Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 144.629 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 26. dubna 2006 v 16:26 ®  reakce na …

dzandys:Ten „dávnověk“ (šerý) není zas tak šerý, nicméně připouštím, že tam ještě podle starého (nenevropského) systému hospodaří a já holt nechtěl rozhovor příliš protahovat…volal jsem ze svého vlastního mobilu, takže jsem jen jeho oznámení vzal na vědomí. Nemohu se zbavit dojmu, že sám nevěděl která bije, protože mi vlastně volal obratem hned na to, co mi nejdřív řekl, že je tam všechno O.K. Teď už je to ostatně fuk a nový termín jistě dohodneme bez problémů. Zatím ahoj – máš „osobku“.

reagovat
Středa 26. dubna 2006 ve 13:14 ® dzandys
dzandys

nord…:Sorry,blbě jsi mě pochopil,nechci říct,že jsi si to vymyslel.Jen mě zajímalo jestli ti neřekl důvod.Nerad bych svojí blbostí třeba přišel o papíry.Pokud se dobře pamatuju,kdysi v šerém dávnověku něco takového,že se chytalo od 1.5 na rybnících snad platilo(říkalo se tomu snad uzavřená voda).Volat se mi nikam nechce-do prvního se tam stejně nedostanu a v původním termínu ten sraz dohromady stejně už nikdo nedá.Co si takhle polejt plazák v sobotu večer?

reagovat
Středa 26. dubna 2006 ve 12:01 ®  reakce na …

dzandys: Moc nerozumím Tvojí otázce a nechápu důvod, proč se obracíš na mně. Já jsem napsal co jsem zjistil telefonátem přímo na MO, do jejíž správy Vedralka patří. Máš možnost si tvrzení pana Horáka (s ním jsem hovořil) ověřit. Když Tě to tak moc zajímá, ušetřil jsem Ti spoustu hledání…máš to o 6 příspěvků zpět všechno pěkně napsané a já k tomu nemám víc co dodat. Snad jen to, že mi připadá, že si asi myslíš,(a nejsi sám), že jsem si to vymyslel…nechápu proč. Proti dalšímu jednání (kdykoli a kdekoli) nic nenamítám.

reagovat
Středa 26. dubna 2006 v 11:36 ® dzandys
dzandys

nord…: Hrozně by mě zajímalo proč by se tam smělo chytat až od 1.5. V soupisu nic takovýho není a žádná cedule tam nevisí. Jinak s tím posunutím termínu si myslím,že by to bylo lepší probrat v nějaký osvěžovně (Sportovka,Ga­ráž atd.)

reagovat
Pondělí 24. dubna 2006 ve 22:16 ®  reakce na …

Nemyslím, že to tu vymřelo…jen zájem ochabl, je totiž sezona v plném proudu a tak jsou všichni na rybách a u počítače se staví jen občas… Takže navrhuji, aby se tady někdo zmínil, kdy by se hodil náhradní termín. Já bych počkal pár dní, až se všichni nabažíme toho počátečního nadšení, že už je konečně jaro.

reagovat
Neděle 23. dubna 2006 ve 23:15 ® Padis
Padis

Tak jak koukám nějak to tu vymřelo

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:25 ® Padis
Padis

Takže kdy to uskutečníme.Jaký se vám hodí termín.

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 v 17:39 ® Matrix
Matrix

Nord: A z jakýho důvodu se tam nechytá??? Hájení ryb z důvodu nasazování???

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 13:30 ® Padis
Padis

takže sraz tím pádem bude v pozdějším termínu.

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 v 9:49 ® 

PARDOOON-všechno je jinak, teď mi volal pan Horák, to je ten z Bojanova, že se omlouvá, ale na Vedralce se chytá až od 1.5., takže i já se omlouvám, ale poslední víkend v dubnu O D P A D Á!!!!! Sorry.

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 v 9:30 ® 

Milí přátelé: Na VEDRALCE je všechno v naprostém pořádku – kontaktoval jsem zástupce MO Bojanov a byl jsem ujištěn, že na Vedralce se normálně chytá, bylo tam hájení do poloviny dubna, k úhynu ryb došlo skutečně, ale jen na horním rybníku v Nasavrkách. Pro výlet na Vedralku neexistují žádné překážky s vyjímkou některých potíží o kterých jste informováni. (Moje záda, Pilotovy rod. důvody) Je tedy jenom na nás, jak se dohodneme. Pokud by chtěl někdo bližší informace, MO Bojanov má tlf:603899883 nebo 469675260.

