Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.896 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. února 2007 v 19:00 ® Padis reakce na …
-
JPfish.Jo dřív to bylo asi jinačí.Právě ten bordel atd mě tam s…No snad mají maťák letos čistit.Jinak ryby se tam dají nachytat kámoš tam má úhoře přes 90.A hlavně je tam spousta američanů
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 18:55 @
-
Coturnix)Byl jsem tam párkrát.Voda by byla asi velice pěkná nebýt toho zaneřádění,hlavně-( nefunkční přítok a odtok)a nacházející odpad co za léta vandalů dal.(monitor,ledničku),jen málo co jsem v létě viděl tam na hladině.Ale mám tam rekord „Lín 50“
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 17:24 ® Coturnix reakce na …
-
No já jsem maťák jen tak nadhodil. Já osobně jsem tam nikdy nechytal. Tuším, že se tady někdo ptal, kde berou, tak jsem prodal, jak jsem koupil. Taky mě to tam jinak neláká, ale proti gustu žádný dišputát, nebo jak se to píše
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:48 ® Padis
-
mě na Maťáku vadí hlavně ta voda přes léto je to děs.Určitě víte co tím myslím.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:46 ® Padis reakce na …
-
Nord to jsem zjistil taky.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:29 ®
-
Padis: "Brzy, jazyk, nazývat…Zívat budeme my u vody…doufám, že už brzy spolu.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:24 ®
-
Coturnix: M a ť á k má jednu obrovskou výhodu a to fakt, že je přímo v místě rybářská „BAŠTA“, tedy restaurant s vyhlášenou kuchyní. Jinak mám zkušenost, že tam chodí (na ryby) výhradně bobkaři a tu a tam si někdo něco chytí. Hlavně v létě stulíky.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 21:30 ® Padis reakce na …
-
Sander o tom mě povídej už se na to těším.Však už i dravci se ozívají
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 21:27 ® Sander
-
Padis > počkej na pravé jaro, to bude druhá míza. Loni jsem byl úlovky cejnků začátkem dubna mile překvapen, někdy jsem je nemohl ani odlepit ode dna…
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 21:24 ® Padis
-
No já doufám že budou větší a větší
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 20:59 @
-
Smekám,jseš lepší,takové kusance jsem nedostal.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 20:46 ® Padis
-
soutok L+L samí cejni ale aspoń se člověk nenudil
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 17:18 @
-
Dneska chvilku na Labi.Hodně záběrů,ale samá drobotina.
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 22:18 ® Padis reakce na …
-
No nevím na Maták nechodím ta voda se mě vůbec nelíbí
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 22:01 ® Coturnix reakce na …
-
Ahoj kolegove, dneska mi jeden kámoš vykládal v práci, jak je prý pěkné zachytání na maťáku. Já jsem tam teda nikdy nebyl a neznám vaše názory na tuto vodu, ale prý tam docela jdou cejni na kuku, ale chce to hodně jemnou montáž. To jen kdyby někdo hledal inspiraci
reagovatJá doufám v nějaké výkendové mušení.
- Středa 21. února 2007 ve 21:23 ® Padis reakce na …
-
Nordboy s tou kukuříci jsem to slyšel taky.Apodle toho co jsem viděl to je zřejmě pravda
reagovat - Středa 21. února 2007 v 18:27 ®
-
Jo, hoši, nikdo neví co se děje mezi nebem a zemí…já dokonce slyšel zaručené informace, že nad jezem na Labi šli big kapři. Co naděláme? Je jaro…Asi už tam krmí kukuřicí!? To počasí je taky jako u blbejch.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 22:27 ® Padis
-
Jpfish zítra nepůjdu,ale uvidím jak bude ve čtvrtek
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 22:25 ® Padis
-
JPfish dnes bylo to dobrý posledně jsem si tam taky zachytal líp
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 22:21 @ reakce na …
-
Padis)Jen jestli nekecáš.U soutoku Chrudimka_Labe ani ťuk a ty to tam takhle masíruješ.Vidíš Norde,pár metrů a není problém.Zejtra jdu a všechno zmastím,ale já stejně nic nebaknu.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 22:11 ® Padis reakce na …
-
JPfish soutok Labe Loučná
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 22:02 @
-
Padis)A kde Ti to bralo?(z lovu)já byl na kukačku u Norda a ani ťuk.Zejtra chci něco podniknout ,tak dej inspiraci.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 20:56 ® vsetinek
-
já jsem taky dneska vyrazil…na naši malou vodu a rybičku jsem taky nepotkal. Díky bohu ani plastové flašky a jiné splašky jako Nordboy
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 17:51 ® dvorak reakce na …
-
Ja dnes mezi Dvorem a Jaromeri asi 30 plotic na plavanou.Ale kde jsou tlousti? Letos ani jeden.....
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 17:28 ®
-
Prudká změna počasí nenastala, tudíž jsem vyrazil k vodě na soutok a dokonce mě i navštívil, jak slíbil,„na cigáro“ JPfish. To byly ale jediné dvě světlé stránky celé mojí výpravy. Jinak ryby byly asi někde jinde a k tomu ještě v prostoru soutoku byl takový bordel, že jsem si nebyl jistý, jestli jsem u regulovaného toku v centru města, nebo na smeťáku. Hrůza a děs. Asi 70% bylo naplavené (plastové a jiné láhve a všechny možné obaly) a zbytek odpad po „takyrybářích“. Skleničky i s plesnivou kukuřicí a obaly od všeho možného i nemožného. Šel jsem od vody totálně otrávený. Ani sem to nefotil. Fuj tajbl.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 12:53 @
-
Nordboy)Tak lovu zdar,ať něco bakneš.Odpoledne jedu do města, tak se možná zastavím na cigáro.
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 11:35 ® klammer reakce na …
-
dzandys:díky,je to škoda.
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 11:28 ® dzandys reakce na …
-
klammer: neplatí. viz: www.vcus.regis.cz
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 11:20 ® klammer
-
zdarec,nevíte někdo jak je to s povolenkou na Oplatil,platí tam územní H.K.?
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 11:17 ®
-
vsetínek: Vypadá to, že si po obědě lehce odpočinu a vyrazím na ultralehkou plavanou na soutok Chrůďa – Labe. (Pokud nezačne prudká změna počasí…)Mohl bych se tam objevit kolem 13,30 – 14,00h.
reagovat