Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 144.624 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. dubna 2006 v 0:13 ® Východočech

joba)))Tak dobře ncháme těch srandiček,chápu že nahlas se to nesmí,ale doufám že ty 3/4 spojky pro mě máš.Zejtra nebo v úterý se zastavím,čus bus

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 23:36 ® joba

aktualní seznam učastníku srazu na vedralce :

Pilot Nordboy Padis Bandit Dzandys Milky gwerty

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 23:05 ® joba

a je to tu zase ......

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 22:46 ® Východočech

Nordboy/ Proč to děláš ty slova o jedinci.Nechci tě hanit,není ti patnáct,ale jako vyzrálej „Rentiér“ máš nějakej problém nebo co.Rád pomůžu napiš (Snad nedochází renta!,!)

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 22:38 ® joba

Bandit : vidím že jsi odhalil moji firmu :-))

all : takový slinty co se tu objevili mě nutí sem nevstupovat a nereagovat , to je síla jak se to tu zvrhlo …

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 20:29 ® pilot reakce na …

Teď jsem poslouchal radio – VČ. Hlásí ochlazení sníh a další záplavy! No to je bordel.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 v 19:42 ® pilot reakce na …

Norde – souhlas.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 v 15:28 ® 

Jestli se ještě někdy někde budu vydávat za „východočecha“, žádám okamžitě trest smrti. To „jméno“ patří nějakému jedinci, který zřejmě moc moudrosti nepobral, vzdor tomu, že sám ví jakou blbost napsal, když raděj zůstává v anonimitě. Rád bych ho ujistil, že když se bude dál bát mezi nás přijít, tak se určitě nepo.....eru. (Aspoň já teda ne.)
A k těm dohadům (Pilot – Matrix). Až to budeme vědět na 100%, jak to tam vypadá, tak to sem napíšeme a šmitec.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 14:12 ® Padis
Padis

a náš joba na krabici nebo dokonce v ní

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 14:11 ® Bandit
Bandit
reagovat
foto/forum/2006/th-img390.jpg
Neděle 9. dubna 2006 ve 14:09 ® Bandit
Bandit
reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 13:57 ® Padis
Padis

mělo tam být jasně

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 13:56 ® Padis
Padis

Pilot janě dávám to všem na vědomý

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 13:22 ® pilot reakce na …

Tak jsme se domluvili.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 13:13 ® Padis
Padis

Jinak sraz bude zřejmě od soboty od rána.Co vy na to

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 13:10 ® Padis
Padis

Místo srazu je naprosto jasný VEDRALKA.O přís­pěvku Vychodočecha k němu beze slov řekl bych to jinak ,ale nechci být vulgálrní.Matrix naprosto v pohodě psal jsem to kdo měl čas tak přišel o nic jiného nešlo,a Ty jsi dělal záslužnou práci.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:54 ® pilot reakce na …

Ne jiný místo nehodláme vymýšlet, jen si přečti pořádně můj příspěvek. Ale nechceme, aby si tam někdo zničil auto, to uznáš sám, že by za to nestálo. Jinak díky za tvoji informaci.Apropó, a já auto nevlastním.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:50 ® xycht reakce na …

Východočechu, četl jsem tvůj příspěvek o ženských (že patří k plotně a podobný píčoviny) a musím ti sdělit, že jsi kapitální VŮL!

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:47 ® Matrix
Matrix

Pilot: Já jen chci napsat, že se snažíte vymyslet asi nějaký jiný místo, když tohle píšete…Napsal jak to tam ve skutečnosti vypadá…(Možná že tam někdy takový koleje byly – já jsem je tam teda neviděl, ale někdo jiný třeba jj…)
Loni jsem tam byl tak 10×, ale předloni jsem tam byl skoro celý prázdniny s kámošem, protože jeho máma dělá doktorku v Nasavrkách, tak nás tam vždycky brala…

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:45 ® pilot reakce na …

Jinak Tvůj NICK je ZNNOVY-pravda?- tak proč jen Východočech?

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:43 ® pilot reakce na …

Hovořilo se o tom na srazu. Jinak ti nikdo nic něříká,tak ajko promiň, ale vo co go?

