Chytej.cz

Může rybář přestat kouřit?

19.10.2005 | Donald | 22.928 zobrazení | 256 odpovědí

Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:39 ® Alov
Alov

sus1> Já ale reagoval na toto : „Hlavně je nedávej do klína.:-)) ))“ :-D filip> No letos jsem si to dal jako předsevzetí ( jakožto už 7 let po sobě :-D ), tak doufám, že to letos zlomím no :-/

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:38 ® filip111
filip111

Alov: tak si to přeber na to že nebudeš tak dlouho se synem to zabere. já jsem vytáhnul 20 za den jako nic a můžu říct že to jde přestat. I bez všelijakých žvýkaček apod.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:37 ® sus1 reakce na …

Ten komentář je ale tvůj,jen jsem ho opsal.:-))

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:34 ® Alov
Alov

Lojzo, kurec to je rada :-D D Ale zkusím se tím řídit :-) filip, tohle od mého 14ti letého syna poslouchám pořád :-D D Nezabírá :-(( sus1, no tak tohle bych od tebe nečekal :-D D Ale říkám si proč ne? Hlavně když to zabere ni :-D D

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:13 ® sus1

Alov: …ale mám dost neposednou povahu a když sedím, tak nevím co s rukama. Nějaká rada ha??? :_)

Hlavně je nedávej do klína.:-)) ))))

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:11 ® filip111
filip111

Alov: řekni si že si tím krátíš čas kdy budeš moct jezdit na ryby, protože zbytek strávíš ve špitálu.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:09 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Alov>sedni někam kde pořádně berou a nebudeš mít čas si zapálit

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:09 ® lokky
lokky

To víš, že může rybář přestat kouřit. Taky jsem si to nedovedl před rokem ani přestavit, ale opravdu to jde. Já kouřil denně 30 až 40 cigaret. Musíš ale chtít.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:08 ® čabi
čabi

já nikdy nekouřil a ani nebudu,nechutná mi to,akorát z toho kašlu

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:07 ® Alov
Alov

Normálně šluknu tak 10 cigár denně. Ale jakmile sednu na ryby, tak za den i 30 :-(( Už mě to taky sere, ale mám dost neposednou povahu a když sedím, tak nevím co s rukama. Nějaká rada ha??? :-)

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:06 ® sus1 reakce na …

Rybář může ale rybářka by neměla?!:-)) ))))))

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:05 ® filip111
filip111

jde to, já přestal po 15ti letech ze dne na den. 1. týden krutej ale jde to vydržet, už nekouřím téměř 2 roky :-)

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 20:51 ® vagi
vagi

TAK JAK TO VYPADÁ PO DVOU LETECH?
u mě stále bez cigár.

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 15:22 ® regulus reakce na …
regulus

LordProtektor – vím co myslíš, ale nemáš tak úplně pravdu. V dobách kdy SPARTY stály 8 Kčs a průměrnej plat byl 2500 Kčs to byla asi desetina platu při 1 krabičce denně (240 Kčs). Dneska je to úplně to samý, akorát že SPARTY stojí 46 Kč a průměčnej plat je asi 17 000 Kč, opět při krabičce denně asi desetina platu (1680 Kč). Nadáváme už roky a ten zku.venej zlozvyk furt vede, u někoho víc, u někoho míň. Máš pocit, že se pije míň piva, když srojí desetinásobek toho co stávalo, ty cigarety ten desetinásobek teprve čeká.

Jinak přeju VŠEM LIDEM SILNÉ VŮLE, ať se jim podaří s tím škrábnout. -:)))

reagovat
Sobota 14. října 2006 ve 14:03 ® LordProtektor

no abych ti ukazal ze jde nejen prestat ale i nezacat.uz se tesim jak po novem roku budete vseci nadavat.radsi bych ty penize hodil do vody nez aby vyletely do vzduchu a jeste k tmu me ku-rvily zdravi.

