Vyhledávání
Se skitterpopem na stojáku
22.10.2005 | jake | 2.003 zobrazení | 4 odpovědi
Rád bych věděl, zda někdo z Vás používá tohoto woblera i na stojaté vodě? Sám to občas zkouším, ale zatím bez úspěchu. Zatím se mi podařilo chytit jen pár bolenů na řece (Morava). Údajně by to mělo fungovat i na stojáku na štiky a okouny…!? Podělte se o Vaše zkušenosti.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. října 2005 ve 22:12 ® indy
-
Používám ho na stojaté i tekoucí vodě. Nejvíc se mi osvědčil nad hloubkou do 1m, v co nejčistší vodě s hojným výskytem vodních rostlin. Berou ho štiky (někdy záběr s výskokem skoro půl metru nad hladinu), boleni – ti jsou ochotni jít si pro popa až na břeh, jeseni, tloušti, okouni a pravděpodobně mi upadl jeden duhák. Už na něj skoro měsíc nechytám – listí na hladině a ubývalo záběrů.
reagovat - Sobota 22. října 2005 ve 20:52 ® Rastic
-
Funguje to hlavne v plytkej vode 20–30cm. Ale rovnako tak fungoval aj plytkopotapavy wobler
reagovat - Sobota 22. října 2005 v 19:42 ® Robur
-
Ještě jsem slyšel názor, že je to prý lěpší v proudné vodě, protože ryba nemá tolik času si to prohlížet, což asi potvrzuje i tvoje zkušenost.
reagovat - Sobota 22. října 2005 v 19:41 ® Robur
-
Na stojáku zatím nic, ale ještě jsem ho neaplikoval když lovili boleni, ale obávám se, že to prubnu až příští rok, teď už by se měly používat jiné nástrahy.
reagovat