Vyhledávání
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | 146.303 zobrazení | 1.583 odpovědíA kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. července 2006 v 8:33 ® dzandys
-
Tož já bych se taky rád přidal,pokud mi teda do toho dva dny předem něco nevleze.
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 21:01 ® Chose
-
takže ještě 3kusy a jsme komplet
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 21:00 ® Chose
-
další na seznamu je Milky
reagovat - Středa 12. července 2006 v 16:51 ® Padis
-
CHOSE já jedu.Nord snad taky,ale nemohu mluvit za něho.Jinak pánové hlaste se počet míst omezen a bude fičák.
reagovat - Středa 12. července 2006 v 16:50 ® Padis
-
PowerBait máš asi pravdu ale záleží na spoustě věcí.Loni jsem měl záběry taky každý den když jsem na nich byl.ale rybu ne a ne trefit.Jinak chodím vesměs vláčet.Však se můžem domluvit a zajít je poškádlit spolu.Ať třeba na vláčku nebo na rybku.
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 2:33 ® PowerBait
-
Padis/ Dnes jsem se vrátil ze sumíků,sice jen krátce 20–22 hod.,jeden záběr na vábničku na Labi,ale neproměněn.Všichni píšou ,že dravci nejdou,ale dle sdělení prodejce ryb.potřeb-RK(profíka) jistě víš, koho myslím, tak sumící jdou na Labi velice dobře,hodně sumců z Pardubic včetně zahájení nebyl a není prej problém nachytat,ale asi jen pro ně.Já amatér se asi musím hodně učit a tiše závidět.Ale já jim to samozřejmě přeju,a tiše závidím.Dle článku jsem zjistil,že Tvá doména je přívlač a proto mě zajímá,jestli i z lodě nebo jen pochůzkově.
reagovat - Úterý 11. července 2006 ve 22:40 ® Chose
-
takže jak pánové,kolik je nás na podzimní srázek? termín je poslední víkend v září…
reagovat - Pondělí 10. července 2006 v 17:32 ® Padis
-
jakub jasně že Vedralka
reagovat - Pondělí 10. července 2006 ve 12:33 ® Jakub reakce na …
-
451020 Vedralka
reagovat - Neděle 9. července 2006 ve 21:40 ® Padis
-
Takže 1 fotka a hádejte odkuď
reagovat - Neděle 9. července 2006 ve 21:26 ® Padis
-
Nazdar po týdnu jsem zpět plný síly
reagovat - Čtvrtek 6. července 2006 ve 20:46 ® reakce na …
-
Všichni co máte problém s ICQ udělejte to co já. Odinstalujte původní ICQ a na www.stahuj.cz si stáhněte novou verzi 5,1…funguje bez problémů a je fakt dobrýýýý. Čusssík.
reagovat - Úterý 4. července 2006 ve 20:32 @ Peace.. reakce na …
-
Prosím prosím!! Mě se děje s ICQ to samí jako tobě a vůbec nevim co s tim.. Sem úplně v koncích!! Nevíš co s tim je?? Prosim o pomoc… Kdyby si si to přečetl, tak mi prosím napiš třeba e-mail, ju?? Dík moc!
reagovat - Úterý 4. července 2006 v 11:36 ® Striker reakce na …
-
tady mas odkaz na novy icq – je tam i ceska lokalizace www.stahuj.cz
reagovat - Úterý 4. července 2006 v 6:40 ® Rade
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat zítra jedu na chatu do Nasavrk a chtěl bych jet na Vedralku. Nevíte někdo jak to tam vypadá, jdou ryby? Nebo někde v okolí? Díky
reagovat - Pátek 30. června 2006 v 10:36 ® pilot reakce na …
-
Dík za informaci,asi to bude obojí, Jak jdou ryby? Počítám, že bychom se v Garáži někdy scukly s Padisem a s Tebou? Co na to, včes dám vědět. Ahoj a lámej pruty,Petrův zdar.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 23:50 ® reakce na …
-
Pilot: Já už mám ICQ v pořádku, jen mi chybí čeština…to ale dohoním. Jinak mám i SKYPE s kamerou i mikrofonem i MESSENGER a stejně nejraděj používám ICQ – nikomu to ale nevnucuji. Mimochodem, jsme tady dobře na rybářském webu, nebo to je diskuzní klub expertů na PC? Čusssík.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 18:00 ® Chose
-
No spíš byly… v zimě vytuhlo tak 50kaprů kolem 50cm.zůstala nějaká štika,pár kaprů a droboť,takže nic moc…
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 16:08 ® Padis
-
tak se tu opatrujte, chytejte rybyčky.Odjíždím na týden pryč.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 12:35 ® pilot reakce na …
-
Nazdar Pavle, tak jak to jde s ICQ. Kolega mi sděli, že se mi na to mrkne a lepší než ICQ jsou Trilian a pod. A lepší prý? nevím je pracovat v MSN.Na to jde dobře i SKY.Tak potom Ti sdělím,až to bhudu mít jaké jsou s tím zkušenosti. Jak ryby?
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 9:31 ® PowerBait
-
CeP) Tak to máš pravdu,že Miranda nebo Trilian jsou malé a nenáročné prográmky oproti ICQ to s Tebou plně souhlasím.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 1:06 ® CeP reakce na …
-
PowerBait> ze by ralo Skype malo pameti.. si tim nejsem zrovna jistej. mam ho samozrejme taky, ale poustim ho jen vyjimecne. spise si ho pusti Miranda sama.
kkarlos> pro Mirandu existuje pouze plugin ktery vyzaduje nainstalovane plne Skype. jakmile se chces Mirandou pripojit na Skype tak si ho sama spusti.
pro vsechny doporucuji Mirandu, nebo Trillian protoze jsou to male a nenarocne programky. umi nejen ICQ protokol, ale treba i MSN, AIM, Yahoo atd…
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 0:43 ® kkarlos reakce na …
-
co treba zkusit mirandu…? a myslim ze existuje do toho neco jako volani ve skype…
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 23:56 ® PowerBait
-
Nevím proč všichni se zaplétáte s tím ICQ,když Skype takové problémy nemá nehltá tolik paměť pc atd.a nemusí se používat jen na hovory,chat samozřejmě taky funguje,ale to musí každej poznat sám.
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 23:11 ®
-
…Vlastně mi to funguje až do okamžiku načítání kontaktů a pak to celé klekne a objeví se okno s nápisem „ICQ update failed, Error code – 505.“
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 23:07 ®
-
Jakub: Nejsem si jistý, ale vím o více lidech, kterým ICQ přestalo fungovat. Mě taky nejde a zkoušel jsem reinstalaci a nezadařilo se. Asi musím nejdřív úplně odinstalovat zbytky toho starého?? Můžeš poradit jak na to?
reagovat - Středa 28. června 2006 v 17:19 ® Jakub reakce na …
-
pilot:pošlu ti češtinu,jestli chceš
reagovat - Středa 28. června 2006 v 16:45 ® pilot reakce na …
-
Já ho měl taky a v češtině a protože jsem víc než měsíc nic po něm neposílal nic tak se mi to vše zhroutilo, a nyní je to v angl.jazyce a šmytec.
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 12:59 ® Kublaj
-
Nechcete někdo teď zajít na ryby??
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 12:56 ® Jakub
-
taky mě nešlo,nainstaloval jsem verzi 5.1, a funguje
reagovat