Vyhledávání
nákup na www. cabelas. com
24.10.2005 | pablo | 45.411 zobrazení | 244 odpovědí
Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. května 2012 v 19:27 ® Bulldog.o
-
Vážení přátelé objednával jste letos někdo něco z cabelasu???
reagovat - Pátek 27. května 2011 ve 22:17 ® Stroft reakce na …
-
Nevěděl jsem , že je nějaká reklamační doba. Tedy, jestli jsem dobře pochopil, je to dva měsíce? Číňan to zdržoval, že to jde lodí atd, tak jsem čekal až jsem se nedočkal.
reagovat - Pátek 27. května 2011 v 17:56 ® noba
-
no tak tím se to vysvětluje. Musíš se ozvat do určite doby. Já to hlásil poslední den
reagovata pak to šlo naprosto v pohodě.
- Pátek 27. května 2011 ve 13:25 ® kerob reakce na …
-
Stroft> taky jsem jednou prosral „reklamacni lhutu“ a Ebay mi rekl v podstate totez, co tobe. Ale povazuju to za svoji chybu, mel jsem to resit driv a vyresilo by se to…
reagovat - Pátek 27. května 2011 ve 13:07 ® Stroft reakce na …
-
noba> Číňan mi neposlal zboží a na dotazy odpovídal: vydrž prďka vydrž, zboží je na cestě. Ebay mi odpověděl, že je to více jak dva měsíce a nic s tím neudělají. Je to 5 měsíců a i nadále si píšu s čiňanem ale je to pořád dokola jako blbý na dvorečku.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 ve 22:34 ® noba reakce na …
-
Stroft> to je divný. řešil jsi to přes resolution center? já to měl úplně v poho. jak je to dlouho cos to řešil?
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 19:38 ® Stroft reakce na …
-
noba> Zláštní, na mě se ebay vykašlal, že to není jejich problém, že mi dodavatel zboží neposlal.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 18:50 ® noba reakce na …
-
cormaxx> musíš nahlásit problém, prodávající má tejden aby se ozval a když se neozve tak to předáš ebay a oni do dvou dnu posoudí jestli ti vrátí peníze a když jo, tak ti za 3 dny přijdou prachy.
reagovat - Středa 25. května 2011 v 19:38 ® cormaxx reakce na …
-
noba> Jak dlouho trvá než vrátí peníze?
reagovat - Středa 25. května 2011 v 19:23 ® noba
-
právě že to bylo z ebaye a tam to většinou posílají first class a to je bez čísla. Nicméně už jsem to pořešil s ebayem a poslali mi tpět prachy. prodávající to nejspíš vůbec neposlal.
reagovat - Středa 25. května 2011 ve 14:23 ® brčal reakce na …
-
JJ tak mi to posílali. Za 49,50
reagovat - Středa 25. května 2011 v 10:42 ® kerob reakce na …
-
brčal> problem muze byt, ze nektere zasilky ceska posta nema v evidenci i kdyz cislo maji. Podle toho cisla pak zjistis akorat to, kdy balik opustil USA. Musi to byt poslano minimalne jako „priority air mail“ aby to videla i ceska posta podle cisla.
reagovat - Úterý 24. května 2011 v 19:37 ® brčal reakce na …
-
To jo. Napiš firmě kde jsi to koupil musí ho mít
reagovat - Úterý 24. května 2011 v 18:38 ® noba
-
tak odpověd byla velmi rychlá, ale bez čísla mam smůlu
reagovat - Úterý 24. května 2011 v 15:22 ® brčal
-
Já čekám od 11.5. je to obchodní balík tak jsem na ně vyrukoval dnes že budu požadovat vrácení poštovného a ušlý zisk, během hodin mi psali i volali že tento týden mi dojde doručenka – avízo a proclení nechávají na mě
reagovat, ale znám podací číslo
- Úterý 24. května 2011 v 15:14 ® noba
-
taky čekam na balík z USA už od 5.4. to byl zase vymysl. dřív tu byla zásilka do týdne. Psal jsem mail té paní Hanušové tak jsem zvědav. Bohužel ale nemám žádné podací číslo. A pak taky kdo ví jestli prodejce balík odeslal.
reagovat - Úterý 24. května 2011 v 11:04 ® sethy reakce na …
-
mart> zavolej tam znovu. Kámošovi to teď došlu z USA i s proclením za 6 dní
reagovat - Úterý 24. května 2011 v 10:37 ® oxiana reakce na …
-
mart> Ja by som tam skúsila zavolať znova, oni sa veci pohnú, keď im nedáš pokoj
reagovat. Už som si zvykla na to, že pokiaľ niečo chcem, tak je lepšie sa o to postarať sama a hlavne neprestať
.
- Úterý 24. května 2011 v 9:58 ® mart reakce na …
-
sethy> přímo na reklamacích…jak sem dávala návod oxiana.......taky tam mám multíka a vestu od Fispondu…
reagovat…už přes dva měsíce
- Pondělí 23. května 2011 v 18:16 ® sethy
-
mart> reklamoval jsem v pondělí, reakce nebyla žádná ale zboží došlo v sobotu. Reklamoval jsi přímo na reklamacích nebo jen na té infolince?
reagovat
Eva Hanušová vedoucí týmu oddělení reklamace a stížnosti – hanusova.eva@cpost.cz Tel.: +420 221 132 235 Fax: +420 221 132 084 - Pondělí 23. května 2011 v 16:35 ® mart reakce na …
-
sethy> ahoj…chci se zeptat..za jak dlouho po tý reklamaci jsi se dočkal reakce?.....já to reklamoval předminulý týden a zatím nic.....dík
reagovat - Pondělí 23. května 2011 ve 13:08 ® sethy reakce na …
-
kerob> 400Kč
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 11:46 ® kerob
-
sethy> kolik jsi teda jeste doplacel?
reagovat - Neděle 22. května 2011 v 11:07 ® reakce na …
-
sethy> 0.16 a další nevim
reagovatchtěl bych i na advantag taky nákej jemnej návin…
- Neděle 22. května 2011 ve 2:38 ® oxiana reakce na …
-
sethy> tak to je tak akurát
reagovat - Sobota 21. května 2011 ve 23:55 ® sethy reakce na …
-
oxiana> Ten doplatek už byl to poslední. Hlavně jsem to do zahájené potřeboval
reagovat - Sobota 21. května 2011 ve 23:54 ® sethy reakce na …
-
mannice> na co ti je prosimtě na jedno 0,16 a na druhém 0,18? Dyť je to to samé.
reagovat - Sobota 21. května 2011 ve 23:20 ® reakce na …
-
skwor> to určitě s tim sme tak počítal..Je to parádní strojek sem spokojenej,akorát přemejšlim co jí dám za kabát..Pflueger dostane asi jemnější návin počítám 0.16 a pletáňu na 5kg a advantage dostane asi 0.18 a silnější pletáňu..Ještě si ale nejsem vůbec jistej,zatim se s nima jen mazlim
reagovat - Sobota 21. května 2011 ve 22:39 ® oxiana
-
sethy> Tak to som rada, že som Ti pomohla a že už máš balík doma
reagovatKolegovi už tiež po mesiaci ležania na pošte balík dorazil a to ani neplatil clo ani DPH
- Sobota 21. května 2011 ve 13:04 ® skwor
-
mannice> I kdybys DPHčko platil, tak pořád ta Advantage vyjde daleko líp než Caldia u nás
reagovat