Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 144.918 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 1. června 2007 ve 20:33 ® Rade

Zítra – v sobotu, jdu ráno na Labe k Rotundě. Uvidíme co to bude dělat. Žádné zaručené informace co to dělá nemám, tak se nechám překvapit. Snad už je po tření.

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 9:25 ® vsetinek

Já zase nejsme moc důvěřivým. A těmto zaručeným informacím nevěřím už skoro vůbec. Ale chystal jsem se tam už delší dobu i tak. Byl jsem tam naposled před měsícem. A taky se nám blíží zahájení, tak jsem to chtěl okouknou kde by se co dalo…ale zjistil jsem, že by se spíš nedalo než dalo :-)

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 8:29 ® Padis reakce na …
Padis

To je klasika všem řečem nesmí věřit

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 8:05 ® vsetinek

Tak vám musím říct, jak jsem si včera nabil hubu. Slyšel jsem nějáké řeči, že na Kosičkách I jdou úhoři. Neodolal jsem hospodským povídačkám a včera jsem vyrazil. Rozčarování bylo obrovské. Tak zarostlé snad Kosičky ještě nebyly. Kolem celého písáku je od břehu hruba do tří metrů od kraje val kvetoucí trávy. Nějáký flek na chytání jsem teda našel, ale s těma úhořema to nebylo ta žhavé. Neměl jsem ani potah.
A mě bylo divné, že tam nebylo ani jednou auto kolem vody…ale když není kde chytat je to jedoduché. Škoda že jsem neměl foťák.

reagovat
Čtvrtek 31. května 2007 ve 20:40 ® Bandit reakce na …
Bandit

Nordboy>neni je to jinde

reagovat
Čtvrtek 31. května 2007 v 19:10 ®  reakce na …

Bandit: Nechci být šťoura, ale vypadá to jako „pod Farou“?!

reagovat
Čtvrtek 31. května 2007 v 15:12 ® Bandit reakce na …
Bandit

JPfish>Tam to vypadá jako kdyby tam 10 let nikdo nebyl

reagovat
Čtvrtek 31. května 2007 v 15:10 ® Bandit reakce na …
Bandit

JPfish>Už se blíží

reagovat
Čtvrtek 31. května 2007 v 15:04 @ 

Bandit)Pěkné,ale jen to mizerné datum zahájení trochu přiblížit a není co řešit.

reagovat
Čtvrtek 31. května 2007 v 11:24 ® Bandit
Bandit

JPfish>Našel jsem super flek na vábničku

reagovat
foto/forum/2007/th-img2122.jpg
Neděle 27. května 2007 v 18:02 ®  reakce na …

Vsetínek: Pravdu díš…u vody je vždycky krásně. To že jsem konstatoval, že koupači hráli přesilovku nic neznamená, je ale pravda, že v takové situaci je vhodnější chodit na ryby časně ráno, nebo navečer. Jinak ještě jednou dík za návštěvu a brzy si to zopákneme.

reagovat
Neděle 27. května 2007 v 11:04 ® vsetinek

Nordboy: Ale jinak bylo u vody pěkně. Nebýt koupáčů a sem tam nějákých lodičkářů, co nám málem pádlama rvali vlasce. Příště jak půjdeme na dravce, tak si je můžeme třpytkou přitáhnout ještě blíž :-D

reagovat
Neděle 27. května 2007 v 0:20 ® dvorak reakce na …

63.Vasek- Hm,okouni kolem 20cm,jinak nic,ani neskacou,docela mrtva voda…

reagovat
Sobota 26. května 2007 v 18:49 ®  reakce na …

Bandit: V neděli určitě na ryby nejdu, protože jsem byl dneska (sobota)se Vsetínkem a u vody jsme se nechytali kvůli koupačům…takže to nechám až na všední den brzy ráno, nebo navečer. Ale stavit se můžeš – sídliště 9. května 317/I. Stačí brnknout na můj tlf.(viz „moje kontakty“).

