Chytej.cz

nákup na www. cabelas. com necteno

24.10.2005 | pablo | 45.426 zobrazení | 244 odpovědí

Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 24. října 2005 ve 13:24 ® M_Miki

No kdybych vedel ze to uz nekdo vyzkoušel a funguje to. Tak bych do toho asi šel.

Jen mě zaráží cena poštovnýho. cca 20$ to je pět stovek. a já kdybych chtěl poslat něco do ameriky tak to stoji 2000,– za pul kilovej balik. tak je tu docela nepomer. To je to cemu moc nerozumim..

reagovat
Pondělí 24. října 2005 ve 12:03 ® kostnak
kostnak

Merchandise = $79.41 Postage = $15.88 ORDER TOTAL = $95.29

mas pravdu. je to 20%, ale pomylila ma ta suma 15$.

reagovat
Pondělí 24. října 2005 ve 12:01 ® kostnak
kostnak

surface je povrch. vratane oceanu. tak mi vycislili postovne v tej nizsej sadzbe. uz si presne nepamatam, ci 15, alebo 20%. ale zda sa mi, ze vtedy to bolo 15% – surface a 35% letecky. mozno podrazili, alebo si to zle pamatam. skusal som to asi pred dvoma mesiacmi.

reagovat
Pondělí 24. října 2005 v 11:09 ® M_Miki

kostnak – > A to byli ochotní to poslat do české republiky… na strankach maji psano..

All other countries
* Surface shipping and handling is 20% of the total order amount or a minimum of $15.00.
Air delivery is 40% of the total order amount or a minimum of $35.00.
Z toho mi vyplívá, že nás by se týkala ta letecká doprava, protože pozemní spojení z ameriky ještě nemáme tj. 40% poštovný z ceny objednávky min. $35

má někdo jiný jiné zkušenosti, možná jsem to špatně pochopil… Taky mě tam pár věcí zaujalo, ale poštovný vyděsilo…

reagovat
Pondělí 24. října 2005 v 10:32 ® kostnak
kostnak

poctivo som sa preklikal na cabelase cez registraciu az po objednavku a zadanie cisla kreditnej karty, ale bohuzial beznou kreditnou kartou vydavanou k beznym uctom (visa electon) nie je mozne platit. skusal som komunikovat cez chat aj s ich pracovnikom, ze chcem zaplatit prevodnym prikazom, ale stale len opakoval, ze ich zuctovacie centrum dostalo odpoved z banky, ze platba sa neuskutocnila a ze moju objednavku budu evidovat po dobu 3 tyzdnov. napisal som im este aj mail, kde som ziadal o vystavenie faktury, aby som ju mohol uhradit prevodom, ale na to mi asi po 2 tyzdnoch dosiel list domov, ze platba neprebehla a ze moju objednavku budu evidovat po dobu 3 tyzdov. inak to nejakej vysky by mal byt takyto nakup oslobodeny od cla a snad aj od dph. prave to som chcel odskusat a urobil som objednavku za cca100$. postovne a balne je 15% hodnoty tovaru, pokial to nechces poslat letecky. takze si musim dat vystavit inu kartu a skusit to znova. problem je len s casom. radsej idem na ryby, ako do banky, ked mam volno.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1