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:41 ® Matrix
Matrix

Pilot: A kdo ti říkal, že tam jsou 35cm koleje??? Ten kdo ti to říkal tam asi dlouho nebyl…Já tam jezdím tak 10× (možná víckrát) do roka a nic takovýho jsem tam neviděl…(Jasně že když týden pršelo a pak jsme tam přijeli, že tam byly koleje, ale ty se zase vyrovnali jak tam jezdili rybáři – a nikdy neměly 35cm ale tam maximálně 10 – 15cm…) Je to normální taková polní cesta – ujetá hlína a myslim nějaký kamení..Oproti tomuhle jsem jel k vodě po hoooodně horších cestách…!!! Na tom včerejším srazu jsem nebyl z důvodu výlovu, který skončil okolo 16,00…A protože jsem byl celý den v lovišti, promrzlý ruce tak jsem už nikam nešel…

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:22 ® pilot reakce na …

¨Jako taky Východočech Ti musím napsat, že není od tebe pěkné říci to cos napsal. Vydrain je rybářka tělem i důší a neznamená to aby jsi a ostatní ženský rybářky takto urážel.
Možná má víc zkušeností než ty v té rybařině.
A za další, kdyby jsi byl opravdu Východočech jak o sobě tvrdíš, přijdeš mezi nás a tam to co jsi napsal obhájíš. Jinak Tě taky zveme na Vedralku- Východočechu. Čus pilot

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:19 ® pilot

Tak nazdar Vydrain, hned na začátku po přečtení tvých příspěvků musím konstatovat, že jsi mi s těmi příspěvky pěkně nadzvedla. Ale to nic, to jde už mimo mně.

Jinak když si přečteš Padisův příspěvek, tak vystihuje vše.

Kdo chtěl se zůčastnit, zůčastnil se, poznali se nové tváře, nový rybáři.

Každýmu to vyjít nemohlo a to, že je někdo raději na rybách a užívá sluníčka je vyloženě jeho věc a nikomu do toho nic není ale není tím pádem ani potřeba se ohánět skutečností, že někdo je raději na rybách a jiný v hospodě.

Co se týče Vedralky – ,ano tak bylo dohodnuto a " zatím to platí" . Jenže podle dostupných informací se tam nedá přijet autem, protože by se zničilo. (hrozně špatná cesta a výmoly a od jezedáků vyježděné koleje cca 35cm?) proto jsme se dohodli, že se tam pojede na obhlídku ( rekognoskaci) a na místě se uvidí. Co se týče občerstvení, bude upřesněno dodatečně!. Prosím, jestli Tě mohu prosit a i ostatní- zanechte už mezi sebou invektiv a těšte se na rybářskou slezinu,nekažme si těch pár dní různými ironickými poznámkami. Buďme jako normální lidé-rybáři, kteří chtějí se vzájemně poznat, vyměnit zkušenosti,něco dobráho sníst a odnést si v sobě pocit, že jsme pro sebě – ( všichni zůčastnění) něco pěkného udělali.

DÍKY ZA PŘEČTENÍ A ODPOVĚĎ – PILOT

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 ve 12:16 ® Východočech

Chlapci porušujete tři základní pravidla, proto se bojím s Vámi setkat.Jsem taky"Východočech". 1)Ženská nepatří do hospody,ale k plotně.Proto nikdy nezvat!!! 2)A ještě s ní diskutovat o rybách,to přece nejde!!! 3)Příliš krátké restaurační setkání,potom nic nevyřešíte.(Norde bejt po deváté doma,to přece nejde) Ale nebojte a pracujte kluci na sobě ,já Vás sleduji a fandím a někdy v budoucnu naviděnou.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 v 11:54 ® 

Jinak, FOTKY DOBRÝ.

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 v 11:53 ®  reakce na …

Vydrain: Když budeš hodná (a budeš o to stát) tak Ti zahraju na kytáru…já „muzikant“…teda pokud se setkáme někde u ohýnku a u vody.

Padis: Vy bejcííí, ještě že jsem zdrhnul včas, co? Asi by se mi zase přitížilo.:-)

reagovat
Neděle 9. dubna 2006 v 11:44 ® Padis
Padis

došlo i na něco tvrdšího

reagovat
foto/forum/2006/th-img389.jpg
Neděle 9. dubna 2006 v 11:43 ® Padis
Padis

Včera byl fajn pokec na srazíku.Vydrain myslím že ta Vedralka se jednoznačně schválila už dřív.Nám šlo o to abychom se seznámily s novými tvářemi.A to splnilo ůčel.Jinak kdo přišel ten přišel,bylo hezky tak si má každý právo užívat počasí.A navíc jsme alepoň něco /snad / domluvili.

reagovat
foto/forum/2006/th-img388.jpg
Neděle 9. dubna 2006 v 11:31 ® Vydrain
Vydrain

Nord – proč ty a pilot? to je přece jednoduchý, reaguju na tvé a pilotovy příspěvky :-)) ) sem ráda, že už nemáš strach, že koordinační předsrazy sou ohroženy a že účast na nich je skoro nutná a další nějaké předsrazy si pustil z hlavy :-) Takže doufám že výrazy o vyfláknutí se na kamarády a podobné už nebudou vysloveny, páč jak říkáš nikdo nikomu nic nevnucoval. ale ten výraz já nic já muzikant si vystihl u sebe dokonale :-)

reagovat