Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.643 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 1. června 2006 v 19:58 ® Padis
-
Kublaj Chrudimka Loučná Orlice
reagovat - Středa 31. května 2006 v 18:34 ® reakce na …
-
klammer: !!!Čti pozorně a třeba Ti to dojde
reagovatR e v í r 451 020 je uvedený v soupisu revírů a uvedl jsem, že patří MO B O J A N O V, jasný???? Jinak klidně spi dál Chachachááááá.
- Středa 31. května 2006 v 17:24 ® klammer reakce na …
-
Nordboy:díky moc,už jsem to našel,v rybářský mapě není vůbec zaznamenána.A ještě co je to za vodu,tedy komu patří-soukromé nebo svazu?
reagovat - Středa 31. května 2006 v 16:19 ® reakce na …
-
klammer: Vedralka je revír 451 020 Chrudimka 4, MO Bojanov mezi obcemi České Lhotice – Libkov u Nasavrk, okr. Chrudim.
reagovat
Na(WWW.mapy.CZ) to najdeš bez problémů, stačí napsat do vyhledávače České Lhotice a jihozápadně směrem na Libkov je trojúhelníková vodní plocha. - Středa 31. května 2006 v 15:41 ® Kublaj reakce na …
-
Padis : Kam chodíš na pstruhovku?:)
reagovat - Středa 31. května 2006 v 11:44 ® klammer
-
nazdar pánové,pocházím zH.K.,znám Bojanov,Křižanovice-zde jsme měli chatu,dokud se zde mohlo chytat,Seč a trochu okoli,ale nevím kde se nachází Vedralka,chalupu mám na Pohořalce-Mladoňovice,kdybych věděl kde to je, stavil bych se tam na rybačku.
reagovat - Pátek 26. května 2006 ve 21:16 ® reakce na …
-
qwerty: Zítra jedu do té Nové Paky a počasí vypadá všelijak…když se zadaří a Padis bude mít zájem, přijedeme se za Tebou v neděli podívat – dáme samozřejmě vědět telefonem…(včas a zřetelně.) Jinak přeju hezký víkend. Čusss.
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 11:50 ® qwerty
-
Nordboy: klidně se zastavte v neděli, ale radši mi předem zavolejte ( budu tam s bafanem )
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 v 18:56 ® reakce na …
-
qwerty: Dík za pozvání, ale Padis je na návštěvě u Choseho a já mám v pá. ještě povinnosti a v sobotu se jedu podívat za nimi. Takže sorry. Možná, že ukecám Padise a mrkneme se za Tebou v neděli. Čuss.
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 ve 12:41 ® qwerty
-
Padis, Nordboy: o víkendu razím na chatu, takže pokud se budete chtít zastavit, jste vítáni.
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 v 9:25 ® aspius reakce na …
-
Padis: Na tie zábery som pozeral už viackrát opakovane. Sú fantastické. Tá voda je naozaj rozprávková.
reagovat - Středa 24. května 2006 ve 23:17 ® Padis
-
…
reagovat - Středa 24. května 2006 ve 23:16 ® Padis
-
v akci
reagovat - Středa 24. května 2006 ve 23:16 ® Padis
-
Pilot ještě nějaké
reagovat - Středa 24. května 2006 v 15:44 ® reakce na …
-
Pilot: Pepane, to je Padisovo království, kam jezdí trávit volné chvíle. Včera jsme spolu byli slavnostně domluvit možnosti další spolupráce (slavil svátek) a při té příležitosti bylo dohodnuto, že v nejbližší době (jak budeš moci) se za Tebou vypravíme do HK, Ty nás vezmeš k nějaké Tvojí vodě a strávíme společně jednu rybářskou výpravu. Stačí se ozvat.
