Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ?

30.10.2005 | pilot | 146.195 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 22. prosince 2006 v 7:24 ® Rade

Ať se příští rok vydaří :-)

reagovat
foto/forum/2006/th-img1435.jpg
Středa 20. prosince 2006 v 15:53 ®  reakce na …

Nechci to dál rozpitvávat, protože jsem ještě plný emocí. Když jsem viděl, jak ten strejda se kterým jsem tam jednal, celou dobu držel na mojí průkazce narvaný prst pod fotkou a doslova se třese na to, až ji bude moci strhnout, bylo mi do breku. V Pardubicích nikoho nezajímá jestli jsi v důchodu, nebo třeba student…hlavně ZAPLAŤ. Kdyby aspoň u vody člověk viděl, že ta „péče“ má nějaký pozitivní dopad.HOUBELES. A pro Pilota malá informace. Na ryby s Tebou klidně pojedu. Na to nepotřebuju požehnání pardubické MO!!!!

reagovat
Středa 20. prosince 2006 v 15:15 ® Kublaj
Kublaj

No jako je to fakt děs s těma poplatka mě jakošto studentovi dost hejbe rozpočtem i těch 1500kč co budu muset zaplatit a brigádu odmakat…co jinýho mi zbude? ale rybařinu mám rád fakt hodně a ty prachy mi za to stojej i když je to za to jejich nic nedělání dost…nezbývá než se modlit aby za další rok zas nezdražili :-)) ) Jinak taky všem přeji krásné prožití Vánoc :-)

reagovat
Středa 20. prosince 2006 ve 14:21 ® pilot reakce na …

Prosím Tě a kdo bude se mnou chodit na ryby? Co se stalo?
U nás-čl. příspěvky 300.-územní povol. mimopstruh. 900.-,celosvazová povol. mimopstruh. 1450.- Kč a celorepubl. mimopstruh.povol. 2250.- Kč Pracovní povinnost se nevztahuje na důchodce jinak za rok 2006 je úhrada 800.- Kč( 80.- Kč za jednu neodprac.hod.)
A kde budeš registrován, nebo se snad budeš stěhovat?

Využívám tohoto příspěvku k tomu ABYCH VÁM – VŠEM RYBÁŘŮM A NEJEN Z V.Č. KRAJE POPŘÁL HEZKÉ A KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ, BOHATÉHO JEŽÍŠKA . dO ROKU 2007 HODNĚ ZDRAVÍ ŠTĚSTÍ RODINNÉ POHODY A U VODY VÍCE ZÁBĚRŮ A HEZKÉHO ODPOČINKU. PETRŮV ZDAR PILOT

reagovat
Středa 20. prosince 2006 v 11:42 ® 

Ahoj kamarádi…tak si Vám dovoluji oznámit, že jsem dnešním dnem přestal být členem ZO ČRS v Pardubicích. Docela by mě zajímal Váš názor na některá rozhodnutí konference – resp. jejích delegátů. Máte ještě pořád pocit, že rybařina je zájmová činnost, nebo správa ZO přechází do pozice organizace, zabývající se výhradně byznysem? Soustavné zdražování všech členských poplatků mě utvrzuje v názoru, že o zábavu fakt nejde. Měli jste vidět jak ochotně mi „pracovník“ ZO utrhl fotku z členské legitimace…A to na mě ještě chtěl, abych zaplatil brigádu na r.2007!!!Dobý, ne?

reagovat
Čtvrtek 14. prosince 2006 v 19:44 ® Bandit
Bandit

Šel bych dnes s vámi ale jsem v hospě v Chrudimi snad to příště v půjde

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 20:40 ® pilot reakce na …

ano!

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 19:54 ®  reakce na …

J.P…Nesprávná kvalifikace! Znaky TČ „šíření poplašných zpráv“ nebyly rozhodně naplněny. Dyk já jsem v podstatě hodnej kluk!?

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 18:28 @ 

Nordboy)Nikdo ještě nezahynul a pokaždé slušně přišel a odešel.A šíření poplašných zpráv je dle zákona zakázáno!!!

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:18 @ 

Aha,tak to potřebuje ještě tohle,chápu dobře?

www.rybareni.cz

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:02 ® pilot reakce na …

Ne ty uváděný verze který zde rozepisuješ mít musíš,aby jsi to vůbec spustil, ale demoverze obsahuje ještě t.zv. podsložky jedna se jmenuje KAM na ryby a druhá KDY na ryby. Aby vše spolupracovalo spolu, tak si je musíš dokoupit. Raději jsem měl jít na ryby,než k PC a objednat si tento nekompletní svazek. Beru to totiž tak, jako když si objednáš nějakou knihu o 3 dílech a příjde ti jen jeden a ty si musíš ty dva dokoupit.

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 12:57 ® pilot reakce na …

Není tam- kdy na ryby a jak na ryby to jsou samostatné 2 softwery které si musíš dokoupit bratru za cca 399.- Kč každý aby jsi měl komplet.

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 12:22 ®  reakce na …

Padis…Máš pochvalu, já už mám hotovo a teď se jen kopu do p…,takže i na to pivko ZAJDU. („Zajdu“ – od slov zajíti,jíti!, nikoli zahynout.) Ve čtvrtek v 18,00h na známémm místě. Čussssík.

