Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.895 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. května 2007 ve 21:47 ® Padis
-
Já zatím odolávám těmto virům.Dnes jsem chtěl vyrazit,ale nějak se mě do toho počasí s častými přeháňkami nechtělo
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 21:25 ® dvorak reakce na …
-
dzandys-Ha,tak to ja od vcerejska taky. Uzil jsem si destiveho rybolovu na Labi u Hradce,no vidim to na kratsi prac.neschopnost.
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:40 ® dzandys
-
dvorak: Mě se moc neptej, já se už asi 14 dní potácím v nějaký chřipkoangíně. Když se z toho trochu vzpamatuju,tak to mám druhý den nanovo. Byl jsem za tu dobu jenom jednou,a to ne pstruhovce na mouchu.
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:30 ® dvorak reakce na …
-
dzandys- Takze dik,no a jak to vypada s rybama u Vas,na Pardubicku?
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:19 ® dzandys
-
Pánové,tímto Vás mám všechny pozdravovat od Nordboye.Vzhledem k tomu,že změnil působiště,nemá prozatím přístup na net,ale plánuje s tím v brzku něco podniknout.Jakmile to půjde ozve se.
reagovat - Pátek 20. dubna 2007 v 15:39 ® vsetinek
-
Rade, to ti ještě nepovím, je to hodně dopředu. Ale nebráním se ničemu
reagovat - Pátek 20. dubna 2007 v 15:23 ® Rade
-
vsetínek -v neděli nemožu, snad jindy co třeba 1.5.
reagovat - Pátek 20. dubna 2007 ve 12:23 ® vsetinek
-
Je tady jeden malý návrh. Co takhle v neděli kolem deváté vyrazit na ryby na Mělice?
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 18:22 ® Coturnix reakce na …
-
bo je furt pěkně a všichni jsou na rybach
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 ve 21:01 ® Padis reakce na …
-
Jakub to máš pravdu.Připadá mě to jak kdybychom vymřeli
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 ve 13:27 ® Jakub reakce na …
-
Tady je nějak mrtvo
reagovat - Středa 14. března 2007 v 16:07 ® Rade
-
dzendys – Dobře tak mi zítra zavolej, na netu budu případně po 19:00. Zatím a díky.
reagovat - Středa 14. března 2007 v 15:59 ® dzandys reakce na …
-
Rade:To je fuk.Buď klidně doma a mi tě vyzvedneme.Nemá cenu postávat někde na rohu.Já můžu mít klíďo čtvrt hoďky zpoždění a zbytečně budeš někde blbnout…
reagovat - Středa 14. března 2007 v 15:55 ® Rade
-
dzandys – Mám i tvoje, kde ti bude vyhovovat setkání? V Pardubicích v centru, nebo jinde?
reagovat - Středa 14. března 2007 v 15:51 ® dzandys reakce na …
-
Rade:Kontakt mám,ráno zavolám.Za dvě hoďky jsme tam.Času by mělo být dost,to domluvíme cestou.
reagovat - Středa 14. března 2007 v 15:47 ® Rade
-
mě je to jedno, jen jsem nechtěl moc spěchat, a všechno si v klidu projít. Původně jsem chtěl tam být už v 9:00, ale to neva. Poslal jsem ti kontakt.
reagovat - Středa 14. března 2007 v 15:44 ® dzandys reakce na …
-
Rade:Je mi to vcelku jedno,do večera času dost
reagovat. Jinak myslím,že to na celej den asi nebude. V kolik potřebuješ být zpátky?
- Středa 14. března 2007 v 15:17 ® Rade
-
dzandys-jak dlouho tam plánujete být?
reagovat - Středa 14. března 2007 ve 14:10 ® dzandys
-
Rade: Takže zítra to Brno platí. Tak do devíti musím být v práci,takže tě potom někde naložíme.Hoď mi do osobky telefon a já ti ráno zavolám.
reagovat - Úterý 13. března 2007 v 15:30 ® dzandys reakce na …
-
Vsetínek: Jo to bude asi on.
reagovatJinak já jsem docela snadno k zapamatování…
- Úterý 13. března 2007 v 15:25 ® cannabis.sch reakce na …
-
Rade-dík
reagovat - Úterý 13. března 2007 ve 14:48 ® vsetinek
-
dzandy…ten Alzheimer…to je ten co bydlí myslím u nás, ale nějak si nemůžu vzpomenout
reagovatRade, tebe do klubu určitě.
- Úterý 13. března 2007 ve 13:02 ® dzandys reakce na …
-
Vsetínek: To mi řekni,kde mi jsme se potkali? Nějak si nemůžu vzpomenout,ale to u mne nic neznamená,to víš – můj starej kámoš Alzheimer. Jinak s mušákem v ruce jsi mě určitě zatím vidět nemohl.
reagovat - Úterý 13. března 2007 ve 12:44 ® Rade
-
vsetinek,dzandys – vedete zajímavou debatu
reagovatMyslím, že klub přátel drevokocourů by měl radost z narůstajícího množství členů. Mimochodem už jsem tam taky – letos ale zatím bez příspěvku.
- Úterý 13. března 2007 v 10:45 ® vsetinek
-
Dzandy, když jsem tě viděl naposled tak jsi uměl držet prut v ruce. Nebo teď jsi měl v ruce něco jiného…
reagovat???
- Úterý 13. března 2007 v 8:05 ® dzandys reakce na …
-
Vsetínek:Haha,to je děsná prdel..
reagovat. Chtěl bych tě vidět,já to držel v ruce poprvé pořádně.Byl jsem rád,že nedošlo ke ztrátám na životech.
- Úterý 13. března 2007 v 7:11 ® vsetinek
-
Dzandy…a veverky potvory taky ještě po zimně neberou?
reagovatDej jim ještě chvilku. Taky jejich čas přijde… Já jsem se teda letos ještě ve veverčích lokalitách nepohyboval, ale dojde i ně…to se nebojím
- Úterý 13. března 2007 ve 4:45 ® Rade
-
cannabis- v bohdanči to o značce moc nebylo, měli tam navijáky od 200–1000 kč, pruty – převážně teleskopy, deštníky-600 kč( jeden podobný co mám jsem si prohlížel, a chybělo mu několik drátů ), lehátka, oblečení, pípáky-100 kč a boilís. Snad jsem na nic nezapomněl. Byl to hlavně výprodej starších a někdy i ne zcela funkčních věcí, Lidi se tam tlačili tak, že vyzkoušet něco prakticky nešlo a tak šlo o štěstí ( podle mě ). Možná tam bylo i něco slušného, ale já přišel až na 10:00 a předemnou už bylo přes 100 lidí a ti si něco už odnesli. Zkušenost pro příště = jestli tam půjdu tak min. o hodinu dříve.
reagovat - Pondělí 12. března 2007 v 15:33 ® cannabis.sch
-
Rade-MadMack rikal ,že jsi byl na tom totálním výprodeji v Lázních Bohdaneč.Jakej tam meli sortiment od jakejch značek?
reagovat - Pondělí 12. března 2007 v 11:44 ® dzandys
-
vsetínek: O rybách to teda nebylo
reagovat. Byl jsem rád,že jsem se trefoval tou přiblblou šňůrou do vody
.Ale asi třikrát jsem měl docela nadějně políčíno na veverku.