Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.516 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 15. ledna 2006 ve 21:13 ® pilot
-
,Fajn, přátelé rybáři,prosím pošlete mi na chytej. cz nebo na moje číslo:
ICQ 239871694 předběžně kdo přijde na chyták.Termín 29 +30 dubna a 1 května 2006. Nebo máte jiný termín?
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 21:11 ® joba
-
Jo soutok s loučnou by byl možná lepší, dá se jít skoro k jezu na loučný, nebo na špici a dál na labe, autama se tam dá taky zajet
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 20:28 ® Padis
-
Pěkná místa jsou i proti proudu a outok s Loučnou je taky kousek
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 12:02 ®
-
Podle fotek to vypadá sice zarostlé, ale je tam spousta rybářských míst a pro informaci všem, ta předposlední fotka v řadě (před mapkou) je pohled na palouk, kde se dá sraz uskutečnit a k vodě je to 10m (±) podle toho, jestli si vyberete nejbližší místo na chytání. Dá se chytat i na druhé straně mostu, kde začíná další ryb. revír Labe. Jsou to (viz tabulky) Labe 32 a 33. Věřím, že se nám tam bude líbit. Základ spokojenosti předpokládám v sestavě lidí, kteří se dostaví. Těšíme se.
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 10:07 ® bluma-
-
Ja su tez kousek od HK, ikdyz momentalne jen pres vikendy.
Ty Kunetice by meli byt OK. Loucna, ktera je od tama kousek dava aspon jistou nadeji nam, kterym to na velky vode nende…
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 21:38 ® Michajda
-
Já vlastně taky. I když pendluju mezi Vrchlabím a Otrokovicema. Holt naplavenina, nó......
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 21:11 ® Chose
-
Vydrain-koupíme 10l benzínu,jedny sirky a bude holej břeh…
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:49 ® Vydrain
-
chose – tak si dáte jarní brigádu né? ))
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:21 ® Chose
-
No místo vypadá dobře,ale nebude tam na jaře moc hustý křoví?
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 19:30 ® Vydrain
-
bezva kluci, ta mapa mě mate, ale to černožlutý pruhování na mostě asi bude to správný tábor bych rozbila na straně blíž k pardubkám
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 14:19 ® pilot
-
Tak přátelé z VČ regionu i ostatní kteří se chcete zůčastnit srazu chytáku VČ kraje. Místo pro chytání je na : www. chytej. cz -
reagovat
z - lovu!!! Díky Nordboyovi který to nafotil a po 2 hod. mé práce na PC se mi to podařilo dát Vám na " vědomí" . Teď očekáváme ohlas ! ! - Sobota 14. ledna 2006 v 10:20 ®
-
Pokud by někdo z Vás chtěl vědět, kde se předpokládané místo srazu přesně nachází, stačí na „Centrumu“ zadat MAPY a obec Kunětice a tam je poměrně detailní zobrazení. jinak mám to místo podrobně nafocené, ale neumím to „zveřejnit“. Pilot se mi momentálně (doufám přechodně) neozývá. tak chvilku vydržte.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 1:03 ® Vydrain
-
nebojte, autem se tam dá luxusně, pokud nemáš auto se sníženým podvozkem ))
pilot – neboj, tak tahle tvoje neoblíbená hospa je tam odsud dost daleko je to na druhý straně kuňky, tojle je u toho úzkýho hrkacího mostu, možná sem se sekla s vesnicí, pletou se mi, jo a dvakrát denně tam projede parníček ( zděšení sumcařů pokud maj vyvázáno )) )
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 ve 23:10 ® Padis
-
Souhlas s jobou Labe jsem měl loni na vláčku taky zlý. Jinak si myslím by mohlo být fajn místa tam jsou pěkná
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 ve 20:29 ® joba
-
Unětice jsou dobrý, ale tak na ten duben,protože loni si tam vláčkaři moc neužili,kamarád má kousek od přívozu boudu a říkal že feeder a plavačka dobrý je tam 3m hloubka hned u břehu. Nebo rovinka na Loučný u tý druhý hospody (jak psal Padis) je dobrá( mrtě bílý ryby,kapři,kudly a nutrie )
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 19:29 ® ozrala
-
chose-moje rec
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 18:37 ® Chose
-
Padis-na hospodu kašlem,koupíme suda a jídlo bude catch and grill
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 18:31 ® Padis
-
je pravda že ryby se tam dají nachytat.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 18:28 ® Padis
-
No stěma Kuněticema to není špatný nápad . Jinak hospoda se jmenuje u přívozu a o kousek dál je hospoda v Počáplech taky dobrá. No jinak je kousek k soutoku Labe s Loučnou.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 18:26 ® Chose
-
no já sem pro to labe a fakt místo kam se nachá zajet autem tak,aby na něj bylo vidět,aby nám to někdo nevybral… Vydrain-labe tam moc neznám…
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 16:26 ® ozrala
-
Kunetice nic proti je to tam super jezdim tam dost casto
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 ve 14:10 ® pilot
-
Tak jak jste mi napsali,někde pod Kuňkou,kam by se dalo zajet autem a. t. d a. t. d, Tu hospodu znám,raději se ji vyhnu,když nemusím tak tam ani nejdu.(Říkají vám něco Pavlíčkovci),tak to je jejich hospoda. Ostatní ústně nebo na icq. Ale pojedu se tam raději ještě podívat,abych to ofotil a dal na chyták ,počítám tak do 14 dnů. Jinak vím,že voda je tam moc pěkná a kdo umí chytat a má trochu toho pokakanýho štěstíčka tak si tam užije. Já teda nemám ani jedno ani druhý tak zatím. Lámejte pruty Petrův zdar
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 11:27 ®
-
. pardóóón, ta „3“ mi tam upadla.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 11:25 ®
-
Vydrain: Ten nápad s Kuněticemi vypadá moc dobře. je tam palouček a dokonce i dobrá hospoda, takže jak píše „joba“ ani ten lahváč by nebyl nutný. A z vyprávění kolegů mám informace, že tam je (občas) i docela dobrá rybačka.3
reagovat
Tak jaké jsou další n á v r h y? - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 8:42 ® Candátoman
-
Labe mezi HK a Pardubkama je OK. Moc to tam neznam, ale uvital bych misto kam se da slusne zajet autem a kam se nas hodne posklada. Mistu se jinak prizpusobim dle mista znalejsich kolegu.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 0:57 ® Vydrain
-
pilote nevim odkud seš, ale chose a padis budou znát labe – kunětice – hrkavej most, je tam místa dost i pěknej palouček, tak se domluvte jestli vy to bylo košer
reagovat - Středa 11. ledna 2006 ve 23:11 ®
-
Co to Labíčko, jak píše Chose? Já bych to viděl jako optimální. kdo to tam zná (mezi Hradcem a Pardubkama) může dát návrh. Já osobně jsem akorát kategoricky proti parkovišti před před „H-Teskem“?!. Jinak u vody to beru kdekoli. Tak tipujte místa a pište návrhy.
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 19:00 ® Padis
-
No teď jde o to jakou vybereme vodu. Jestli Labíčko,Orlici nebo nějakou menší.
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 11:57 ®
-
Začíná se to pomalu rýsovat na ten duben. zdá se to být dobrý nápad, později by byl problém s výběrem místa kvůli tomu, že dost revírů okupují koupači. Slíbil jsem „Pilotovi“ pomoc, tak to nějak doladíme a dáme k další diskuzi. SOUHLAS?
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 11:38 ® fousaty
-
Rád se taky přidám koncem dubna už bude pěkně tak určitě.
reagovat