Chytej.cz

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | 146.261 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 22. června 2006 ve 22:20 ® Padis
Padis

Chose neboj s tebou uděláme speciální akci huuuurrrááá

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 ve 22:15 ® Chose reakce na …
Chose

ty tady zas kuješ nějaký pikle?kdy by se to mělo konat?

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 ve 22:05 ® Padis
Padis

Jinak co byste řekli takové malé akci Pardubických chytejáků v týdnu.Chytačka podvečerní.Ale můžou přijet i přespolní

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 ve 22:04 ® Padis
Padis

Powerbait mám na to stejný názoz jinak na sumíky rád chodím vláčet kolem ramene jak je vtok do Hrčáků spíš blíž k Pce tam chodí už málo lidí

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 ve 22:01 ® PowerBait

Padis,na zahájení jsem tam nebyl.To nemusím a nechodím,ale Kunětice asi jak jsem baštil,tak asi ne.Rybařinu mám hodně rád,ale davovou (ani nevím co) fakt nemusím a Kunětice s Loučnou jsou a asi budou,dle mého názoru asi tak pokračovat(tlak chatařů atd.).Ty párty s těma soudkama piva a prasetem na grilu si myslím,že nemá moc hodně s rybařinou společné.Pivo mám rád a nejsem žádnej puritán a rád vychutnám točený mok,ale ale.......

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 v 18:57 ®  reakce na …

Klidně se všichni přijeďte podívat. Po bouřce dnes v noci je Labe, Loučná a Chrudimka jako kakao a hodně husté. Chvíli si počkáme, než z toho zase bude voda…zatím je to bahno. (Tohle nám napršelo na sídlišti za barákem v centru Pardubic. Původně to bylo hřiště).

reagovat
foto/forum/2006/th-img631.jpg
Čtvrtek 22. června 2006 v 16:22 ® Padis reakce na …
Padis

hrdina ono to je jedno zkus Kunětice ale jinak se daj nachytat skoro všude.

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 v 16:19 ® vlcak reakce na …

cau chlapi jsem z prahy a slyšel jsem že na sumýka je dobra lokalita mezi PU a HK je to tam dobrý? chtel bych tam zajet s kamošem, muzeš nam poradit kam? dik

reagovat
Čtvrtek 22. června 2006 v 15:48 ® Padis
Padis

PowerBait jo s tím Václavákem na soutoku máš pravdu je to síla.No jinak si myslím že už sumíci po téhle /číně/začnou brát.No doufám že začnou brát dravci vůbec.Nevláčel jsi z lodi i na zahájení

reagovat
Středa 21. června 2006 ve 21:36 ® PowerBait

Nevím Norboy jak dnes,ale předevčírem jsem na soutoku z Loučnou byl taky a ten „Václavák“ fakt nemusím.Jezdili jsme sice na člunu a proběhla vláčka ,ale voda těžce mrtvolná bez známek života(17–22).Jedinej andrenalin proběhl v té bouřce a z návratem zpět k molu do Kunětic když baterka nechtěla dotlačit náš čluník do Kuňetic.

reagovat
Středa 21. června 2006 v 19:00 ®  reakce na …

Mě předevčírem před bouřkou tak vyrichtovali komáři, že jsem u vody (Loučná před soutokem) vydržel jen 10minut. Jinak taky tloušť, ale míry tutlám…nic na chlubení.

reagovat
Středa 21. června 2006 v 17:14 ® Kublaj
Kublaj

Tak co jakej je zatim váš letošní nej úlovek? :-) můj tloušťák 42cm …

reagovat
Úterý 20. června 2006 ve 23:37 ®  reakce na …

PowerBait: V Pardubicích rozhodně nejsi sám a přes Padise nás můžeš poznat všechny. Tedy z Pardubic „a okolí“…

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 0:15 ® Padis reakce na …
Padis

Na sumce chodím buď na slepáky nebo na Labe k soutoku s Chrudimkou ale spíš chodím vláčet na sumíky v noci pod jez.

reagovat
Pondělí 19. června 2006 v 0:49 ® PowerBait reakce na …

Padis/Kam chodíš na sumce v Pardubicích?Ko­nečně mám doma net tak není problém se domluvit.Koukám,že z Pardubic tady nejsem sám.

reagovat
Neděle 18. června 2006 ve 21:52 ® Padis reakce na …
Padis

Na sumcích jsem nebyl ale z doslechu to celkem nic prý nedělalo

reagovat
Neděle 18. června 2006 ve 12:33 ® PowerBait

Zkoušeli jste někdo sumce na Labi mezi HK-PU.Včera já a bez záběru.

reagovat
Sobota 17. června 2006 ve 21:24 ® pilot reakce na …

Blahopřeju Pep

reagovat
Sobota 17. června 2006 v 18:57 ® Jakub reakce na …
Jakub

candát 57 cm na Rozkoši

reagovat
foto/forum/2006/th-img618.jpg
Sobota 17. června 2006 v 11:12 ® pilot reakce na …

Tak se kluci pochlubte s úspěchy, pošlete taky nějakou fotku, ať se pokochám. Zdravím PADISE, NORDBOYE a další kamarády. Ozvu se asi v úterý. Spěchám. TaK lámejte pruty a přeji PETRŮV ZDAR.

reagovat
Čtvrtek 15. června 2006 v 15:45 ® Padis reakce na …
Padis

neboj určitě se vše zlepší a rybky půjdou

reagovat
Čtvrtek 15. června 2006 v 8:34 ® klammer

zdravím všechny,chlapi jezdíte někdo na Roudnický písák,chtěl bych se tam zastavit a nevím,jak to tam je s kaprařinou,jestli to jde.Nevíte kde se dá na Hradecku dobře zachytat,letos mám nějakou smůlu,ryby na mne asi kašlou.

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 16:09 ® Padis reakce na …
Padis

Jakub no vidím to asi takhle Loučná Labe Chrudimka

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 14:13 ® Jakub reakce na …
Jakub

zdravím všechny,a chci se zeptat,kam vyrážíte na zahájení

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 20:57 ®  reakce na …

Jakub: Neboj, velké ryby jsou všude, jen se nedají tak snadno chytit. Pokud se na ně nespecializuješ, tak jde zpravidla o náhodu – ale máš pravdu, že to mnohým našim kolegům nedá a na místě označeném jako „lukrativní“ se další dny neposadíš. GRATULUJU.

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 17:35 ® Jakub reakce na …
Jakub

qwerty: tomu rozumím

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 16:25 ® qwerty

Jakub: nepovím,ale napovím. Revír 451330. Víc jenom lidem co dobře znám, protože mám v paměti, jak to vypadalo na jinde potom, co se rozkřiklo, že tam jdou větší ryby :-((

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 15:47 ® Jakub reakce na …
Jakub

a kde jsi ho lapnul nám neřekneš

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 15:03 ® qwerty

Nazdar, musím se vám pochlubit . S neděli jsem ulovil kapra 13,4kg, po zvážení šel zpátky do vody. Jenže jak na potvoru jsem neměl sebou foťák, to ..... A pak že u nás nejsou :-)

reagovat
Pátek 2. června 2006 v 18:23 ® Kublaj
Kublaj

hmmm já mám trošku omezenější výběr:D

reagovat