Vyhledávání
nákup na www. cabelas. com
24.10.2005 | pablo | 45.426 zobrazení | 244 odpovědí
Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 24. října 2005 ve 13:24 ® M_Miki
-
No kdybych vedel ze to uz nekdo vyzkoušel a funguje to. Tak bych do toho asi šel.
Jen mě zaráží cena poštovnýho. cca 20$ to je pět stovek. a já kdybych chtěl poslat něco do ameriky tak to stoji 2000,– za pul kilovej balik. tak je tu docela nepomer. To je to cemu moc nerozumim..
reagovat - Pondělí 24. října 2005 ve 12:03 ® kostnak
-
Merchandise = $79.41 Postage = $15.88 ORDER TOTAL = $95.29
mas pravdu. je to 20%, ale pomylila ma ta suma 15$.
reagovat - Pondělí 24. října 2005 ve 12:01 ® kostnak
-
surface je povrch. vratane oceanu. tak mi vycislili postovne v tej nizsej sadzbe. uz si presne nepamatam, ci 15, alebo 20%. ale zda sa mi, ze vtedy to bolo 15% – surface a 35% letecky. mozno podrazili, alebo si to zle pamatam. skusal som to asi pred dvoma mesiacmi.
reagovat - Pondělí 24. října 2005 v 11:09 ® M_Miki
-
kostnak – > A to byli ochotní to poslat do české republiky… na strankach maji psano..
All other countries
* Surface shipping and handling is 20% of the total order amount or a minimum of $15.00.
Air delivery is 40% of the total order amount or a minimum of $35.00.
Z toho mi vyplívá, že nás by se týkala ta letecká doprava, protože pozemní spojení z ameriky ještě nemáme tj. 40% poštovný z ceny objednávky min. $35má někdo jiný jiné zkušenosti, možná jsem to špatně pochopil… Taky mě tam pár věcí zaujalo, ale poštovný vyděsilo…
reagovat - Pondělí 24. října 2005 v 10:32 ® kostnak
-
poctivo som sa preklikal na cabelase cez registraciu az po objednavku a zadanie cisla kreditnej karty, ale bohuzial beznou kreditnou kartou vydavanou k beznym uctom (visa electon) nie je mozne platit. skusal som komunikovat cez chat aj s ich pracovnikom, ze chcem zaplatit prevodnym prikazom, ale stale len opakoval, ze ich zuctovacie centrum dostalo odpoved z banky, ze platba sa neuskutocnila a ze moju objednavku budu evidovat po dobu 3 tyzdnov. napisal som im este aj mail, kde som ziadal o vystavenie faktury, aby som ju mohol uhradit prevodom, ale na to mi asi po 2 tyzdnoch dosiel list domov, ze platba neprebehla a ze moju objednavku budu evidovat po dobu 3 tyzdov. inak to nejakej vysky by mal byt takyto nakup oslobodeny od cla a snad aj od dph. prave to som chcel odskusat a urobil som objednavku za cca100$. postovne a balne je 15% hodnoty tovaru, pokial to nechces poslat letecky. takze si musim dat vystavit inu kartu a skusit to znova. problem je len s casom. radsej idem na ryby, ako do banky, ked mam volno.
reagovat