Chytej.cz

Může rybář přestat kouřit? necteno

19.10.2005 | Donald | 22.922 zobrazení | 256 odpovědí

Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 14. ledna 2009 v 16:17 ® LojzaRybka
LojzaRybka

sakra a já ještě nezačal kouřit,ale je fakt že u vody sežeru i ústečákum krmení :-))

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 13:58 ® raduch

Může, ale při vláčce sežeru pytel bonbonů a mám 10 kg na víc.-)

reagovat
Středa 14. ledna 2009 v 10:15 ® chosebaits
chosebaits

Tak toto je dost dobré téma.Paní má mi taky řekla,kdyby jsi přestal hulit a za ty prachy si třeba koupil něco do rybyřiny,tak uděláš líp.Měla pravdu,bude lepší dát 2000kč měsíčně do rybařiny než do cigaret.Tak jsem s tím sekl,ale co bude následovat ,až budu třěba tři dny u vody sám,tak to fakt netušim.

reagovat
Středa 14. ledna 2009 v 9:17 ® Jarda carp
Jarda carp

Na rybách je to velký problém …když už to drasticky omezím doma a v práci ,tak na rybách to nejde..to spálim dvacku ,jako nic…

reagovat
Středa 14. ledna 2009 v 0:43 ® rgb23
rgb23

může, ale ne na rybách:-) při prvním potahu splávku nebo zaškubaní feederové špičky si zapálíš dřív než si uvědomíš že už skoro nekouříš:-)

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 ve 20:21 ® Leník
Leník

Skončit není problém, jde o to znovu nezačít. Já třeba 14 dní nekouřím, pak jedeme na ryby a dám osm cigaret za 4 hodiny. :-)

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 16:16 ® harpunar

Přestat kouřit může jak rybář(ostatně já před osmi léty také),instala­tér,tramvaják,lé­kař,obchodní zástupce i herečka.Je to jen otázka vůle.Jen jedna mladá žena nepřestane kouřit-moje přítelkyně.Ostatně ani bych si to nepřál,dělá to úžasně!!!! Hezký den!

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 16:07 ® standas
standas

Cudla: pokud vykuříš jednu krabičku deně krát 365=21900kč,počítám krabičku za 60kč.To už je pěknej nákup za rybařinu ne?

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 15:18 ® bobajz
bobajz

Jde to těžko,ale jde to.Kouřil jsem 22 let a před dvěma lety,když mi bylo 40 jsem s tím skončil.Pravda,ne­bylo to poprvé ,už jednou jsem nekouřil rok a půl.Ale teď už to jsou dva roky a doufám,že jsem to snad zvládl.Ale sám za sebe můžu říct,že čas od času to na mne příjde a je to dost kruté si nezapálit.Právě proto odnaučení kuřáci tak nadávají,když jim někdo čoudí pod nosem.Ono nám to pořád strašně voní.Ale zas na druhou stranu teď vidím,o kolik víc toho(peněz) můžu vrazit do rybařiny.No,spoustu věcí bych teď asi neměl-prostě by se změnily v modrej dým-a to zase potěší.

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 ve 13:21 ® tinca
tinca

Jde to ,ale mě ne.

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 9:11 ® Cudla
Cudla

Máš-li pevnou vůli,jde.Jen se musíš správně vyhecovat(NASRAT)že to pořád zdražují ,že si koupíš za to něco do rybařiny,stojí to víc než to kouření ale udělá větší radost.Zatím jsem to vydržel od 11.4.2001.První cigárko jsem si zapálil v roce1963–4

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 8:58 ® monaster reakce na …
monaster

no já si myslím že rybařina je dobrá na to kouřit se naučit. já jsem nekuřák ale na rybách si kolikrát zapálím

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:36 ® 

Silná vůle je dobrá, ale nejlepší je, když na člověka skočí nějaká závažná chodba…to se pane člověk (pokud je normální) sakra rychle s cigárem rozloučí. Znám pár takových co se obrátili na dobrou víru, když jim doktor řekl něco hodně nepříjemného.:-((

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:34 ® Stator21
Stator21

Nicméně skončit jde vždycky, když se chce…

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:33 ® Stator21
Stator21

Zase tak extrémní kuřák nejsem, za den tak max 10–15 kousků (pokud nejdu na pivko, to je potom horší…), ale na rybách snad ani nejde nekouřit, obzvlášt když ti hajzlíci šupinatí berou vždycky když si zapálím:))) Ale u přívlače nebo muškaření je to jiné, to dám za den jenom pár, když si dám pauzičku někde na šutru, relaxuju a kochám se přírodou…

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 v 15:02 ® dvorak.pavel
dvorak.pavel

myslím si ,že když má někdo silnou vůli a chce přestat tak přestane!!já sem taky kuřák a málo kdy sem u vody bez cigaret!!to kouření na rybách už je svým způsobem samozřejmost

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 ve 14:38 ® Piranha
Piranha

Ja jsem dokazal 3 mesice nekourit.Ale pak dochazelo prave na to co u vody.Krasny pocasko, tepla noc, hrnek kavy a ted susit hubu?To byl pro mne trest.Pak mne napadlo zkusit doutniky a tak jsem si kratil chvilky doutnikama.Bohuzel zase u vody zvatlam sigara a tise mne to sere.Jinak normalne si pomalu ani nezapalim, ale jak sednu ke klacku, nebo k pivku, tak musim.

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 ve 14:22 ® Pines

Já přestal a to jsem kouřil krabičku denně :-)

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 v 10:31 ® mayor

neznam nic lepsiho nez si zapalit na rybach po grilovanym masicku…(veprovim)

reagovat
Pondělí 12. ledna 2009 v 9:13 ® standas
standas

Donald:může a hlavně mělby, navíc rybář, teda pravej rybář v lůně přírody ani kouřit nemůže,máli rád čistou přírodu.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 22:06 ® sus1 reakce na …

Člověče,taky jsem si řikal,nojo ,no, já přestanu a bude,ale pořád ne a ne.Pak dvakrát za sebou zápal plic?! a nekouřim už 8 let.:-) Blbej příklad ale zafungoval 100%tně.:-)

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 22:01 ® gomz
gomz

Jsem neco zahlidl o vyrobe wobliku, ale jestli je to dobre na odnauceni bafat to opravdu nevim…v kazdem pripade preji hodne uspechu z odvykanim!

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 22:00 ® drozďák

Odpověď na otázku zní: může.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:52 ® Alov
Alov

sus>Njn. Co naděláme. Jak nám zobák narostl… :-/

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:47 ® sus1 reakce na …

To mi povídej:-)) ))v zaměstnání ho musim používat hoooodně často a pak jsem z toho uplně v p…:-)) ))))

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:45 ® Alov
Alov

sus1> Polopatizmus mi nedělá problémy, ale jsem u něj někdy dost sprostý, tak radši ne :-)

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:44 ® sus1

No, tady někdy nevíš,tak to musíš vysvětlit polopatě.:-)) ))))

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:44 ® Alov
Alov

mckvak> Taky dobrý nápad, jen jsem zvědav, co mi v ruce vznikne za monstra :-D D filip> Dík. Snad to zvládnu :-)

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:43 ® filip111
filip111

Alov: držim palce. cejtim se líp, už tak nefuním, když jdu někam do kopců na tůru.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:41 ® ART
ART

Alov: vem si kus klacku a vyřezávej woby a muzes bejt na stejný úrovni jako gomz tady něco pro inspiraci : www.chytej.cz

reagovat