Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 144.624 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. dubna 2006 v 10:16 ® reakce na …
-
Vydrain: ??? Asi jsem trochu mimo mísu, ale všichni až dosud děláme všechno naprosto dobrovolně a nikdo nikomu nic nevnucoval. My byli v hospodě, Ty na rybách a někdo maloval, někdo dělal třeba mrtvýho brouka…každý podle své chuti. Tak o co go?
reagovat
O tom, že by se Vedralka nezamlouvala jsem nikde nezahlédl ani zmínku a dneska se tam jedeme s Padisem mrknout. Uniklo mi něco? A proč pořád (Nord-Pilot?) Já nic, já muzikant. A pivko bylo také docela pitelné. - Neděle 9. dubna 2006 v 0:28 ® Vydrain
-
Nord, Pilot – chlapi, mě jde z vás hlava kolem, vy byste porád srazovali po hospodách, my zase sedíme na rybách když je počasí. Jinak pokud vim, tak už tu byla odhlasovaná Vedralka, byly tu i fotky, datum byl taky jasnej. Tak nechápu, co se mění a co je potřeba domlouvat. Myslim že uplně ideální je se domluvit tady ve foru, že HaDovi to vůbec vadit nebude. Když sme se zde na tomto foru dohodli na termínu i místě, proč bychom se nedohodli i na ostatních věcěch? Co ste teda dnes dohodli dalšího, než to, co už vlastně dohodnuto je? – Místo a čas. – Jediný, co z té dnešní schůzky vyplývá je, že se vám vedralka nezdá. A odborná porota? Hlasující většina – to je myslim doklad toho, že vybraný místo bude košer. A komu se to líbit nebude, tak bud at nejede nebo se s tim bude muset smířit. Takže, nechte každému, at dělá co mu libo a neříkejte nesmysly o tech, co dnes využili počasí a bylo jim líp na rybách. Tohle by mělo být místo, kde se bude rozhodovat o tom našem srazu, nebot všichni se prostě v té hospodě nikdy nesejdem, kdežto tady jo. Doufam že sem to napsala tak, aby to bylo správně pochopeno. Mimojiné sem hned na začátku plánování dnešní hospody hlásila, že tama nejdu a budu na rybach. Nevěřící at si to vyhledaj v tomto fóru.
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 23:34 ® pilot reakce na …
-
Tak kluci, rybáři a rybářice. PETRŮV ZDAR VŠEM.
Je to tak dobře? Snad ano- přesto že tam Strejda, Joba a další nebyli, upřesnil se plán takto: Pojedeme na místo kde se bude i chytat, provedeme obhlídku, jak to tam vypadá a hlavně jestli se tam dá zajet autem. Vše se dozvíte na Chytejáku.cz – Hradec Králové a okolí.Datum chytání zůstává!!! Co se týče jídla a pití-bude taky upřesněno!!! Takže – Jobo, běž malovat ( i obrazy),moc jsme na tebe natěšení a ty jsi s námi takto vyšplouch-to bude pro každého-no uvidíme co.. Takže fotky jste viděli a teď jen aby bylo hezky a dobrá cesta.Díky Nordovi za zamluvení stolů, Vám co jste přišli za účast a ostatním alespoň za počtení a odpovědi.Pilot
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 23:25 ® pilot reakce na …
- reagovat
- Sobota 8. dubna 2006 ve 23:24 ® pilot reakce na …
- reagovat
- Sobota 8. dubna 2006 ve 23:22 ® pilot reakce na …
-
Malá ukázka torza chytejáků. Vyfláknout se na kamarády hm, to není dobré
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 22:21 ®
-
Vážení přátelé, kamarádi…Mám pocit, že účast na koordinačním předsrazu nasvědčuje hrozbě, že se na srazu východočechů sejde opět pouze pár skalních jedinců, takže doufám, že se začnete trochu víc angažovat aspoň v rámci vymýšlení nového NÁZVU „aktuálního tématu z fóra“ pro vybranou společnost rybářů východočechů – původně diskutujících na tématu „Hradec králové a okolí“. Odborná porota vybere nejlepší návrh, na kterém si potom pokecáme a zorganizujeme ten SRAZ. Další připomínky dodají PILOT, PADIS a další. Mimochodem, ve Sportovce bylo skvěle…a to se mi dneska neudělalo dobře.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 20:54 ® Padis
-
Takže zítra 18.30 Sportovka
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 20:11 ® Padis
-
teď bude akce i v Lidlu
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 14:51 ® dzandys
-
Doufám,že mi v sobotu ta Sportovka vyjde.Jinak jestli někdo z okolí Pcí scháníte vláčák nebo futrál tak vlítněte do Globusu.Včera odpol. tam měli v akci SPRO Exclu spin 2,7m 20–40 včetně nádhernýho futrálku za 500,–.Pár jich tam ještě měli.Já ho teda moc nepotřebuju, ale nechte to tam za ty prachy.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 12:29 ®
-
Tak jsem dnes vyzazil pod faru a zvěčnil svoji letošlí PRVNÍ. Během 20 min jsem to zabalil, protože bych už neuměl spočítat skóre…Sice jen oukleje, ale neskutečný mazec.
