Vyhledávání
Feeder a nástrahy
18.5.2004 | novis | 3.383 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. května 2004 v 18:03 ® mirmen
-
novis: kroupy a rýži občas přibarvuju a přichucuju ( hlavně, krmím-li na bahnité podloží). Potravinářská barva (žlutá,citronová,červená) a při namáčení už dávám barvivi i příchuť ( např. pražená a pak umletá konopná semínka, nebo anýz aj. Občas dávám 1–2 polévkové lžíce práškového posilovače na cejny, např. Sensas aj.) Při vaření krup se dá použít zlepšováčku, dát scezené kroupy do hadru a udělat raneček. ten pak zavěsit tak, aby se nedotýkal dna hrnce. Kroupy vařením ještě nabobtnají, takže nevázat ranec napevno, ale nechat prostor. Nemusíš míchat a uvaří se bez připálení ke dnu. Lze nahradit košem z pletiva s oky 2–3 mm, který se ale nesmí !! dotýkat dna hrnce.
reagovat - Středa 19. května 2004 v 16:11 ® Prizrak
-
dedek: v každé nee, teda aspoň u nás ne, a to tu máme dvě prodejny . Ale když chytám na mastňáky tak na vlastní. ( Ne že bych si je sám kladl, ale natražím flák masa, a pak jen čekám až tam muchy nakladou vajíčka a zbytek se časem podá)
reagovat - Středa 19. května 2004 v 16:06 ® Chose
-
Je to fakt. masnaci se daji vypestovat,coz jsem nezkousel,ale take koupit v rybarskych potrebach. Ja jsem dal za 2 krabicky 50Kc a vydrzely mi cely veekend. Chytam na rybnicich. Jsme samostatne hospodarici organizace a zadnou reku ani potok v soupisu reviru nemame. Priznam se,ze s masnaky take zakrmuji. Podle me je to nutnost. alespon par jich namackat do návnadových koulí. urcite to zabere,ale na zavodech bych to nepokousel. Ale nikde to na me nerikejte Je to tajemstvi
reagovat - Středa 19. května 2004 v 9:32 ® Dědek
-
Mastňáky prodávají v každých ryb. potřebách. Kelímek stojí asi 15Kč a vydrží ti aspoň na tři docházky k vodě. Používám je v kombinaci s kuku a pohoda.
reagovat - Úterý 18. května 2004 ve 22:54 @
-
Kde ty masné červu seženu? Vím, blbá otázka, ale líná huba holé neštěstí. Budou u nás na rybníku v Kovalovicích ryb. závody, na které bych rád šel i přesto, že kaprař nejsem a nerad bych udělal tomuto serveru špatnou reklamu!!!
reagovat - Úterý 18. května 2004 v 16:58 ® Chose
-
Ja chytam na kroupy. Nejradsi pouzivam prirodni barvu i chut. Pokud zajem o nastrahu opada,pouzivam kombinaci cervene a prirodni. Kdyz na cervenou zacnu chytat,tak radeji misto predem lehce cervenymi kroupami provnadim. Pro dohuceni a obarveni zaroven pouziji pri vareni pripravek Sensas aditive FRAISIX. Dobre funguje tutifruti,ktere pouzivam nejcasteji. Nastrahu obarvi na cerveno a zaroven ochuti. Ale mam pro tebe lepsi navrh. Po zkusenosti z veekendu (15,16.5 2004) doporucuji masne cervy. jsou perfektni. Na nic jineho jsem si zatim tak skvele nezachytal.
reagovat