Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 144.911 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 20. února 2007 v 7:20 ® vsetinek

Taky jsem uvažoval, že bych dneska na chvilku vyrazil, ale vypadá, že bude pršet. Každopádně kdybyste někdo dneska šel, dejte vědět kam. Třeba bych se stavil podívat.

reagovat
Pondělí 19. února 2007 ve 21:26 ® Padis reakce na …
Padis

Coturnix tak to na…,

reagovat
Pondělí 19. února 2007 ve 21:18 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Čauec, no protože si to málokdo pamatuje, když to jen tak řeknu. No jo taky bych vyrazil, jenže to vypadá na hodně pracovní týden, takže tam asi zase strávim část mládí. :-) Škoda jen toho počasí, byl jsem o výkendu na Chrudimce, jenže když to začínalo brát, urval jsem podrážku od broďáků a bylo po rybách :-((

reagovat
Pondělí 19. února 2007 v 18:13 ® Padis reakce na …
Padis

Coturnix proč poblázněná.Jinak na rybky bych chtěl vyrazit zítra

reagovat
Pondělí 19. února 2007 v 18:12 ® Padis reakce na …
Padis

proč poblázněná.Jinak na rybky bych chtěl vyrazit zítra

reagovat
Pondělí 19. února 2007 v 18:06 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Tak koukam, Hradec a okoli zase nějak přestal virtuálně chytat ryby :-(( Jinak zdravim Nordboye a Padise, aby viděli, jak se píše ta moje poblázněná přezdívka :-)

reagovat
Pátek 16. února 2007 v 19:33 ® barn reakce na …
barn

moc dík.

reagovat
Pátek 16. února 2007 v 19:24 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

barn – zkus rybářky v šafaříkově ulici, u masarykáče, pozor, není to renčín v havlíčkově

reagovat
Pátek 16. února 2007 v 19:11 ® barn
barn

chlapi potřebuji poradit kde v hk kraji opravují pruty.Mám zlomenej přímo trn.

reagovat
Pátek 16. února 2007 v 17:49 ® dvorak

A kdopak se zitra chystate na ryby? Uz mam zase abstak,snad nebude lejt.

reagovat
Pátek 16. února 2007 v 11:28 ® 

amazon: Jo hochu…bejvávalo. Mrkni do některých rubrik, je tam toho dost.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1770.jpg
Pátek 16. února 2007 v 11:16 ® amazon

Začnite vy ja jsem osravák tak ukažte jké jsou v čechá velryby.

reagovat
Čtvrtek 15. února 2007 ve 21:06 @  reakce na …

amazon)Souhlas,kdo začne?

reagovat
Středa 14. února 2007 v 19:03 ® amazon

čaute chlapi dejte tam nějaké fota ryb at víme jaké tam máte klacky.zdraví a­mazon

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 23:04 @ 

Jo a zapoměl jsem Ti napsat ten typ.Je to COLMIC LETHAL 6m 40G.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:59 ® dvorak reakce na …

Tak to cumim.Radej ji do putyky netahej,nebo si na ni vylamem zuby!!Tak at chyta ryby!!!

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:55 @ 

dvorak)Neboj,nejsem od přírody důvěřivý jedinec.Tu boloňku jsem odzkoušel přímo u prodejce.Prodejce ji držel za konec a já jsem mohl rvát vší silou co mám a věř,že jsem se bál, ale dle jeho tvrzení pro případ křupnutí nic platit nebudu,tak jsem se do toho pořádně opřel jako do sumčáku a holka vydržela.Při 6m a váze 250 g(40g špice) si myslím,že Colmic se opravdu nemá za co stydět.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:31 ® dvorak reakce na …

Ale vezmes sebou tu bolonku! Provedem jiste testy,budes mrkat,co posledni dil vydrzi.Anebo taky zjistis,jak se prodejce stavi k zaruce…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:22 @ 

dvorak)Já nejsem kolaudační typ.Já nic neponechávám náhodě a přísun tekutin zajišťuji průběžně po celej rok,dle pitného režimu.Ale jestli přijedeš,tak se nechám ukecat a kolaudaci můžem naplánovat.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:04 ® dvorak reakce na …

Bude kolaudace bolonky? Tohle nesmis podcenit,ryby to poznaj a nepujdou…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:43 @ 

Ahoj kluci, Bandit a ostatní,dneska jsem pustil do boloňky,kterou jsem zvažoval zainvestovat v Brně na výstavišti.Tak se omlouvám a veletrhu se nezúčastním,protože mám vše potřebné a zachlastat můžem doma.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 12:40 @ 

dvorak)Ať se daří a dej vědět jak jsi uspěl.Já je jdu provětrat příští týden.Od kamaráda vím,že na soutoku Labe-Orlice jdou cejni a podoustve.

reagovat
Sobota 10. února 2007 v 11:24 ® dvorak reakce na …

Zdar HRADECACI,co delate ze nepisete? Byl jste nekdo zkusit Labe u fakultky? Dnes se tam asi vydam,snad neco vytahnu…?

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 13:13 ® dvorak reakce na …

ozrala:potkal jsi tam porybneho?Tak to ja za tech 8 let co tam jezdim jeste ani jednou!Ale asi to bude tou dobou,ja tam pres leto fakt nepachnu.Ale i na jare by to chtelo pritvrdit,aby se tam v dubnu a v kvetnu jako moc nevlacelo.Chytani na mrtvou neni moc okate,ale kdyz tam takova particka hodinu prohazuje vodu trpytkama…

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 13:02 ® ozrala

dvorak- byl sem tak v lete o prazdninach a fakt ubec nic myslim ze tam toho dost take preblafnou sumaci ale naval tam je to jo je to pekna voda ale rybarska stras strasny magori

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 12:59 ® dvorak reakce na …

ozrala:a pri tom se tam ryb dava dost a docela peknejch.Ja tam jezdim brzy zjara a pak na podzim a obcas to jako jde.V lete je tam strasnej naval.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 12:54 ® ozrala

dvorak-vloni sem byl take na vrestove a za tejden 1 kapra jinak okolo nikdo nic takze to tam je mrtve akorat sumaci se tam prohanej to jo

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 0:33 ® dvorak reakce na …

A prave proto je zadouci chytat vzdy nekde u kiosku nebo rovnou u hospody,clovek zbali klacky a u korejse to tak nejak lepe vydejcha!

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 0:22 ® dzandys
dzandys

To je úplně normální… . To chytáš třeba na vláčku a celý dopoledne nic.A když to zabalíš a vyrazíš domů,tak nejbližší bobkař vytáhne štiku 90,jen tak cvičně na krmítko....... :-( (

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 0:17 ® dvorak

Taaaak,uplne presne.Ale je to asi bezny jev,stejne jako kdyz chytas na mrtvou a nic a pak vidis,ze rybarka vedle chytla candose na foukacku.

reagovat