Chytej.cz

nákup na www. cabelas. com necteno

24.10.2005 | pablo | 45.411 zobrazení | 244 odpovědí

Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   9 8 7 ...
Úterý 22. května 2012 v 19:27 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Vážení přátelé objednával jste letos někdo něco z cabelasu???

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 22:17 ® Stroft reakce na …
Stroft

Nevěděl jsem , že je nějaká reklamační doba. Tedy, jestli jsem dobře pochopil, je to dva měsíce? Číňan to zdržoval, že to jde lodí atd, tak jsem čekal až jsem se nedočkal.

reagovat
Pátek 27. května 2011 v 17:56 ® noba
noba

no tak tím se to vysvětluje. Musíš se ozvat do určite doby. Já to hlásil poslední den:-) a pak to šlo naprosto v pohodě.

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 13:25 ® kerob reakce na …
kerob

Stroft> taky jsem jednou prosral „reklamacni lhutu“ a Ebay mi rekl v podstate totez, co tobe. Ale povazuju to za svoji chybu, mel jsem to resit driv a vyresilo by se to…

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 13:07 ® Stroft reakce na …
Stroft

noba> Číňan mi neposlal zboží a na dotazy odpovídal: vydrž prďka vydrž, zboží je na cestě. Ebay mi odpověděl, že je to více jak dva měsíce a nic s tím neudělají. Je to 5 měsíců a i nadále si píšu s čiňanem ale je to pořád dokola jako blbý na dvorečku.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2011 ve 22:34 ® noba reakce na …
noba

Stroft> to je divný. řešil jsi to přes resolution center? já to měl úplně v poho. jak je to dlouho cos to řešil?

reagovat
Čtvrtek 26. května 2011 v 19:38 ® Stroft reakce na …
Stroft

noba> Zláštní, na mě se ebay vykašlal, že to není jejich problém, že mi dodavatel zboží neposlal.:-((

reagovat
Čtvrtek 26. května 2011 v 18:50 ® noba reakce na …
noba

cormaxx> musíš nahlásit problém, prodávající má tejden aby se ozval a když se neozve tak to předáš ebay a oni do dvou dnu posoudí jestli ti vrátí peníze a když jo, tak ti za 3 dny přijdou prachy.

reagovat
Středa 25. května 2011 v 19:38 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

noba> Jak dlouho trvá než vrátí peníze?

reagovat
Středa 25. května 2011 v 19:23 ® noba
noba

právě že to bylo z ebaye a tam to většinou posílají first class a to je bez čísla. Nicméně už jsem to pořešil s ebayem a poslali mi tpět prachy. prodávající to nejspíš vůbec neposlal.

reagovat
Středa 25. května 2011 ve 14:23 ® brčal reakce na …
brčal

JJ tak mi to posílali. Za 49,50

reagovat
Středa 25. května 2011 v 10:42 ® kerob reakce na …
kerob

brčal> problem muze byt, ze nektere zasilky ceska posta nema v evidenci i kdyz cislo maji. Podle toho cisla pak zjistis akorat to, kdy balik opustil USA. Musi to byt poslano minimalne jako „priority air mail“ aby to videla i ceska posta podle cisla.

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 19:37 ® brčal reakce na …
brčal

To jo. Napiš firmě kde jsi to koupil musí ho mít

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 18:38 ® noba
noba

tak odpověd byla velmi rychlá, ale bez čísla mam smůlu

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 15:22 ® brčal
brčal

Já čekám od 11.5. je to obchodní balík tak jsem na ně vyrukoval dnes že budu požadovat vrácení poštovného a ušlý zisk, během hodin mi psali i volali že tento týden mi dojde doručenka – avízo a proclení nechávají na mě :-)) , ale znám podací číslo

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 15:14 ® noba
noba

taky čekam na balík z USA už od 5.4. to byl zase vymysl. dřív tu byla zásilka do týdne. Psal jsem mail té paní Hanušové tak jsem zvědav. Bohužel ale nemám žádné podací číslo. A pak taky kdo ví jestli prodejce balík odeslal.

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 11:04 ® sethy reakce na …
sethy

mart> zavolej tam znovu. Kámošovi to teď došlu z USA i s proclením za 6 dní :-D

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 10:37 ® oxiana reakce na …

mart> Ja by som tam skúsila zavolať znova, oni sa veci pohnú, keď im nedáš pokoj :-) . Už som si zvykla na to, že pokiaľ niečo chcem, tak je lepšie sa o to postarať sama a hlavne neprestať :-) .

reagovat
Úterý 24. května 2011 v 9:58 ® mart reakce na …

sethy> přímo na reklamacích…jak sem dávala návod oxiana.......taky tam mám multíka a vestu od Fispondu…:-(( …už přes dva měsíce

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 18:16 ® sethy
sethy

mart> reklamoval jsem v pondělí, reakce nebyla žádná ale zboží došlo v sobotu. Reklamoval jsi přímo na reklamacích nebo jen na té infolince?
Eva Hanušová vedoucí týmu oddělení reklamace a stížnosti – hanusova.eva@cpost.cz Tel.: +420 221 132 2­35 Fax: +420 221 132 084

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 16:35 ® mart reakce na …

sethy> ahoj…chci se zeptat..za jak dlouho po tý reklamaci jsi se dočkal reakce?.....já to reklamoval předminulý týden a zatím nic.....dík

reagovat
Pondělí 23. května 2011 ve 13:08 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> 400Kč

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 11:46 ® kerob
kerob

sethy> kolik jsi teda jeste doplacel?

reagovat
Neděle 22. května 2011 v 11:07 ®  reakce na …

sethy> 0.16 a další nevim :-) chtěl bych i na advantag taky nákej jemnej návin…

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 2:38 ® oxiana reakce na …

sethy> tak to je tak akurát :-)

reagovat
Sobota 21. května 2011 ve 23:55 ® sethy reakce na …
sethy

oxiana> Ten doplatek už byl to poslední. Hlavně jsem to do zahájené potřeboval :-)

reagovat
Sobota 21. května 2011 ve 23:54 ® sethy reakce na …
sethy

mannice> na co ti je prosimtě na jedno 0,16 a na druhém 0,18? Dyť je to to samé. :-|

reagovat
Sobota 21. května 2011 ve 23:20 ®  reakce na …

skwor> to určitě s tim sme tak počítal..Je to parádní strojek sem spokojenej,akorát přemejšlim co jí dám za kabát..Pflueger dostane asi jemnější návin počítám 0.16 a pletáňu na 5kg a advantage dostane asi 0.18 a silnější pletáňu..Ještě si ale nejsem vůbec jistej,zatim se s nima jen mazlim :-)

reagovat
Sobota 21. května 2011 ve 22:39 ® oxiana

sethy> Tak to som rada, že som Ti pomohla a že už máš balík doma :-) Kolegovi už tiež po mesiaci ležania na pošte balík dorazil a to ani neplatil clo ani DPH :-)

reagovat
Sobota 21. května 2011 ve 13:04 ® skwor
skwor

mannice> I kdybys DPHčko platil, tak pořád ta Advantage vyjde daleko líp než Caldia u nás :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   9 8 7 ...