Vyhledávání
Naj lanko
21.10.2005 | Rastic | 2.627 zobrazení | 8 odpovědí
Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. října 2005 ve 21:06 ® Robur
-
Tak se netrap, že to neznáš, to je jen taková překladová slovní hříčka od slova nylon /v češtině vyslov najlon/ no a to je skoro podobné naj lanku., což mně inspirovalo.
reagovat - Sobota 22. října 2005 ve 20:48 ® Rastic
-
Najlon nepoznam. Aby som to uviedol na pravu mieru. Nejde mi o nosnost koli zdolavaniu ale koli vazkam. Proste uviaznutie znamenalo skoro vzdy odtrhnutie lanka. Vlacim prevazne so snurou. Pri vynechani lanka mam o 70% mensiu stratovost.
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 20:32 ® Robur
-
Zkus najlon, je naj a pružný.
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 20:13 ® knedlik
-
Na 3–5g hlavičky pouzijes max. 0,20 silon ,tak naco lanko s nosnostou 10 kg ?
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 20:08 ® Kazan
-
Letos používám nějaké lanko od Mikada a zatím mě nevypeklo, je to jemňoučké a má nosnost 4kg.
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 20:06 ® knedlik
-
Co je to slaba nosnost?
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 19:27 ® Rastic
-
No mne to prave ukusla stuka nedavno. Wolfram je nanic halvne ked vodim gumu po dne a su tam caste vazky. Wolfram je hned v pecku. To Jaxon lanko je lepsie ako wolfram ale stale to nieje ono (slaba nosnost). Experimentovali ste niekto so silonom hrubsieho primeru?Da sa to pri takejto velkosti gum?
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 19:23 ® Deleted
-
Pro 5gr a vice gr. hlavy pouzivam uz wolfram. Na lehci jedu bez lanka a moc nepocitam se stikou. Letos mi to zatim ukousla jen jedna.
reagovat