Chytej.cz

nová výbava necteno

27.10.2005 | nome | 7.083 zobrazení | 33 odpovědí

Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500

oboje je za cca 3000

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 5. února 2011 ve 21:30 ® troutkiller reakce na …

břitva> Ta otázka je 6 let stará:-)) ))

reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 20:18 ® PetrC reakce na …

břitva> ty vole břitva, ty vole, ty seš koukám všude, vole…

:-O :-O
reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 20:00 ® břitva
břitva

ne

reagovat
Středa 2. listopadu 2005 v 10:17 ® hraji
hraji

Rozhodně se dá sehnat lepší prut i naviják. Ovšem otázka je co je to lepší. Pro mě je Diaflesh necitlivý klacek, protože mám rád jinak konstruované pruty. Naviják je klasický standard, pouze předražený značkou Shimano. Podobných je na trhu celá řada a levnějších. Stačí se podívat například na navijáky SPRO řady Blue Arc a Red Arc.

reagovat
Pondělí 31. října 2005 v 8:50 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

nurse02: No já ho měl v ruce a připadá mi hodně tvrdej.

reagovat
Neděle 30. října 2005 ve 20:24 ® Shimi
Shimi

nurse02:no já ho držel v ruce v Kajmanoj a připadal mi dooost těžkej … pokud ti ta váha nevadí tak je to asi dobrej klacek … ) no já ti nevim radši bych si připlatil…

reagovat
Neděle 30. října 2005 ve 20:08 ® nurse02
nurse02

Nejsem extra vláčkař, ale hodně lidí mi doporučilo Berkley Sherywood. Nikdy jsem ten prut nedržel v ruce, ale dají se sehnat pod tisíc korun. Docela by mě tedy zajímal váš názor. Naviják mám od Tica a spokojenost.

reagovat
Neděle 30. října 2005 v 19:44 ® nome

Quote: On 2005–10–28 18:04, BoBo-Falknov napsal: www. braunstar. cz

myslels toto ? Berkley One Skeletor Titanium

reagovat
Sobota 29. října 2005 v 8:01 ® boban
boban

To co píšeš tak nebrat. Od Shimana pouze nejvyšší řadu Lasath nebo Aspire v prutech a Technium MGS až po Stella v kolovrátkách. Ale to se pěkně prohneš. Jinak když Shimano tak mrkni sem www. hav-shop. de pokud máš známí v německu nebo zaplatit kartou a pošlou ti to domů.

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 19:21 ® Tomik
Tomik

TomK: kamoš ho má a parkrát jsem s ním chytal a přišel mi dost težký. a ten druhý díl mi je dost „hrubej“

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 19:04 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

www. braunstar. cz

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 15:27 ® Deleted

Z Jaxona mam mimo jine Odeon 2,9 1–9 gr a nedam na nej dopustit. je to muj milasek Novy stoji nejak kolem 2 litru.

reagovat
Pátek 28. října 2005 ve 12:18 ® nome

Tak jsem se díval na ten Spro red a asi do něj půjdu, skoušel jsem najít někde ten Berkley S1 ale nikde ho nemají, kde se to dá koupit ?

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 11:55 ® RASTOK

Jaxon-Astral-5–25g – 3m pirania. pl dobrý na gumy a menšie woblere – cena cca 1400,–Kč + navijak SPRO www. spro. nl

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 10:24 ® nome

Dík za typi, tak ste mi to teda s úspěchen zozmluvili , tak poraďte co si mám koupit limit je tak těch 6 litrů, díkec

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 10:15 ® Deleted

No já bych do Všimáňa asi nešel. Přijde mi zbytečně drahé. Jaxony jsou hodně dobré a stojí polovinu…

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 8:58 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

umbra: Díky, to jsem netušil. Takže konstrukčně to bude asi odlišné. Přesto už bych tomuhle navijáku nevěřil…

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 7:17 ® RASTOK

prut – Mikado alebo Jaxon – dobrý pomer cena/výkon – radšej si kúpim 3 mikáda v rôznych gramážach ako jeden univerzál za 5 litrov navijak – SPRO-čko je fakt dobré a k tomu za prijatelnú cenu

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:44 ® umbra

F-predna brzda R-zadna brzda

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:20 ® zedus
zedus

No to nevím, super gt-ra sem nikdy v prackách nedržel, ale mrkni na gammarus, tam je mají oba.

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:18 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

zedus: Aha, F mi vypadlo z paměti Včem je rozdíl F/R?

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:15 ® zedus
zedus

Bobo, ten naviják myslí skutečně super GT-FA, já ho mám, ale že by to byl nějakej super naviják to se říct nedá, za ty prachy bych šel do něčeho jinýho.

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:10 ® jiris
jiris

bobo – mel sem skeletora, supr prut, ale mam proti nemu par vyhrad, mam shimano – supr prut, take proti nemu mam par vyhrad

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:06 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Podívej se na Toulovce a řekni, může mít jinej prut? Ale fajn, na navijáku se shodneme. Shodneme se i na tom, že prut je kvalitně vyroben z kvalitních komponent. Dokonce i na tom, že je „poněkud“ tvrdší. Já už si ale myslím, že za ty prachy je lepší jít do Berkley Skeletora, pokud opravdu chci investovat víc peněz. Apropó – Co Ty máš za vláčák?

reagovat
Pátek 28. října 2005 v 0:01 ® jiris
jiris

Bobo – s navijakem musim plne souhlasit.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2005 ve 23:59 ® jiris
jiris

Bobo – necet jsem ten tvuj vyplod celej, ale napr. toulovcova tycka mi jako tyc k rajcatum nepripadala, asi si mel pri testovani neco popito ) Ale jinak jsou shimana tvrdsi a dost drahy pruty, ale s tim ja bohuzel nic nenadelam )

reagovat
Čtvrtek 27. října 2005 ve 23:56 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

jiris: Ty jsi zase chlastal a meleš tady pátý přes devátý, viď?
O prutu jsem psal, že je to tyč k rajčatům. Šlupka ne, uznávám totiž, že je to kvalitní tyč k rajčatům. Navíc se s tím nechají solidně klátit ořechy.

Výraz šlupka jsem použil v případě navijáku a za tím si stojím taktéž. Naviják co se začne s.át po tak krátké době, si jiný příměr ani nezaslouží.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2005 ve 23:54 ® rarach

Souhlasím s Bobem, měl jsem ho ve 210 cm a pod pěknou slupkou, příšernej prut, jediný vhodný chytání, Norsko a malé pilkříky a gumy na 10 g. hlavě z lodi, tam byl super, ale tady -hrůza, tolik ryb jsem v životě nevyřízl.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2005 ve 23:47 ® jiris
jiris

Bobo – ta otazka prutu je vec nazoru, jen a jen nazoru, ja osobne si nemyslim ze technium diaflesh je slupka, ani diaflesh ex spinining atd atd, ale resit to nejak vyrazne nehodlam, kazdej chyta na to co mu sedi nebo nesedi

reagovat
Čtvrtek 27. října 2005 ve 23:38 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

jj, tak o tomhle jsem chtěl taky napsat, ale už bych vypadal moc ukecaně

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1