Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 144.878 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 27. září 2007 v 18:17 ® 63.Vašek

Na Dobrou vodu nejezdi je to soukromé má to obec

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 17:30 ® doktorov reakce na …

hmm tak aspon neco jsem zvedavej pocasi nic moc mam kukurici strouhany dost :oD chci si odpocnout a zalovit jak nepujdou tak pak jen granatem vomotanym na cihle jak to delal deda za valky :o) ale diky dam vedet co bylo az se vratim..jinak nejede nekdo na ty tri dny do kempu na rozkos? Budu mit chatku a budu sam rad bych s nekym pokecal a tak pisnete mam cas jen dnes tu byt do vecera diky..

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 17:17 ® MadMack reakce na …

dokotorov – co vím na Rozkoši jdou kapři,ale vše do 50 cm. Když jsme tam byli vláčet, tak kluci vedle nás tahali na srkačku jednoh za druhým. Na vláčku ještě nic moc, co jsem viděl tak jen 2 okouni 35cm

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 17:07 ® doktorov reakce na …

ahojda hele nevite nekdo jak to jde Na rozkosi??? chci tam jet ted od patku do pondeli do kempu na ryby tak zda nejak berou diky moc…

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 16:59 ® dvorak reakce na …

vsetinek-a japak to vypada na Cidline?

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 16:58 ® 

Vsetínek< Candáty jsem bohužel ještě nezkoušel, ale slibuji, že jak přestane pršet, něco prubnu. Chci vyzkoušet na vláčku Drachkovičův systémek s mrtvou nástrahou a tak budu muset někde nachytat vhodné rybičky, protože s gumou mi to tu nějak moc nejde. Asi vyrazím na Vedralku, jelikož tady mi na čeřen jdou samí malí bolínci a jiná převážně „ušlechtilá mládež“. Tak uvidíme…

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 16:56 ® dvorak reakce na …

vsetinek-Na Dobre vode jsem parkrat byl,suprova voda na candaty a stiky,ale i kapry. Ale uz je to pry mala voda…

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 ve 12:53 ® vsetinek

Nordboy: Náhodou, když jsme byli letos na Seči, tak jsem si jednu štiku vyvláčel. Sice měla kolem 40ti, ale byla to štika. A bolen mi atakoval woba…ale netrefil. Na položenou jsem nechytil vůbec nic. A říkáš že kapři jdou? A co candáti?

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 11:20 ® Padis reakce na …
Padis

Taky tě zdravím.

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 11:02 ® 

Jo; a jinak Vás samozřejmě v š e c h n y co nejsrdečněji zdravím…:-)

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 11:00 ® 

Čumím jak umím…koukám, že okolí Hradce a Pardubic OPĚT OŽÍVÁ, že by strach z nastávající kruté zimy? Já si tady na Seči připadám jako siroteček. Ryby berou jako o život (kapři) ale u vody je vidět rybář jen sporadicky. (Asi nevlídné počasí). Udělal jsem tu ale jeden poznatek. Vláčení je tu zřejmě poslední způsob, jak chytit rybu.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2502.jpg
Čtvrtek 27. září 2007 v 9:05 ® vsetinek

dvorak: Co to je za vodu u Dobré vody u Hořic? Neznáš to tam? Nevyrazím někde zavláčet?

reagovat
Čtvrtek 27. září 2007 v 9:01 ® vsetinek

Tak jsem se byl včera podívat na Roudnici a šel jsem domů bez záběru. Ale voda byla jak křišťál. Od bezrybky mě zachránila krátká zastávka na Bystřici, kde přišel okoun a tloušť.

reagovat
Středa 26. září 2007 v 19:41 ® dvorak reakce na …

Ja byl dnes chvilku vlacet na Rozkosi,okoun 35 a pak uz nic…

reagovat
Středa 26. září 2007 ve 14:17 ® vsetinek

Já teda tento víkend neplánuju nic, ale příští víkend popř v týdnu bych šel. A nebo nejdete dneska někdo někam zavláčet? Já si slušně pochytal posledně na Kosičkách a na Roudnici.

