Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 144.871 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 29. října 2007 ve 13:20 ® vsetinek

Tak co, zajdeme někam pochytat o víkendu? Komu by se chtělo? Já teda nic neslibuju, protože možná přijede na víkend moje máti, ale myslím, že by to snad šlo. Navrhněte místo a můžeme zavláčet společně.

reagovat
Pondělí 29. října 2007 v 1:27 ® Kuba V. reakce na …

to snad není možný kam ty na ně chodíš já jsem byl dnes na Orlici za 3hodiny a byl jsem bezrybka:) sice mi jeden Okoun a Tloušť spadl, ale to nepočítám. Sakra já musím být hrozný rybář:D

reagovat
Sobota 27. října 2007 v 15:46 ® Georgino
Georgino

dnešní vláčka byla opět docela vydařená, až na to počasí.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2610.jpg
Pátek 26. října 2007 v 16:38 ® Georgino
Georgino

kolik měl nevim, neměřil jsem ho, ale asi kolem těch 55

reagovat
Pátek 26. října 2007 v 15:44 ® dvorak reakce na …

Ja jsem chytil vcera na Rozkosi uplne presne takoveho,mel 56cm.....

reagovat
Čtvrtek 25. října 2007 ve 23:41 ® Kuba V. reakce na …

Kolik měl Candoš? tipnu si 53cm.

reagovat
Čtvrtek 25. října 2007 ve 23:40 ® Kuba V. reakce na …

škoda na konec jsem jel sám byl jsem na Labi… No sakra kam na ty takové ryby chodíte:D můžeme se třeba domluvit na jindy.

reagovat
Čtvrtek 25. října 2007 ve 20:47 ® Georgino
Georgino

Kuba V: škoda že jsem si to přečet až dneska, jinak bych klidně šel :o) Včerejší gumování na řece docela dobrý

reagovat
foto/forum/2007/th-img2602.jpg
Středa 24. října 2007 v 17:14 ® Kuba V. reakce na …

Zdravím, nešel by jste někdo zítra společně zavláčet nějak dopoledne nebo lehce po obědě? na řece by jsme se domluvili klidně i poznám rád nějaký nový revír:)

reagovat
Sobota 20. října 2007 ve 23:34 ® Kuba V. reakce na …

Krásná ryba ještě nikdy jsem nechytl Lipana na přívlač a vůbec na nic:)dnes jsem byl na Chrudimce už jsme myslel že budu bezrybka na konec 2 okouni a utržený wobler:( No budu muset někdy na Orlici v poslední době jsem na ní nějak zanevřel…

reagovat
Sobota 20. října 2007 ve 20:13 ® Georgino
Georgino

dnešní lipan

reagovat
foto/forum/2007/th-img2563.jpg
Pondělí 15. října 2007 ve 12:31 ® dvorak reakce na …

No já byl včera zase na Rozkoši a opět klasika,jeden okoun 35 cm......

reagovat
Pondělí 15. října 2007 v 7:14 ® vsetinek

Já jsem se víkendu zase po dlouhé době usilovně věnoval rybám a musím říct, že to byla mizérie. Ve dvou jsme vytáhli asi šest štíhlat a něco málookounů. Prostřídali jsme 2× Cidlinu, Jednou Roudnici, Obědovice a 2× Kosičky. To ochlazení se na rybách asi hodně projevilo.

reagovat
Sobota 13. října 2007 ve 14:53 ® Georgino
Georgino

Zase jenom malý ryby, ale zejtra se to určitě zlomí :o)

reagovat
foto/forum/2007/th-img2546.jpg
Sobota 13. října 2007 v 11:49 ® 

Nazdárek všichni…pánové, vy nevíte, že bolen , (teda pořádnej) se považuje za „rybářskou maturitu“? Je třeba to obrátit. Ne, že bude bolen školit Vás, ale vy musíte vyškolit jeho. Je to makačka, ale jde to. Zkuste třeba na konec vlasce dát jen větší háček a rybičku za tlamku hodit volně na hladinu. Po útoku bolena nechte asi vteřinu na pokoji, jen co stačíte sklopit prut do vodorovné polohy a lehce sekněte. PŘEJI ÚSPĚCH.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2545.jpg
Pátek 12. října 2007 v 7:21 ® vsetinek

