Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.905 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. března 2007 v 9:21 ® vsetinek
-
dzandy…fotky pěkné, ale co jsi chytil? Já jsem byl včera potahat cejny. Na červíky se jim nejdřív mc nechtalo, ale nakonec jim přišli na chuť. Takže spokojenost.
reagovat - Neděle 11. března 2007 ve 21:17 ® dzandys
- reagovat
- Neděle 11. března 2007 ve 21:15 ® dzandys
- reagovat
- Neděle 11. března 2007 ve 20:56 ® dzandys
- reagovat
- Neděle 11. března 2007 ve 20:51 ® dzandys
-
Šoupnu sem něco pro oko z dneška.Chrudimka…
reagovat - Neděle 11. března 2007 ve 20:44 ® dzandys reakce na …
-
Rade: OK.Ve středu napíšu.
reagovat - Sobota 10. března 2007 v 15:17 ® Rade reakce na …
-
dzandys-kdyby byla možnost, tak bych jel. Uvidíš jak to dopadne, domluvíme se tedy ve středu.
MadMack- díky, ale bylo by to asi složitý se dostat do Mýta.
reagovat - Sobota 10. března 2007 v 15:02 ® dzandys
-
Rade: Chtěl bych taky vyrazit do Brna ve čtvrtek 15.3 a místo v autě by se asi ještě našlo,pokud by jsi měl zájem.Jestli se mi povede se urvat z práce budu,ale vědět tak ve středu.
reagovat - Sobota 10. března 2007 ve 14:48 ® MadMack reakce na …
-
Rade: Kámoš bere auto, ale už jsme bohužel plný, jinak by jsme tě vzali. odhaduju že jsi z pardubic, když víš o každým novým obchodě
reagovatMy jedeme z Vysokého Mýta. Ale kdyby třeba někdo odpadl tak ti dám vědět.
- Sobota 10. března 2007 ve 14:12 ® Rade
-
MadMack- v Bohdanči toho už moc mít nebudou, pakliže nedají nové zboží. Jak jedete do Brna?, já se tam taky chystám ve čtvrtek-asi vlakem.
reagovat - Sobota 10. března 2007 ve 13:22 ® MadMack reakce na …
-
Rade: a já chtěl do Bohdanče je todpoledne
reagovatPo loňské zkušenosti do Brna jedeme hned 15.3. aby bylo z čeho vybírat a nebylo tam tolik lidí.
- Sobota 10. března 2007 ve 13:07 ® Rade
-
Tak jsem byl dneska v Bohdanči na burze, a toho národa tam, to bylo strašný.( Mělo by se opravit přísloví: co čech, to rybář ) Měli tam pruty, navijáky, deštníky atd., ale než jsem se tam dostal, tak už bylo dost vybráno. Chtěl jsem koupit nějaké háčky a splávky, ale to tam vůbec nebylo
reagovatDoufám. že v Brně to bude lepší, chystá se tam někdo?
- Čtvrtek 8. března 2007 v 5:30 ® Rade
-
Ještě mě bylo řečeno, že prodávající ( majitel ? ) bydlí kousek od krámku, a lze mu zavolat i v sobotu či neděli a on dojde prodat např. červy, krmení … To se dá docela využít.
reagovat - Středa 7. března 2007 ve 22:35 ® Padis reakce na …
-
Rade tak to se tam určitě zajdu podívat
reagovat - Středa 7. března 2007 ve 14:57 ® vsetinek
-
Jo a včera jsem se byl podívat u vody na naší malé vodě a zase jsem neviděl rybku. Na řeku ještě nejdu, protože jde pořád hodně vody
reagovat - Středa 7. března 2007 ve 14:56 ® vsetinek
-
Rade: Já to mám stejně z ruky…asi tam nepůjdu
reagovat - Středa 7. března 2007 ve 13:30 ® Rade
-
Novinka. Zítra otvírá v Pardubicích nová rybářská prodejna. Je úmístěna za Prokopovým mostem směrem ke Kostelíčku, po pravé straně ( dřív tam bylo kadeřnictví ). Uvidíme jak dlouho bude fungovat.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 22:41 ® Padis reakce na …
-
Dzandys jasně že chytil
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 19:51 ® dzandys reakce na …
-
Padis: Hergot,Pady to už jsi to chytil i ty?
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 19:01 ® Padis reakce na …
-
Coturnix-toho amura má Dzandys určitě,plave na sádkách.Jen tam pro něj dojít
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 0:48 @ reakce na …
-
Norde,blahoppřeji k úlovku,ale zahoď ten svůj image pohraničáře na stráži.Vím,že jsem rejpal,ale Tvé první i druhé foto z lovu mně děsí a nahání zimu. Víš dobře,že kořalu nepařím,nahoď raději bělicu z lovu.
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 20:02 ® Coturnix reakce na …
-
Nordboy: takže ten amur 90+ o kterém tam Dzandys mluvil s tím dalším kolegou, kterého neznám, nakonec nepřišel – to mě opravdu udivuje
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 18:42 ®
-
Dvorák: Dopadlo to přesně podle očekávání. Na jemný cajk přehršel plotiček kolem 12–15 cm a asi 3 kousky trochu větší. bezva zábava, jinak nic.
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 13:10 ® dvorak reakce na …
-
Nordboy:Tak jak jsi jim to nandal?Popr.oni Tobe? Ja jedu za chvilku,bude hromadnej odlov plotic v Jaromeri!
reagovat - Sobota 3. března 2007 v 19:03 ®
-
Tak tu máme opět sobotu, počasí je vyloženě aprílové, mraky se honí, déšť se střídá se sluníčkem, vítr fouká jako o život a tady na disk. fóru je mrtvo jako v márnici. Tak se tu mějte jak chcete a já jdu na pívo…A zítra dopoledne jim to nandáme. (Já vím, že jsou to jen takové stupidní kecy, ale co naděláme?)Vloni to bylo ještě horší.
reagovat - Pondělí 26. února 2007 ve 12:20 ®
-
Břídilové…To my jsme byli s Dzandysem na jeho oblíbené Černé u B. a pěkně jsme „jim“ napráskali.
reagovat
Za dopoledne jsme vytáhli co se dalo: 1× cejn velký (malej) na položenou a asi 5× ještě menší na feeder. Parádní počasí a po rybářích ani vidu ani slechu. Neskutečná pohoda u vody. Klid a mír, jen tu a tam nějaký párek na procházce nebo na kolech. - Pondělí 26. února 2007 v 9:22 ® Padis
-
no já byl v pátek na plavačce na hodinku na CH.Dopadl jsem skoro podobně 1 tloušt tak 15cm.
reagovat - Pondělí 26. února 2007 v 8:25 ® Rade reakce na …
-
JPfish – tak to jsi dopadl jako já, možná to bude tím, že jste seděli vedle mě
reagovat - Neděle 25. února 2007 ve 23:45 @
-
Dnes s klukem bezrybka, na soutoku L-Ch,hodinová akcička.Hodně rybářů a každý H…,zlatej osvědčenej revír"Kunětice"
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 13:14 ® Rade
-
Zdravím, ve čtvrtek byl na Maťáku kolega, a říkal, že vytáhnul za 2 hodiny zhruba 15 ryb – 1 kapříka ( tak 35 cm ) ostatní byla bílá ryba.
reagovat