Vyhledávání
Mník na jižní Moravě
21.10.2005 | Robur | 8.133 zobrazení | 54 odpovědí
Nevíte kde? Možná jsem zadal moc velký region, stačilo by mně rovířit debatu o tom, zda jsou na Svratce č. 6, nad Veversko Bítýškou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. prosince 2009 ve 20:29 ® bajabeza
-
Na mníky až trochu přimrzne, pak bude ten správný čas.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 17:18 ® Robur
-
já
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 17:16 ® PetrOrk
-
Nazdar kolegové. Tak se marně pokouším o mníka na Svitavě, zatím bez úspěchu (nepočítám pár tloušťů a potočáka). Má někdo nějakou kladnou zkušenost s mníkem kolem Brna???
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 v 11:30 ® regulus reakce na …
-
Robur> sem si musel rejpnout
reagovatsobota ještě nevím, domluvíme se zejtra. Kam???
- Pátek 20. listopadu 2009 v 8:37 ® Robur
-
v pátek degustuju, ale mám tip na nové fleky a není to daleko
reagovat - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 23:34 ® regulus reakce na …
-
Robur> co takhle v pátek v podvečer???
reagovat - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 22:59 ® Robur
-
Regule v sobotu v podvečer? CO ty na to.
reagovat - Úterý 17. listopadu 2009 v 9:49 ® spike
-
Kobrik: máš na myslí to místo pod jezem? chytá se tam hodně špatně. Byl jsem tam chytat a co nához to vázka nebo spíš kamen. Je tam celkově vydatný proud byl jsem tam na lov parem ale o tom že se tam vysazuje mník nic nevím. Zkoušel jsi je chytat na 6 pod jezem?
reagovat - Neděle 15. listopadu 2009 v 17:17 ® Prutos reakce na …
-
Robur> Za sebe
reagovat - Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:26 ® Sander reakce na …
-
Robur > na rozhranní tůně a proudu.
reagovat - Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:25 ® Robur
-
Sandere, otázečka. Chodím na říčku, kde řeším dilema kam nahodit. V prudnější část jsou kameny, v tůnich naopak spíš bahno a břehy lehce kořenité. Kam to mám házet?
reagovat - Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:55 ® Sander reakce na …
-
Robur > možná zítra, dlouho už jsem nebyl.
reagovat - Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:53 ® Robur
-
dnes jdu, nepřidá se někdo?
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 15:26 ® Dědek
-
Bude to v jednom z posledních termínů, kdy je možné ještě jít na pstruhovku. Z tohoto důvodu nepojedu, ale od prosince je mi to fuk, nejsem nikterak vázaný, volno si udělám, kdy budu potřebovat.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 12:01 ® regulus reakce na …
-
Co já vím, co bude za 10 dní. Nechávám tomu volnej průběh.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 10:23 ® MiK
-
Robur> já nevím čéče. Mám možnost jet v tu dobu na Vranov, ale myslím, že v blízkosti hlavní pláže to bude v tu dobu už pasé. Je tam dost mělko. Spíš to bude o kotlíkovém guláši a vychlazeným hrnku. Musím to ještě promyslet.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 9:21 ® Robur
-
tak co, 11. 11. se blíží
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 10:36 ® regulus reakce na …
-
OK čus. -:))) Mě sice dělá problémy plánovat něco dopředu, nikdy nevím co se vyvrbí, takže s termínem počítám, ale jestli budu moct budu vědět nejdřív 10.11. večer. Jelikož je jediný přesně označený místo bych asi volil tuto variantu, co vy na to??? MiK – chceš do klubu a žádnej kontakt, co takhle mail, ICQ nebo SKYPE -:)))
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 9:38 ® Robur
-
OK, co už e tedy shodnout na nějakém listopadovém, dni, též mně dělá problémy plánovat ze dne na den, co 11. 11., je to sobota, dobře se to pamatuje a další týden jsou 3 dny volna vkuse, takže by to vadilo rodinám a pak už zas může být velká kosa. Zatím můžemplkat na téma – kam.
