Chytej.cz

Se skitterpopem na stojáku necteno

22.10.2005 | jake | 2.003 zobrazení | 4 odpovědi

Rád bych věděl, zda někdo z Vás používá tohoto woblera i na stojaté vodě? Sám to občas zkouším, ale zatím bez úspěchu. Zatím se mi podařilo chytit jen pár bolenů na řece (Morava). Údajně by to mělo fungovat i na stojáku na štiky a okouny…!? Podělte se o Vaše zkušenosti.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. října 2005 ve 22:12 ® indy

Používám ho na stojaté i tekoucí vodě. Nejvíc se mi osvědčil nad hloubkou do 1m, v co nejčistší vodě s hojným výskytem vodních rostlin. Berou ho štiky (někdy záběr s výskokem skoro půl metru nad hladinu), boleni – ti jsou ochotni jít si pro popa až na břeh, jeseni, tloušti, okouni a pravděpodobně mi upadl jeden duhák. Už na něj skoro měsíc nechytám – listí na hladině a ubývalo záběrů.

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 20:52 ® Rastic

Funguje to hlavne v plytkej vode 20–30cm. Ale rovnako tak fungoval aj plytkopotapavy wo­bler

reagovat
Sobota 22. října 2005 v 19:42 ® Robur
Robur

Ještě jsem slyšel názor, že je to prý lěpší v proudné vodě, protože ryba nemá tolik času si to prohlížet, což asi potvrzuje i tvoje zkušenost.

reagovat
Sobota 22. října 2005 v 19:41 ® Robur
Robur

Na stojáku zatím nic, ale ještě jsem ho neaplikoval když lovili boleni, ale obávám se, že to prubnu až příští rok, teď už by se měly používat jiné nástrahy.

reagovat