaný a tak oddycháju a potím se. Pep
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 18:21 ® strejda
-
No tak jen do nich ať se trochu odreagujeme v téhle zimě. Bačalák je dobrá volba.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 17:25 ® Matrix
-
Já bych jel taky. termín je mi docela jedno – mám čas skoro pořád…
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 14:07 ® Bandit
-
11.2.2006 jsou na Bačalech zavody.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 10:14 ®
-
Taky to vidím na příští víkend. snad nerozmrzne.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 22:32 ® joba
-
nord máš pravdu zatím je čas takže případní zájemnci se hlaste. Ale vidím to na další sobotu ?
Vody těžko říctc co bude nejlepčí… my jsme většinu nachytali na pstruhový žlutý těsto od berkly a žížaly, ale den před náma chlapi nejvíc vytahali na romadůr. takže jediná rada je míc sebou co nejvíc druhů dírkařskýho žrádýlka : kupovaný těsto na pstruhy, domácí sýrový těsto, žížaly,romadůr, červy, krevety,taveňák…
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 22:18 ® vody
-
Joba:jaká byla nástraha na ty pstruhy?Tuhle neděli jet nemůžu,manželka slaví narozeniny,ale jindy bych klidně vyrazil a rád. Co se tyče vozového parku vlastním felinu combi.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 21:40 ®
-
Tak dík za info. je krátce po neděli,což znamená, že je ještě relativně čas se domluvit. Já pokud bych jel, můžu vzít další 3 parťáky, protože určitě vydržím bez svařáčků a pod. Musím být hodný, anóbrž i když jsem rentiér, renta je neveliká. a na posezení s vámi to tam nějak překlepu. Hlavně jsem zvědavý, protože jsem ještě nedírkoval ani coby divák. Takže když se rozhodnete, hlaste se.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 21:24 ® joba
-
vody : jedinou šanci dát si svařáček nebo něco vostřejšího je domluvit se s někým kdo má velký auto a byl by 1 řidič a třeba 3–4 rybaříci… řidič by holt musel vystačit s kafíčkem nebo čajíčkem…
Norde : je to tam super, včera sem tam byl se strejdou se ho zeptej, každej sme dali min 7 duháků a to prej moc nebrali… je tam 10m od rybníka útulná vyhřátá hospůdkav tom mlýně,takže dlabanec i pití není problém… je to takový zapadlý v poli a lese a nejezdí tam tolik lidí jako na ostatní provařený soukromáky. Kdy tam dát srazík záleží na lidech,já sem ochotnej kdykoliv,kromě týhle soboty to makám,takže co v neděli nebo další týden ? Myslím si že by jeli min : strejda metrix,já,… Jinak detaili vidíš na té vebovce ale pro urychlení: povolenka chyť a pusť 150/den, masařská 300/den (3 ryby můžeš zmasit) Tak jestli máte zájem není co řešit akorát tu dopravu… např já mám 2 místný berlingo vagonek,takže uvezu jen 1 člověka ale hodně baťohů…
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 17:42 ® vody
-
Nordboy: joba to tam uvedl asi jsi se přehlédl: www. rybnikbacal. webz. cz
Koukal jsem na fotky a nemusí to bejt vůbec špatny. Zmrzlík jsem taky a bez svařáčku bych brzo zamrznul. Problém vidím jenom v dopravě ,silniční vyhláška se s s tím svařáčkem neslučuje.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 17:30 ®
-
Joba: Máš přehled o cenách povolenky na tu vodu na dírky a představu, kdy by se tam mohlo (společně) vyrazit? A jak to tam je pro „čumily“? Já bych se jel jen podívat. Jsem totiž „zmrzlík“.
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 22:42 ® Matrix
-
Vydrain: Na velký ryby musí být pevný a hodně vydržící „vercajk“ Jsem koukal nedávno u nás v ryb. potřebách na MiniMultík na dírky. to by bylo opravdu jak na sumcích:)
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 22:36 ® Vydrain
-
Matrix, ale i ten sumcovej tam uchytíš kdybys jinej neměl ))
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 22:23 ® joba
-
matrix malá ) tam sou kroužky takže tam uchytíš skoro každej nesumcovej )
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 22:02 ® Matrix
-
Tak to je pěkná cena… Jaká velikost navijáku je na tom ledovým proutku??? Že bych koupil jen proutek a naviják bych využil nějaký z těch co mám…
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 21:59 ® joba
-
matrix prut tam prodávaj i s navyjákem obyč. od 200 kč
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 21:40 ® Matrix
-
joba: Já bych přijel, ale nedírkařim, tak nemám ledový proutek… ale koukám, že tam proutky půjčují, tak bych si ho tam půjčil…
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 21:11 ® joba
-
pánové co udělat jeden zimní srazík místo v hospodě tady ? www. rybnikbacal. webz. cz já tam dnes se strejdou byl a super a je to kousek více z lovu…
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 ve 20:52 ® Padis
-
Udělat srazík o víkendu by bylo taky fajn mohlo by nás být víc
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 17:02 ® Jakub
-
vody: to víš,že bylo dobrý
reagovat - Neděle 29. ledna 2006 v 16:53 ® vody
-
Pardubice no jasně já taky. Kdy bude další sraz přišel bych špíznout. Bylo pivko dobré?
reagovat - Sobota 28. ledna 2006 v 15:16 ® RonThompson
-
Přelouč
reagovat