Já vám teda něco…já jsem po čtyřikrát šel domů z vláčky jako bezrybka. Za celou sezonu se mi stalo možná třikrát a teď hned 4× po sobě. O víkendu varážím, tak jim dám co proto. V pondělí budu referovat…nebo už ne neděli večer

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 19:21 ® dvorak reakce na …

Pro mě už není bolen ryba,ale svině. Dnes mě jeden na Rozkoši nádherně školil,až jsem to vzdal,na Orcu vyvláčel okouna 36 a zmrzlej odtáhl domů…

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 14:47 ® Georgino reakce na …
Georgino

Padis: Už by to chtělo něco většího. Kamarádi chytaj krásný boleny, ale pro mě je tahle ryba zakletá :o)

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 14:33 ® Padis reakce na …
Padis

Georgino budme rádi,že berou alepoň nějaký.Však i Ty velký začnou pořádně kousat

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 14:30 ® Georgino
Georgino

Nazdar východočeši, tak jeký jsou poslední úspěchy? Já chodím už jen vláčet, rybky berou ale samý menší.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2539.jpg
Úterý 2. října 2007 v 8:34 ® vsetinek

Jasan…já to hlídám jak to tady vypadá. Včera jsem teda ani nebyl, ale dneska to možno půjdu obhlídnout. Já byl letos na Rozkoši jednou a nechal jsem tam akorát někde Popra, jinak žádný zážitek z toho nemám :-)

reagovat
Pondělí 1. října 2007 ve 22:35 ® dvorak

vsetinek-super,koncem tydne uvidime. Ja byl dnes na Rozkosi,do 20.hod. Kapri,resp.kapricci sli pekne,candat dnes neprijel. Jinak to bylo takove odpocinkove,od priste uz zase vlacim! Dobrou vsem!

reagovat
Pondělí 1. října 2007 v 7:28 ® vsetinek

dvorak: Tak jo, dej termín a vyrazíme. Ale teď řaděj ne, hodně pršelo, Cidlina je zvedlá a písáky jsou taky hodně přikalené…počkáme až se vyčistí voda a vyrazíme.

reagovat
Neděle 30. září 2007 ve 23:27 ® dvorak reakce na …

vsetinek-hele,me je to jedno,jednou prijedu za Tebou,Ty pak muzes dorazit k nam.Ja vcera vlacel na Rozkosi,asi tak 4 hodiny a dal jsem do toho opravdu vse. A ani naznak nejakeho zaberu a nebyl jsem v tom sam. Zitra to zopaknu uz z lodenice a verim v uspech…

reagovat
Neděle 30. září 2007 ve 20:12 ® vsetinek

Georgino: Já jsem byl na Cidlině dneska a je vysoký stav vody a je zakalená jak prase. No hrůza. Naprosto bez záběru.

reagovat
Neděle 30. září 2007 ve 20:11 ® vsetinek

dvorak: Můžeme se domluvit na půl cesty, abysme si to nezáviděli.

reagovat
Sobota 29. září 2007 v 11:50 ® Georgino
Georgino

vsetinek: Včera jsme s kámočem byli celý den na Cidlině a Bystřici, kromě dvou kudel a dvou spadlých nic. Bylo to dost trápení. Jinak chodíš na Kosičky i na candáty?

reagovat
Pátek 28. září 2007 ve 12:41 ® dvorak reakce na …

Jo,to se muzem urcite domluvit! Mam to sice drobek z ruky,ale kvuli rybe cokoliv!!

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 11:39 ® vsetinek

Nord: Tak prubni a já bych se ukázal a mohli jsme nějáké candáty zkusit. Za dva týdny jdu na výlov a donesu z tama nástražní rybky

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 11:38 ® vsetinek

dvorak: No Cidlina je standartně super. Štiky si tam pochytám vždycky. Jen jsem jich letos chytil málo přes 50. Ale zachytám si parádně…jestli chceš, tak se domluvíme a půjdeme spolu zavláčet. A můžeme prubnout i Kosičky. Během dvou týdný dvě štiky (71 a 77). 77 pořád plave :-)

reagovat