Chytej.cz

Naj lanko necteno

21.10.2005 | Rastic | 2.627 zobrazení | 8 odpovědí

Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. října 2005 ve 21:06 ® Robur
Robur

Tak se netrap, že to neznáš, to je jen taková překladová slovní hříčka od slova nylon /v češtině vyslov najlon/ no a to je skoro podobné naj lanku., což mně inspirovalo.

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 20:48 ® Rastic

Najlon nepoznam. Aby som to uviedol na pravu mieru. Nejde mi o nosnost koli zdolavaniu ale koli vazkam. Proste uviaznutie znamenalo skoro vzdy odtrhnutie lanka. Vlacim prevazne so snurou. Pri vynechani lanka mam o 70% mensiu stratovost.

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 20:32 ® Robur
Robur

Zkus najlon, je naj a pružný.

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 20:13 ® knedlik
knedlik

Na 3–5g hlavičky pouzijes max. 0,20 silon ,tak naco lanko s nosnostou 10 kg ?

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 20:08 ® Kazan

Letos používám nějaké lanko od Mikada a zatím mě nevypeklo, je to jemňoučké a má nosnost 4kg.

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 20:06 ® knedlik
knedlik

Co je to slaba nosnost?

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 19:27 ® Rastic

No mne to prave ukusla stuka nedavno. Wolfram je nanic halvne ked vodim gumu po dne a su tam caste vazky. Wolfram je hned v pecku. To Jaxon lanko je lepsie ako wolfram ale stale to nieje ono (slaba nosnost). Experimentovali ste niekto so silonom hrubsieho primeru?Da sa to pri takejto velkosti gum?

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 19:23 ® Deleted

Pro 5gr a vice gr. hlavy pouzivam uz wolfram. Na lehci jedu bez lanka a moc nepocitam se stikou. Letos mi to zatim ukousla jen jedna.

reagovat