reagovat
Středa 26. září 2007 v 11:47 ® dvorak reakce na …

Zdar,urcite bych zajel.Min.vikend jsem vlacel v Hradci,potkal jsem jen jednoho rybare.Takze tam asi fakt nikdo nezije,pritom bylo krasne a zachytal jsem si tam silne nadprumerne…Tento vikend planuju Orlici,nekde kolem Tyniste.

reagovat
Středa 26. září 2007 v 7:30 ® vsetinek

Žijete v Hradci vůbec někdo? A nebo aspoň v Pardubicích..... Zašel bych si někam zavláčet, ale tento víkend jedu za rodiči do svého rodiště, takže se mnou nic. Jinak jsem kdykoliv ochotný zajít někam pochytat. Co vy na to?

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:22 ® eiffel1

Pánové všechny Vás zdravím, Byl jsem zase jednou na Laby v HK bylo to za roudničkou u jezu. Ten bordel co byl na řece hrůza nedalo se skoro nahodit a co hlavně parta rybářů dělající neuvěřitelny bordel.Kam to spěje..Těšil jsem se na klid u vody no ale jaksi to nevyšlo. Tak lámejte pruty.

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 ve 21:50 ® 63.Vašek

Pánové zase jeden postřeh byl jsem na Plačickým písáku a najelo tam JCB rovnal terén maníci odstraňovali keře co se bude dít nevím je to prý pozemek města takže že by bylo já kamarád ty kamarád?

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 v 15:17 ® Padis reakce na …
Padis

Norde neboj něco podniknem jsem na dovči.Dnes jsem na skok doma.

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 v 17:06 ® 

VSETÍNEK: Velká gratulace, (AŤ ROSTE A SÍLÍ)

PILOT: Držím palce, koukej ať se brzy uzdravíš!

Petrův zdar!

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 ve 12:58 ® pilot reakce na …

Kluci závidím Vám, jdu ležet na onkolog. Lámejte pruty, snad to se mnou dobře dopadne a přijdu opět mezi vás. Petrův zdar. Pep

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 ve 12:34 ® Rade

Gratuluju k úlovku. Hodně zdraví jemu i manželce.

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 ve 12:32 ® vsetinek

My jsme včera rodili…takže úlovek je taky :-) Je to Vítek a má 49cm a 3kg

reagovat
foto/forum/2007/th-img2319.jpg
Čtvrtek 9. srpna 2007 v 9:52 ® 

Nazdárek východočeši…kde je Vás konec? To už i Padis, Dzandys, Pilot a spol. přešli do ilegality?? Nebo jste všichni na dovolené a zapomněli jste si vzít PC sebou? Padis: I tady na Seči jsou možnosti…

reagovat
foto/forum/2007/th-img2317.jpg
Úterý 31. července 2007 ve 22:33 @ ???

zdravim,bydlim asi tag 9 km od hk ve Vsestrech a nevim kam poradne na ryby poradte pls co je nejbliz od Vsestar a hlavne berou ryby a vetsi.....Dekuju

reagovat
Úterý 31. července 2007 v 0:26 ® mirmen

Nordboy, když budeš chtít poradit, co a jak s pozemkem a s úpravou, tak se ozvi na osobku, ahoj

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 21:47 ®  reakce na …

Kluci, je vidět, že jste kamarádi. Dík za rady a pochopení. Už jsem 90% problému vyřešil, cestičky budou zakryté kobercem (něco jako umělá tráva) a zbytek jsem dal na starost domácí paní. A šmitec!. Ale kdyby se někomu chtělo zajet na Seč na ryby a postavit si stan na mé zahrádce, dostane oproti kempu 87,6% slevu. Není to skvělá nabídka???? :-) …Jo a cement schovejte, až budu stavět rybářský domov.

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 20:41 ® dzandys
dzandys

Nordboy: Možná bych někde našel nějakej ten pytel cementu :-) ,to bude asi nejjistější…

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 20:15 ® mirmen

.. anebo asfalt ?

reagovat