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 0:04 ® regulus
-
4 all – souhlasím s MiKem, je v tom kus logiky. Ne, že by mě to vadilo, ale už asi měsíc svítí slunko v kuse a to asi nebude to nejlepší počasí na mníky. Možná bude fakt lepší až v listopadu, možná i začátkem prosince, třeba ne na celej den, ale od poledne do šesti do večera (ono je to vlastně v tuto dobu ještě odpoledne). Stále otevřená otázka je kam.
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 17:27 ® MiK
-
Robur> v tom bude asi zakopanej ten čokl. Já nemám s mníky žádné zkušenosti, ale podle vyčteninek je to noční ryba. Přes den bude brát, si myslím, až se víc ochladí a třeba napadne sníh. Bude to chtít asi nějakou sobotu, ale celou!
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 11:44 ® Robur
-
Mik, sorry, mylsel jsem, že už jsi adoptovanej. Až se domluvíme, není problém. Problém je pořád kdy.
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 10:45 ® vlacek reakce na …
-
tak nevim na svratku 6 primo do heroltic dolu na tu louku sem chodil hromadu let ale rok od roku tam tech ryb je min a min cenu to ma jit pouze brzo rano a nebo vecer a to dlouho do noci a jeste ktem zminovanym mnikum ja osobne nechytl ani jednoho ale vim ze tam sou hlavne se da chytnout pod ostrovem v zatoce pod skalou vim o cloveku kterej je tam chytal nebo chyta ted uz na tenhle usek nechodim nemam to cenu
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 10:05 ® MiK
-
Robur> tož nic. Nevzali jste mě do klubu, tak jsem přestoupil do Bratrstva kočičí pracky. Fčíl vám to ukážeme plantážníci! Budu snídat jen tresčí játra
reagovat - Pondělí 16. října 2006 ve 20:10 ® Robur
-
tož co?
reagovat - Čtvrtek 12. října 2006 v 9:31 ® Donald
-
Mik: jak už bylo zmíněné, tak pod splavama u kamenů. Já jsem sice taky ještě žádného nechytil, ale jak napadne sníh, tak známý chodí převážně jen na ně a občas chytne.
reagovat - Čtvrtek 12. října 2006 v 9:27 ® Robur
-
když musí být to icq 314217743
reagovat - Čtvrtek 12. října 2006 v 9:14 ® Dědek reakce na …
-
Domluvíme se na icq, tento týden mohu akorát v neděli nejdřív tak v 16hod.
reagovat - Středa 11. října 2006 v 17:15 ® regulus
-
Jo a taky jsem ti říkal, že to tento tejden nehrozí, že se neurvu.
reagovat - Středa 11. října 2006 v 17:13 ® regulus
-
ROBUR – bod číslo jedna, nainstaluj si ICQ nebo SKYPE, ať tady nevopruzujeme v diskuzích kecama, co vostatní nezajímají. Bod dvě. Pokud mluvíš o našem rozhovoru jako o návrhu, tak pokud se dobře pamatuju, předběžně jsme se více či méně shodli na těch Herolticích, dále jsem navrhoval, že nemá cenu tam jet večer, jednak je blbost jet 30 km na ryby na 2 hodiny a jelikož to tam ani jeden z nás pořádně nezná, tak by bylo dobrý jet dřív, aby jsme to vobčíhli za světla, proto jsem se tě ptal, jak seš na tom s časem asi od 14 hodim dál ve všední den. Mimochodem jsem ti říkal i to, že se tam dá zavláčet a zabrodit. Pokud se dopravy týče tak to neřeš, jelikož to mám nejdál, tak Dědka vyzvednu cestou a pak tebe. Nemá cenu přesedat, takže pokud přežiješ tu moju popelnicu -:))), no aspoň je tam spousta místa.
reagovat