reagovat - Středa 24. května 2006 v 15:03 ® pilot reakce na …
-
Kde že je tak krásné, čověkem ještě moc nezdevastované prostředí? Díky
reagovat - Středa 24. května 2006 v 0:11 ® Padis
-
a poslední
reagovat - Středa 24. května 2006 v 0:10 ® Padis
-
…
reagovat - Středa 24. května 2006 v 0:09 ® Padis
-
…
reagovat - Středa 24. května 2006 v 0:08 ® Padis
-
dzandys jen pár fotek míst z lovu a krásných míst však už budeš vědět o co jde
reagovat - Úterý 23. května 2006 ve 22:35 ® pilot reakce na …
-
viz osobka
reagovat - Úterý 23. května 2006 v 16:18 ® Padis
-
dzandys no něco třeba i malého bychom mohli zkusit
reagovat - Úterý 23. května 2006 v 15:54 ® pilot reakce na …
-
Chlapče máš velkou pravdu, ale jsou tací, kteří si „myslí“, že jsme hospodští „rybáři“-oni že nic neplánují dohodnou se a jdou.( Všiml jsi se, že to dávám do uvozovek"). Mají pravdu,ale i to posezení ve Sportce či jiné restouraci patří k té rybařině. Víš, snažil jsem se, aby pokud možno větší část rybářů VČ kraje a okolí se poznali nejen na rybách,ale i v hospodě, vyměnila se různá „životní“poznání na ryby a rybařinu vůbec. Ale vidíš asi nejde prostě dohromady stáří a mladí.Každý má svoji pravdu, svůj názor a hlavně nic jim to neříká( některým)! Proto jsem to raději ukončil i když velmi nerad neboť si myslím,že to splnilo svůj úkol tak na 55 – 60%.Jsem velmi rád, že se do toho zapojil PADIS, NORDBOY, protože ti mají opravdu zájem. A ty se nezlob, nevyjde to stále, já taky mám nyní mnoho starostí a píši sem jen když mi to čas dovolí. Neboj budem na tebe pamatovat. Ahoj, lámej pruty a přeji mnoho pěkných úlovků.Petruv zdar – pilot
reagovat - Pondělí 22. května 2006 ve 23:42 ® dzandys reakce na …
-
Tak fotka bude jenom jedna, nějak mi jich sem víc dát nejde.Vlastně prdnu jsem ještě aspoň jednu… . Jsou to fotky někdy z dob Velikonoc(teď byl foťák doma)
reagovat - Pondělí 22. května 2006 ve 23:36 ® dzandys reakce na …
-
Nord:Na ten Erkor juknu podrobnějc. Zásuvku na Karneval mám doma,ale jak jsem koukal na jejich stránky mám pocit že mají připojení,tak aby bylo zajímaný,vázaný na odběr televize a to je potom už měsičně docela darda.Jinak koukám, že to na Chrudimce tak hrozný nebylo.Co takhle někdy konečně zkusit tu Vedralku?Myslím jen tak,žádnou velkou organizaci.Pro navnadění pár fotek …(tenhle týden,šli jenom cejni)…
reagovat - Pondělí 22. května 2006 ve 22:12 ® reakce na …
-
Dzandys: Zkus to na firmě ERKOR, nebo pokud máš kabelovku Karnevalu, tak asi nic lepšího neseženeš. Ten ERKOR má sídlo v Hradci Král na ředitelství VČ Lesů,. Je to bezdrát a má nejlevnější provoz…pořizovací náklady ovšem odvisí od místních podmínek.
reagovat - Pondělí 22. května 2006 ve 21:31 ® dzandys
-
pilot:A není to škoda,ukončovat takový pěkný téma?Je pravda,že to tady trochu chcíplo, ale za sebe slibuju,že se budu víc snažit.Poslední dobou byl v práci trochu frmol,tak jsem nestíhal,ale byl u nás neplánovaně ježucha a už mám pc i doma tak až pořádně vyřeším problém připojení k netu jsem k dispozici skoro pořád.Případná komunikace přes osobky, nebo mejly mi přijde pro větší skupinu lidí trochu těžkopádná. Jinak otázečka pro ostatní Pardubáky: Poraďte please,jak pořídit slušný připojení k netu, hlavně za rozumný peníz?
reagovat - Pondělí 22. května 2006 ve 20:54 ® Kublaj
-
Padis: ty chodíš chytat na pstruhovku žejo…nechceš někdy zajít na ryby?:)
reagovat - Pondělí 22. května 2006 v 18:25 ® pilot
-
tak fajn i do hospody? Slíbil jsem to NORDBOYOVi, PADISOVI a půjdem do Garáže, až to budu mít trochu doma lepší. Souhlas?
reagovat - Pondělí 22. května 2006 v 16:01 ® Padis
-
toulovec to víš že dám vědět
reagovat