Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 146.223 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. října 2006 ve 12:39 @
-
Dneska jsem taky neodolal a vyrazil provětrat dorostence na Labe.Kapříci a cejni,stále při chuti.
reagovat - Pondělí 30. října 2006 v 16:36 ® pilot reakce na …
-
Tak pro moje kamarády rybáře- oznamuji že moje ICQ má číslo 497–853–039. Jinak jsem si nainstaloval i SKYPE,ale moje volací jmeno sdělím pouze tomu, kdo se mi ozve na ICQ a současně má web kameru a sdělí mi jeho volací jmeno t.zv.skypejmeno. Díky kamarádi rybáři. – pilot
reagovat - Pondělí 30. října 2006 ve 13:39 @
- reagovat
- Pondělí 30. října 2006 ve 13:37 @
-
Ráno na Labi,jsem chytil celkem sedm kapříků a spoustu podouství,cejnů a pak ,že je tu zima.
reagovat - Neděle 29. října 2006 ve 20:56 @
-
Tak pánové, jak rybky?Chytáte, nebo zbrojíte na dírky. Právě jsem sledoval počasí na ČT1 a příští týden máme zimu.
reagovat - Pátek 27. října 2006 ve 21:04 ®
-
Já byl dneska chvíli na soutoku Labe-Bylanka a tam toho listí bylo tolik, že se ani jemný cajk přes ně nedostal do sloupce, ale stejně jsme si zachytali (Cejni, plotice) a furt tam hrozně něco loví a na boleny to až tak moc nevypadá…?!?!
reagovat - Pátek 27. října 2006 v 10:35 @
-
vsetinek/Jo díky,ale vláčet moc nechodím,ale člověk nikdy neví.Jo a k tomu písníku,jsem Ti zapoměl napsat,že na té lokalitě se vyskytují cejni,ale monstra.Jedna partička tam předloni podnikla výpravu na kapry na boilí a po týdnu vnadění jen samé záběry od cejnů,ale obři bez ohledu velikosti boilí.
reagovat - Pátek 27. října 2006 v 7:25 ® vsetinek
-
JPfish: Nakonec jsem tam nebyl. Náš mladý chtěl jenom na kapra. Tak jsem s ním vyrazil na chvilku na kapra a potom jsem se ještě prošel na štiku. Každopádně kdybys tam někdy šel zavláčet, tak dej vědět, šel bych s tebou.
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 13:03 ® vsetinek reakce na …
-
Pokud se tam vypravím, tak určitě budu referovat. Díval jsem se tam a nesmí se chytat z toho poloostrova a potom na hrázi písákama.
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 12:08 @
-
Kamarád tam dříve jezdil vláčet okouny a štiky,dříve se mohlo chytat jen na části úseku,tak to byl problém,ale dneska Ti neporadím ,jak to tam vypadá na vláčku,ale okounů tam bude určitě hodně.V létě se tam jezdím koupat a je to asi nejčistší voda v okolí Pardubic a hejna okounů jsem tam viděl.Jestli vyrazíš, dej vědět jak jsi pořídil.
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 v 9:23 ® vsetinek
-
Včera jsem jel z Pardubic domů do Chlumce a vyhnalo mě to na nějákou objížďku a byl tam pěkný písák Boudy Staré Ždánice. Revír to je Labe 30. Nevíte jak to tam vypadá? dá se tam něco povláčet? Nikdy jsem tam nebyl, tak se nejdřív ptám než vyrazím…díky za radu (pokud nějáká bude
reagovat)
- Středa 25. října 2006 v 8:16 ® vsetinek
-
Já už mám teď problém prohodit Cidlinu woblerem. Pokaždém náhozu jsou na háčku listí a tím je po všem. Wobler se jenom motá a jeho chod je…no dyť víte na co.
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 22:25 ® Sander
-
Padis > a bude hůř. Až to opadá „všechno“, spustí svou palbu olše, které si nechávají zásobu až hezky nakonec. Kuwy, a ještě je jich kolem vod nejvíc!
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 22:21 ® Padis reakce na …
-
Sander to je pravda oproti včerejšku přibylo v řece dost spadaného listí
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 22:20 ® Sander
-
JPfish > na změnu počasí bych moc nespolíhal. Se změnou totiž přichází silný vítr, který nejen sám o sobě rybolov dost paralizuje. Přidej si k tomu ještě 50% spadaného listí ze stromů – páč dosud listí jen žloutne a nespadává – čeká na onen vítr. Dnes stačil lehký vánek a byl problém to na řece prohodit…
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 22:03 ® Padis
-
pánové nebojte až se zhorší počasí.Bude spousta příspěvků.Teď je radši každej venku,když je tak nádherný podzim.
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 22:00 @
-
pilot/Máš asi pravdu,nechceš taky něco přidat z Tvého lovu.Čekám na změnu počasí a potom snad něco málo dám,ale kapři to nebudou
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 21:36 ® pilot reakce na …
-
tak jak se tak dívám Chytejáci z Hradce a okolí tak Vás předeběhnou v příspěvcích Ostraváci, to si necháte líbit?
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 15:54 @
- reagovat
- Úterý 24. října 2006 v 15:53 @
-
Ráno na Labi,bylo krásně,sice pršelo,ale ani nebyl čas na cigaretu.Chyceno hodně cejnů,podouství a co nejvíce bralo tihle mini kapříci(asi 20).
reagovat - Pondělí 23. října 2006 ve 23:04 @
-
Dneska chvilka u vody(Mělice),aktivita nic moc,ale jeden dorostenec trošku potěšil.Konečně jsem nezapoměl foťák,tak je tady pro radost.
reagovat - Pondělí 23. října 2006 ve 20:37 ® pilot
-
Tak Nordboy, jaké máš úspěchy? Jste na obrázku s Padysem a Dzandym na pěkném místě,a úlovky?
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 7:34 ® vsetinek
-
Ta mapa je luxusní.
reagovat - Neděle 22. října 2006 ve 22:32 ® pilot reakce na …
-
Tak jsis ho už nainstaloval?
reagovat - Pátek 20. října 2006 ve 21:52 @
-
Jakub/ earth.google.com
reagovat - Pátek 20. října 2006 ve 21:20 ® Jakub reakce na …
-
pilot: prosím tě, dej sem úplnej odkaz na ty stránky, díky
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 19:33 ® pilot reakce na …
-
Chlapci rybáři, právě jsem zjistil že na www. Googl Earth je ze satelitu celá země a můžete se podívat i na místa kde bydlíte a hlavně na jaké vody chodíte chytat. Stáhnout si ji můžete grátis. Čau Josef
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 19:29 ® pilot reakce na …
-
no konečně alespoň někdo .
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 19:02 ® ozrala
-
zdarec no zejtra jdu na vylov tak sem nasekam nejake fotky
reagovat - Pátek 20. října 2006 ve 13:18 @
-
Mělice,dnes ráno chyceni tři kapříci, největší 50 a nejmenší 45.
reagovat