Chytej.cz

montáž.. necteno

29.10.2005 | Tumi | 3.176 zobrazení | 8 odpovědí

Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 26. listopadu 2005 v 18:55 ® admin_cz

ähoj, denska jsem si koupil splávek na dravce 20g aquazona brubezný přez telo. Jakou zarazku tam mam dát?

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2005 v 0:16 ® Axamith
Axamith

To Tomash: To s odepnutí karabinky je zajímavé. Dravce nechytám, tak tyhle fígly neznám. U moji oblíbené muškařiny je moucha vždy hned na krajíčku a tak nikdy nebyl problém s vyndáním háčku. Ale že by šťávy rozleptaly háček, to se mi nezdá. Letos jsem našel na větvi u vody utrženou sadu much a tak jsem si řekl, že si ji vezmu jako vzor na vázání nových mušek. A ejhle, ona to byla sestava, kterou jsem tam před rokem utrhl já. A na háčkách nebylo ani stopy po rzi. Prostě jsem je dal do krabičky a chytám na ně dál. ( Používám Japonské háčky Hayabusha ). Já si myslím, že kdyš odepneš lanko s háčkem, tak se ho organizmus ryby zbaví vyhnisáním nebo nějak podobně, ale háček zůstane celý. Ale třeba se pletu.

reagovat
Úterý 1. listopadu 2005 v 19:53 ® Tomash
Tomash

Tumi : Na vlasec – dvě gumový zarážky – „bobky“, pak kačenku 8–25gramů – nejlíp průběžnou skrz tělo splávku, pod ni olůvko 3–15gramů, gumový korálek, karabinka, do ní nacvaknout lanko, nebo spešl šňůru na dravce. Nakonec přijde háček – používám větší kaprové jednoháky. Nastražuji plotice a karasy od 15 do 25cm. Sekám tři vteřiny po záběru – potopení káči. prostě se splávek potopí, jedna, dva, tři … a zásek. Ta karabinka před lankem má svůj účel – pokud to zhltne nějaká menší zubatka, můžeš ji vypnout a nechat s lankem. jednohák jí neublíží – nesešije jícen, po pár dnech agresivní, štičí šťávy rozleptají hák a bude volná…

reagovat
Úterý 1. listopadu 2005 v 19:19 ® HaD
HaD

větší jednoháček stačí, nebo dva menší troháčky

reagovat
Úterý 1. listopadu 2005 v 19:12 ® Tumi

myslel jsem na štiku…

reagovat
Pondělí 31. října 2005 ve 14:42 ® Zcuter
Zcuter

plně souhlasím s milkym

reagovat
Neděle 30. října 2005 v 17:12 ® Milky
Milky

Nikdo spíš neodpovídá, protože je to blbě položená otázka. Dravec je totiž ji sumec i okoun a přesto se každý z nich loví jinak! Proto nikdo nechce odpovídat. Takovouhle otázku pošli do televize, tam za ní budou rádi! Tady se musíš zeptat konkrétněji.

reagovat
Neděle 30. října 2005 ve 13:51 ® Lovec

Vidím, že Ti nikdo neodpovídá, bohužel ani já Ti konkrétně neodpovím , protože dravce jen vláčím na umělý nástrahy. Zkus projed dřívější otázky .

reagovat