Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 145.635 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 20. ledna 2006 v 19:35 ® Padis
-
však se dolmuvíme pánové a určitě se poznáme. No teď jestli už v příštím týdnu
reagovat - Pátek 20. ledna 2006 v 19:15 ® pilot
-
Já taky přijedu,napište kdy a kde! Díky pilot A poznáte mi podle toho že mám vousy tak 0.5cm a „vysoké čelo“ a na hlavě zbytek chlupů a ještě ostříhané na 2 mm.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 23:16 ® joba
-
nevím v kolik přijedem z dírek v neděli asi odpolko,takže dřív než v 5 určitě ne,musím taky rozmrznout,teda jestli se bavíme o týhle neděli, pondělí ani jinej den v týdnu mi neva Padis tak to prasklo… nic si z toho nedělej
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 23:00 ® Vydrain
-
v pondělí prosím v pondělí, v neděli su kaput
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 22:32 ® Padis
-
Nordboy rád přijdu když budu moci. V kolik viděl bych to tak od 17.00 a víš. Já si vezmu na hlavu kšiltovku chytej.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 22:28 ®
-
Tak dobráááá. V neděli nebo v pondělí si domluvíme nějaké rande, třeba tak, že Vám sem hodím sdělení, že dne toho a toho budu sedět (ve Sportovce?? na Závodu míru) a budu mít na hlavě čepici kšiltem dozadu. Nebo tak něco. V kolik hodin by se Vám to líbilo?
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 20:35 ® Padis
-
joba já a ženit haha
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 17:41 ® joba
-
hlásím se taky ale ne o tomhle víkendu jedu na dírky II, s chytejákama a mám už nakoupený a připravený proprietky a padis taky nemůže (se žení ) Tak buď o týden dýl nebo v týdnu
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:30 ® Padis
-
Nordboy to není zlý nápad můžem třeba i v týdnu.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 16:29 ® Padis
-
zommo---- zakaz lovu je od mostu přes Labe vedoucího z Opat. elekt. na popílkoviště Dříteč až po most v Němčicích
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 10:32 ® zommo
-
Mala technicka, kdyz to tady ctu. Nejsem si uplne jistej, nemam ted k dispozici soupis reviru, ale neni na labi 30 – 451 033 nejaka vyjimka o vseobecnym zakazu. Sice na netu je v soupisu uvedeno, ze se nesmi od teplyho po most v nemcicich, ale cetl jsem nekde, nejspis v dodatku, ze se letos nesmi od elektrarenskejch mostu u bukoviny po most v kuneticich. Tak aby vas tam nevybrali, kdyby nekdo chytal pred mostem. O vikendu se podivam do papiru.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 10:06 ®
-
Když se tak dívám na poslednch pár dní zpátky, napadá mě taková blbost. co si udělat „předběžný sraz“ někde v pardubické hospůdce. pilot, Padis, Vydrain, Joba. a samozřejmě i další, kdo by měl zájem. Tam by se toho určitě domyslelo mnohem víc. Počasí je jako stvořené. Třeba už tento víkend. Co vy na to? Někde bych objednal větší stůl a abychom se poznali, podběrák ssebou…(To byl fór). Určitě by se našel vhodný způsob, jak se poznat.
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 19:46 ® Padis
-
Pilot to je jasný. Myslím že s tím nebude problém.
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 18:45 ® pilot
-
Chlapci souhlasím s Vámi,jenže když si přečtete termín kdy by se měl sraz konat tak vidíte,že to v létě není !!! Díky za púochopení pilot
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 16:34 ® Padis
-
Vydrain v tomhle máš pravdu v létě tam bývá dost sumcařu i kaprařů
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 0:06 ® Vydrain
-
bluma – bud si jistej, že v létě to tam občas vypadá jako na nějakým srazu, když je v kuněticích obšancovaná voda na sumce
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 21:12 ® joba
-
povidááám chci do vršovic..... ne mě je to facht putna jen sem dával návrhy, přijedu ,,fšude,,
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 v 11:29 ®
-
Bluma: Je jasné, že to bude součástí organizace srazu. Jak píše pilot, hned se zlepšeným počasím to objedem a určitě nebude problém v Kuněticích zjistit majitele toho paloučku a provést potřebná opatření. nejde přece o žádnou hlučnou akci typu technopárty. A bordel po sobě rybáři nenechávají, to je taky jasné. Takže bez obav, to si beru na starost.
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 v 8:56 ® bluma-
-
Mám jen malou, rejpavou, připomínku. Chtělo by to možná vyjasnit s případnými majiteli nebo uživateli toho pozemku, že se jim tam chceme nakvartýrovat. a zamezit tak případným nedorozumněním. To víte, pokud tam budou dvě auta, tak to každej zkousne, ale pokud jich tam bude deset a sud k tomu…
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 22:13 ® Padis
-
Taky bych to nechal na to Labe a pak se uvidí. Nechá se klidně zajet i na Chrudimku. Ta je taky fajn co /joba/. Jsou tam místa jak na plavku tak na feeder. Rybý osádka různorodá
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 22:09 ® Padis
-
Chose jasně že jo
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 22:06 @
-
BRNO
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 22:00 ® Chose
-
Padis-ty Brozany to je jak si dělal striptýz?
reagovat
))))) - Pondělí 16. ledna 2006 ve 20:08 ® pilot
-
Zdar braši,domnívám se,že nejlepší bude,až tam přijedeme vc době srazu a uvidíme stav. Přesunout, se můžeme potom vždycky. Jen až bude lepší počasí,tak to z nordboyem projedem a ještě uvážíme. Zatím to necháme jak je. Díky. Pilot
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 19:48 ® joba
-
Nebo mě napadlo moje nejoblíbenější místo, slepý rameno u cihelny (Brozany) tam si zajedeš k vodě všude na 2m a po dýlce cca 2km a všude dobrý místa (osádka dobrá pro všechny druhy rybolovu) co Padis ? I když naučit si tam nový lidi… to taky není dobrý minulý léto sem tam bijoval o můj flek každej den… co tam bylo lidu
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 19:45 ® joba
-
Nordboy : Autem se tam dá jet (teda ne ¨na 2 m k soutoku,ale na dohled Padis : Přesně tak, přemístit se dá vždycky, já jen myslel,že by byla výhoda,kdyby to nebralo na labi dá se přejít pěšky (autem)na loučnou těch pár desítek metrů( výhoda soutoku) jinak jak říkám mě je to putna.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 16:00 ® Padis
-
K soutoku se autem zajet dá. Myslím že uvidíme až na místě jak se ryby budou činit a podle toho se dá změnit místo.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 9:53 ®
-
Joba: Nejsem si jistý, ale mám dojem, že provizorní můstek, který umožňoval přístup autem k soutoku Labe-Loučná Povodí Labe demontovalo…údajně z bezp. důvodů, tak nevím nevím, s tím soutokem. Pokud někdo ví víc, dejte prosím vědět. Změna místa samozřejmě není vyloučená a záleží jen na dohodě. Místní znalci, zapojte se.
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 21:57 ® Padis
-
no nechalo by se zajet i na Chrudimku
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 21:39 ® Padis
-
ten termín je docela fajn.
reagovat