reagovat
Sobota 26. května 2007 v 17:01 ® dvorak reakce na …

63.Vasek- No,ja tam zajedu stejne,ted jsem nachytal prvotridni rousnice,treba vecer pujdou hadi,nebo tak. Pak dam vedet.

reagovat
Sobota 26. května 2007 ve 13:30 ® 63.Vašek

Jo je to tak nejde to kapr ani jeden a ta fotka je od čerpačky-zavlažování.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2103.jpg
Sobota 26. května 2007 ve 13:10 ® dvorak reakce na …

63.Vasek- A ja se tam dnes navecer chystam. Ta priroda,to je katastrofa.Ale co ty ryby,fakt nejdou? To je divne…

reagovat
Sobota 26. května 2007 ve 13:10 ® dvorak reakce na …

63.Vasek- A ja se tam dnes navecer chystam. Ta priroda,to je katastrofa.Ale co ty ryby,fakt nejdou? To je divne…

reagovat
Sobota 26. května 2007 ve 12:59 ® 63.Vašek

Tak po týdnu stráveném na písáku u Předměřic za celý týden jen 10 plotniček a ještě jedna věc byli jste tam Hradečáci se podívat vykácené místa k pronajmutí z krásné přírody co tam byla je dávno v pr.....

reagovat
foto/forum/2007/th-img2102.jpg
Čtvrtek 24. května 2007 v 19:04 ® Bandit reakce na …
Bandit

Nordboy>Cau jdes v nedeli rano na ryby.Jestli jo tak se stavim podivat.Pod drnem je totiz o vikendu vzdy jak o rybarskych zavodech.

reagovat
Pondělí 14. května 2007 ve 12:26 ® 

Ryby neuplavou, o tom už něco za 50 let rybaření vím, jen bych nikomu nepřál být uvázanej v kvartýru a makat jak barevnej a potom v trafice poslouchat ty rybářský plky…tady totiž v trafice prodávají ryb. potřeby.

reagovat
Neděle 13. května 2007 ve 21:11 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Čau Norde, tak vítej z5 – hele práce neuteče, ale ryby by mohly odplavat ;-)

reagovat
Neděle 13. května 2007 v 19:53 ® 

Nazdar kamarádi…tak jsem zase zpátky a už funguju na „netu“ na 100% (Na ryby to ale ještě není…furt makám na novém bydle.)

reagovat
Čtvrtek 10. května 2007 ve 23:27 ® Padis reakce na …
Padis

fajn něco podniknem

reagovat
Čtvrtek 10. května 2007 ve 21:15 ® dzandys
dzandys

to all: Jsem pro-zkusit se má všechno.I když jsem zkoušel slivku a ráno žádnej hit… Od 17.5 do 25.5 jsem slaměnej vdovec, takže jsem pro každou špatnost :-D DD

reagovat
Středa 9. května 2007 ve 23:54 ® Rade

Když to tolik lidí zaujalo, tak Dzandys nahoď termín, všichni tě chtějí vidět potácet se u báru. ( chřipku můžeš nebo nemusíš brát sebou – nechám to na ni )

reagovat
Středa 9. května 2007 ve 23:47 ® Bandit reakce na …
Bandit

Rade> to není špatnej nápad léčit se v baru

reagovat
Středa 9. května 2007 ve 23:25 ® Padis
Padis

Dzandys to je dobrej nápad

reagovat
Středa 9. května 2007 ve 23:03 ® Rade

Zdar, byl jsem v pondělí pod Farou, celkem to šlo – kolem 30 cejnů a 4 kapříci, v úterý krom neustálého deště asi 6 cejnů a 4 kapříci. Až na počasí pěkně ztrávený čas.

Dzandys – tak to zajdem vyléčit do baru, tam tě to přejde :-)

reagovat
Středa 9. května 2007 v 7:12 ® vsetinek

Tak to já jsem včera vyrazil a chytla mě bouřka jak blázen. K tomu vítr, kroupy a lilo jako z konve. Deštník jsem měl, ale byli jsme pod ním tři. Jestli tohle neodmarodím tak už nic. Mokrý jsem byl i pod deštníkem. Jenom pro úplnost, měl jsem ten velký rybářský.

reagovat