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 9:39 ® Klon
Klon

no já nekouřil 5 let a vůbec mi to nevadilo,ale musím řict že sila vule neplati jen u přestat kouřit,ale vydržet nekouřit jestli chapete.Totiž když jsem přestal tak jsem chut vubec nemel,chute mi začali až tak po půl roce a pořad jsem se musel silou vule odvracovat od cigarety.takhle to bylo u mych kolegu ,kamaradu totež,chut přisla až po čase.začal jsem znovu hulit a to se přitom řika ža po peti letech můžeš řict že jsi nekuřak.Ono totiž až 5 let trva než se tělo vyčisti oa škodlivych látek.Lekář mi říkal,že tělo nevyžaduje cigaretu,to si dělame sami,že mame v sugerovano že jsme kouřily a pak když někoho vidime tak si to hned připominame a tim lakame sami sebe na cigaretu.Jak jsem psal kouřím zas,ale co telo ma jit do hrobu s huntovany

reagovat
Pátek 13. října 2006 v 18:31 ® M2 reakce na …
M2

Nudit se určite nebudeš,proto že až sežereš 1 kg,budeš toho mít dost,vím co říkám.Myslím si že hlavní je důvod proč toho chceš nechad.Upřímně říkam že mě kouření moc bavilo a moc jsem si ho užíval.Mrkev je mrkev!!!!

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 22:40 ® zany

Robur :sorryjá napsal robus

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 22:39 ® zany

Robus:no jo no to abych si na sobotu nakůpil několik kg mrkní když jedu na ryby.jo a na to už příjdu sám teda doufám.:-)) ) aspoň se nebu du nudit..

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 18:29 ® M2 reakce na …
M2

1:1,ale musiš jí sníst a né kouřit jina budež mít halušky .

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 15:11 ® LOS

Jinak gratulace všem kteří přestali kouřit a nebo kteří o tom aspoň uvažují. Jdou správným směrem.

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 15:10 ® LOS

Jo a ještě bych se chtěl zeptat na tu fajfku, co si do ní má člověk nacpat aby si nepřipadal, jak když kouří seno a protahují mu krkem rašpli. Takže mi prosím doporučte nějákej tabák A nemusí to byt ten nejdražší.

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 15:07 ® LOS

Kouření je zlo, ale sou i horší věci takže lepší hulit jak prokoplý kamna, než si dávat do žíli. Kouřím tak 7 posledních let kolem 20 denně, v hospodě 40 stejně jako když jedem někam na týden na ryby první 2 až 3 dny tak 60, pak už jen 40, z toho jasně vyplývá, že kdybych tam byl v tahu měsíc, tak sem nekuřák!!! Když chci na rybách nekouřit, (no nemám prachy na cigára),tak je to strašně jednoduchý. Rybolovná metoda chytání sumců s bójkami, tam kde se nesmí vyvážet, takže než nahodíme a vytáhneme 4 pruty padnem na držku vyčerpáním a budí nás až budík ve 24hod.

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 9:34 ® Donald
Donald

kkarlos: to jsou záběry těch metrákových sumců :-)) .

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 9:11 ® Robur
Robur

ještě se zany8999 zeptej, kam se ta mrkev dává a jestli špičkou napřed:-)) , třeba ¨je tato metoda o tom, že přijdeš na jiné myšlenky…

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 23:03 ® zany

M2>říkáš že místo cigára do sebe rvat mrkev ???jestli jo tal v jakým pnožství???

reagovat
Středa 11. října 2006 v 18:03 ® tomchamik
tomchamik

Já přestávám už rok,což o to,doma to jde to nekouřím,ale kámen ůrazu je právě na těch rybách.Když přijedu k vodě tak si zapálím a kochám se a pak když mám vše nachystáno,zasednu a naliju si kafíčko,nebo pivko tak to cigáro musí být.Už jsem si i nevzal cigára a pak jsem nechal psa u prutů a už jsem pro ně frčel.Mě cigáro,nebo doutník k rybám prostě patří

reagovat
Úterý 10. října 2006 ve 21:50 ® M2 reakce na …
M2

Hulil jsem 15let,už nehulim pomohla mi mrkev,už nežeru ani mrkev ale je mi 10 měsicu fajn.

reagovat
Úterý 10. října 2006 ve 21:28 ® Klikar

Ja jsem kouřil 15 let a posledních 5 let tak 30–40 deně,no a loni v červnu jsem ráno jednou vstal a seknul jsem s tím,už mně nebavilo to věčné honění se za cigaretama( někam jedu hlavně ať mám cigára,ráno jsem vstal aaa kde mám cigáro ) atd.Pravdou je že ty zmiňované poníze asi neušetříš a mně osobně to občas na rybách chybí ale vžy si řeknu ,,kašlu na to a je to " Jo ale jak zde někdo napsal chce to naráz !

reagovat
Úterý 10. října 2006 ve 20:10 ® kkarlos
kkarlos

Donald: a co teprv na velkou… :-)) )

reagovat