reagovat - Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 21:56 ® Padis
-
Tak se nám to blíží
reagovat - Středa 5. dubna 2006 v 16:49 ® reakce na …
-
Robur: Teď v dubnu máme bohužel jen ty čepice,
reagovat
neboť až v létě se rojí jepice.
Kdybys nás chtěl náhodou navštívit, poznáš nás podle toho, že se všichni tlemíme tak, že nemít uši, máme hubu kolem celé hlavy. - Středa 5. dubna 2006 ve 13:39 ® pilot reakce na …
-
už aby to bylo,a kdy že to je? ( sranda)
reagovat - Středa 5. dubna 2006 ve 12:25 ® Robur
-
Nordboy: ještě tam dopiš, že poznávací znamení je umělá či přírodní jepice např. na čepici
reagovat - Středa 5. dubna 2006 v 10:25 ® Jakub reakce na …
-
Nordboy: já mám bohužel noční,takže se nezúčastním,ale všechny ode mne pozdravuj
reagovat - Středa 5. dubna 2006 v 9:48 ®
-
Ahoj VŠICHNI:Dnes je středa a tak si dovoluji NAPOSLEDY připomenout, že od 18,30hod. je v sobotu 8.4.2006 rezervován ve SPORTOVCE v Pardubicích stůl k dispozici všem, kdo se chce zúčastnit „KOORDINAČNÍHO PŘEDSRAZU“ východočeských „chytejáků“. (Uznejte, že to zní hrdě!?) A nezapomeňte, že se NEJEDNÁ o žádnou schůzi ani aktiv, ale příjemné posezení. Takže dobrou náladu a pár kaček sebou. Těšíme se. P.s: Stůl se nachází vlevo od vstupu, v rohu restaurace.
reagovat - Úterý 4. dubna 2006 ve 22:28 ® Padis
-
pilot to je jasný.
reagovat - Úterý 4. dubna 2006 ve 21:59 ® pilot reakce na …
-
Kámo – Padis,
reagovat
proto se scházíme , abychom se na slezině dohodly
a připravily náhradní řešení . Jasný chlapče, tak z tohoto hlediska se na to dívej. Díky a těším se, až se uvidíme a pokecáme. - Úterý 4. dubna 2006 v 18:57 ® Padis
-
Dowanol když neopadne voda tak tam asi moc lidí nebude.
reagovat - Úterý 4. dubna 2006 v 0:28 ® Dowanol
-
Zajimalo by me,jak bude narvano 16.4. v okoli Bojanova na Chrudimce,dejte vedet kdo se tam chystate.
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:17 ® Padis
-
tak co je s vámi víkend se blíží a tady je uplně mrtvo
reagovat - Neděle 2. dubna 2006 ve 20:56 ® Padis
-
Nordboy maslel jsem to Vychodočeši
reagovat - Neděle 2. dubna 2006 ve 20:52 ® Padis
-
Chrudimka v pátek u Hostovic dnes už se tam nechá projet
reagovat - Neděle 2. dubna 2006 ve 20:50 ® Padis
-
Novohradka v pátek byla o minimálně 0,5 m dole
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 ve 20:34 ® Matrix
-
Nord: To rozvodňení Chrudimky se týká jen tady po soutok s novohradkou, protože Novohradka už jde dolů, tak so chrudimky tolik nepřitéká…
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 18:50 ® reakce na …
-
Právě jsem se vrátil z objížďky, Chrudimka v Nemošicích Mněticích a Drozdicích je minimálně o 1m dole, všechny silnice průjezdné a občas svítí sluníčko (Občas ovšem zaprší).
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 17:31 ® Matrix
-
Tak už nám tady hlásili, že se zvedne hladina Chrudimky ať si občané zajistí pozemky, chaty a garáže u břehů řeky…
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 9:14 ® Matrix
-
Bydlíte někdo blízko Chrudimky??? Na Seči zbývají poslední 2metry…Odtok teď je 30kb/s a přítok 65kb/s takže až se to naplní a půjde to přes přepad tak to bude zajímavý…
reagovat - Pátek 31. března 2006 ve 22:33 ®
-
…Nemohl jsem přece napsat: Východočeši VŠECH ZEMÍ…to by byla blbost, ne? Ad absurdum.
reagovat