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 10:18 ® Deleted

pilot: jakej soft myslíš??? Nutí Tě to koupit windows95,98,NT,Me­,2000,XP?? :-)

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 22:29 @ 

pilot)To je tohle CD,podle verze asi ano,ale co tam není.Prosím konkrétně,nechápu ten další soft kterej to vyžaduje.Díky

reagovat
foto/forum/2006/th-img1350.jpg
Úterý 12. prosince 2006 ve 22:04 ® pilot

NERAD,ALE MUSÍM SE S VÁMI PODĚLIT O ZKUŠENOST,JAKOU JSEM UDĚLAL ( JÁ BLBEC) PŘI ZAKOUPENÍ CD- RYBÁŘSKÉ REVÍRY DIGITÁLNÍ ATLAS Verze programu 5.01 určena pro windows95,98,NT,Me­,2000,XP aktuální údaje pro rok 2006 vydal ing. Jiří Kocourek mob: 606945932 mail:info@rybari.cz
a to bratru za cca 600.-Kč NEKUPUJTE TO. PROTOŽE JE TO POUZE DEMOVERZE A KDYŽ BUDETE CHTÍT SI OTEVŘÍT SPOUSTY DALŠÍCH POLOŽEK, MUSÍTE MÍT ZAKOUPENÝ K TÉTO DEMOVERZY DALŠÍ SOFTWER S LICENČNÍM ČÍSLEM A POCHOPITELNĚ SE ZA TO PLATÍ A JAK VIDÍTE NE MÁLO, PROTO VARUJI, POZOR, POZOR- JEDNÁ SE PODLE MNE O KLAMAVOU REKLAMU,PROTOŽE NEUVÁDÍ KOMPLET SEZNAM A ÚDAJE O DALŠÍM ZAKOUPENÍ SOFTWÉRU.zAČAL JSEM JEDNAT S PRÁVNÍKEM A O DALŠÍM POSTUPU VÁS BUDU INFORMOVAT. pILOT

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 21:47 ® Padis reakce na …
Padis

Nordboy dobrej nápad zejtra uklidím ,umeju okna a snad i napeču :-)) )))))

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 v 17:34 ® dzandys
dzandys
reagovat
Úterý 12. prosince 2006 v 17:11 ®  reakce na …

Furt jen ten chlast, co takhle něco užitečného??? Třeba pomoct manželce s předvánočními přípravami…Nebo vygruntovat??Ale kdyby bylo nejhůř (což je) jsem taky PRO!!!!

reagovat
Pondělí 11. prosince 2006 v 7:36 ® Padis reakce na …
Padis

JPfish no stím škopkem dobrej nápad

reagovat
Pondělí 11. prosince 2006 ve 3:32 @ 

Nordboy)Nechá­pu,Padis taky,pánové ,chce to škopek!!!!Kecáte blaaaa…

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 ve 22:54 ®  reakce na …

Padis: Jo kamaráde, my se můžeme smiřovat s čím je nám libo, ale moje konto se kroutí jak psí víno…budu muset ve svém profilu změnit to matoucí „rentier“ za „CH U D Ý DůCHODCE…“

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 ve 22:19 ® Padis
Padis

Norde hold se s tím asi budem muset smířit

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 17:51 ® 

Ani mě se nějak nedaří…navíc, dostal jsem od své MO „Zpravodaj“ a když jsem zjistil, že zase podražili za povolenku, členské známky a.t.d. uvažuji, že se budu věnovat jinému koničku. Chytám skoro 50 let a poslední dobou mě to štve rok od roku víc a víc. Ryby do mrazáku si stejně vozím od synovce z Rybářství v Třeboni a jako zábava už to fakt nějak nejde!!! A fotit budu chodit s kamarády (až bude hezky).

reagovat
foto/forum/2006/th-img1341.jpg
Sobota 9. prosince 2006 v 15:09 ® vsetinek reakce na …

Kublaj, tak se někdy stav a zajdeme k nám na štiky…určo něco chytíš?

reagovat
Pátek 8. prosince 2006 v 16:57 ® Kublaj
Kublaj

TAk to se máte, mě štiky a vůbec ostatní dravý nejdou:(…naposled jedna kolem 30cm…jinak bída … Dneska sem sem dokonce zkončil bez ryby :-D

reagovat
Pátek 8. prosince 2006 v 9:35 ® vsetinek

Já jsem si minulý čtvrtek vytáhl vánoční štiku 60cm. U nás na Cidlině štiky jdou dobře. Většinou ale jenom kudly. Ale aktuální situaci neznám, protože jsem týden už nebyl, mám palc v dlaze a nedá se s tím chytat

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 22:33 ® ozrala

pro vsechny z okoli Hradce prej se bude stavet prehrada v Potstejne jesi to tam znate sou tam zname poute

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 v 16:11 ® qwerty

Padis: tak to se máš, já za týden nechytil ani šupinu :-((

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 14:39 ® Padis
Padis

qwerty jo dnes rybky moc nešli za 2,5 h vláčky jedna štička

reagovat