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 v 7:35 ® kulin
kulin

S tím chcípáním ryb je to velkej průser,na Šléglu u Broumova vychcípalo všechno,cando­ši,štiky (nej 120 cm),kapři prostě všechno,:-(

reagovat
Středa 19. dubna 2006 ve 22:52 ® Matrix
Matrix

Dostala se ke mě informace, že v rybníce v Nasavrkách(Ná­vesní)to všechno vychcípalo(kvůli nedělání děr v ledu) – kámoš tam byl a viděl tam spoustu mrtvých cejnů a šupin na břehu takže to je pravda…
A dneska děda byl na Vedralce…byl tam chvíli a přišel k němu nějaký chlap a řekl mu, že to samý jak se stalo v Nasavrkách se stalo i na Vedrlace…Ale to nevím jestli ten borec nekecal… Padis: Byl vidět nějaký pohyb na hladině jak jste tam byli???(Myslim třeba skákání kaprů nebo tak…bílá ryba asi nějaká přežila…)

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 17:34 ®  reakce na …

Jakub: Možná se přidám – až podle toho co záda.

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 15:05 ® Jakub reakce na …
Jakub

V pátek ráno uvažuju o rybačce na vedralce,nechtěl by se někdo přidat?

reagovat
Středa 19. dubna 2006 ve 12:34 ® pilot reakce na …

Z velmi vážných rodiných důvodů převzal za mne P A D I S celou organizaci setkání chytejáků z Východočeského regionu a okolí spolu s Nordboyem. Všem se moc omlouvám, ale opravdu nemohu. Díky
V Garáži,asi tak za měsíc až měsíc a půl se tam setkáme Vám vše vysvětlím. Díky moc – Pilot PEP

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 23:11 ® Bandit
Bandit

Včera 17.4.2006 muj první cejn letos na Seči.

reagovat
foto/forum/2006/th-img443.jpg
Úterý 18. dubna 2006 ve 23:10 ® Bandit
Bandit

Seč včera 17.4.2006 ráno

reagovat
foto/forum/2006/th-img442.jpg
Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:13 ® pilot reakce na …

Tak se nám to blíží !

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 15:20 ® 

Já se celé dopoledne přemlouval, ale neposlechl se…takže jsem se ani nepokusil něco chytit. VESELÉ VELIKONOCE (hlavně děvčatům). U vody, pod vodou i jen tak na světě. ;-)

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 21:56 ® vasik

Také přeji pěkné a úspěšné VELIKONOCE! Byl jsem na Rozkoši na velké také bezrybka ale bylo krásně.

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 21:01 ® pilot reakce na …

Přeji všem rybářům pěkné prožití VELIKONOC bohatou pomlázku a mnoho nerozbitých „křapek.“

Jinak jsem dnes byl bezrybka, ale užil jsem, si tepla a klídku.

Pilot

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 20:43 ®  reakce na …

Jakub: Nevyjádřil jsem se přesně. Jde o to, že mi přibyl další PC, který bude na místě toho mého a já se přemístím do jiné místnosti – (musím přendat kartu, natáhnout kabel, změnit konfiguraci připojení na I-net a.t.d.) Takže nevím, jak dlouho to bude trvat. A hlavně, nejsem žádný expert, jen uživatel – začátečník.

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 v 16:20 ® Jakub reakce na …
Jakub

Nordboy:překopání PC je tak max na 3 hod

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 v 15:50 ®  reakce na …

Chose: Všechno došlo, osobku máš rovněž…ozvi se obratem. Budu asi trochu překopávat PC a tak možná nějaký čas nebudu/ to je zároveň informace pro ostatní.

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 17:51 ® Chose reakce na …
Chose

Kdyby nedošla osobka,tak ho pošli na dobírku,adresu ti dá třeba HaD.zdar

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 17:46 ® Chose
Chose

Zdar lidi,tak sem tady zase,jen nachvilku.jen nakukuju…všechny zdravím…Nordboy-ten proutek beru…máš osobku…je fakt pjeknej :-)

reagovat
Středa 12. dubna 2006 ve 14:07 ® pilot

Nepatří to sice na chyteják, ale musím Vám sdělit, že moje nové ICQ = 235 717 347 a ne 239 871 694
Tím pádem jse ztratil veškeré Vaše ICQ adresy, prosím pošlete mi je na uvedené ICQ. Kdo pochopitelně má chuť mi je poslat. Díky Pilot

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 10:25 ® dzandys reakce na …
dzandys

bandit:moc to na tu neděli nevidím,budu sice na chatě na Seči,ale je v plánu rodinná oslava,tak nevím.Možná bych se urval na chvíly na dopoledne-doladíme to v pátek,to už budu něco vědět.

reagovat
Úterý 11. dubna 2006 ve 22:54 ® Bandit
Bandit

dzandys>muzu jen v nedeli ale sem cely vikend v Křižanovicich na chate asi v nedeli pojedu to zkusit na Vedralku

reagovat