Chytej.cz

Může rybář přestat kouřit? necteno

19.10.2005 | Donald | 22.928 zobrazení | 256 odpovědí

Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 10. října 2006 v 16:03 ® Donald
Donald

Od ledna furt ani potah z cíga. Drozďák: kromě nepozornosti při kouření pomáhá i odskočení si na malou:-) . To berou ty maxi ryby:-)) .

reagovat
Úterý 10. října 2006 ve 12:59 ® MiK
MiK

Správnej chlap (sportovní rybář) musí být zarostlej, špinavej od šrotu a musí smrdět tabákem. Nejlépe tím na vykuřování skleníku. Není co řešit. Chci být správnej chlap(sportovní rybář):-)

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 23:07 ® Jarda carp
Jarda carp

Víte ,jak to je ,budu zdráv jak řípa ,nebudu pít,nebudu kouřit,nebudu se přežírat … a za 14 dní mě přejede auto.

reagovat
Pondělí 9. října 2006 v 15:52 ® kulin
kulin

Tak já vám teda něco řeknu:Mám strejce co hulil 60 denně,přes­tal,začal přibírat na váze,tak se rozhodl držet dietu.Po úspěšném dokončení diety si řekl,táák a teď se pořádně nažeru.S vervou se zakousl do kuřete,ale ouha,rovnou do kosti a vypadla mu plomba ze zubu.Zašek k zubařce,zub opravila,ale dostal do něj nějakej zánět či co,páč mu to blbě udělala,takže se to opakovalo a zas to zkurvila,no a nakonec nu to vyhnilo do nosní dutiny.Tento týden jde na plastiku.Takže rada zní:nesnažte se přestat hulit,bolí to.:-)) )

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 13:35 ® drozďák reakce na …

to ti řeknu přesně. vajgly ulízím do krabičky od tampónů, kterou jsem zmermomocnil mojí manželce. Jenom musím dávat bacha, abych tu krabičku někdy omylem nezapomněl na hajzlu

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 13:32 ® breca reakce na …

Vážení rybaříci, včera to bylo přesně 14 dní, co jsem přestal. Je to chvílemi boj (dokázal jsem za tři hodiny na rybách vytáhnout i přes půl krabičky), ale zatím odolávám… Jsem zvědav, jak to dlouho vydrží… ):o)) Nejhorší jsou stavy, kdy to nebere, jako např. o tomto víkendu na Sázavě. Tak si nosím alespoň žvýkačky…

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 13:25 ® modrak reakce na …
modrak

Vagi: Já nic, já kouřím fajfku, a sirky házím do pixly od kukuřice, stejně jako popel. (pokud mi neskončí za vestou)

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 13:17 ® vagi
vagi

Hulil jsem 30 za den, v pátek v putice 60 a na rybách jsem se tomu blížil. A dneska ani vajgl. Nedokázal jsem si vůbec pčedstavit, že na rybách a v hospodě to vydržím… No a jde to (i když občas dře to). Když je nejhůř, vemu vláčák, abych jen neseděl a nenudil se. Kdybych tohle četl před 2 lety, tak bych si klepal na čelo. A jak k tomu došlo? Našel jsem si novou kočičku, je instruktorkou aerobiku, tak se musím udržovat trochu ve formě… P.S. Vím, že odnaučený kuřák je největší prudič, ale otázka do fóra: Co u vody děláte se všema těma vajglama? Možná by bylo zajímavé vědět, kolik % uklízí a kolik ne? Co si o tom myslíte?

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 12:46 ® sillon

®drozďák-:-)) )

reagovat
Pondělí 9. října 2006 v 9:24 ® drozďák reakce na …

sillion: ty vole, to si řek přesně!

reagovat
Pondělí 9. října 2006 v 1:55 ® sillon

®drozďák-dyť my sme jenom nosiči vody,jestli mi rozumíš!?:-)) )

reagovat
Pondělí 9. října 2006 v 1:01 ® drozďák reakce na …

Sander, LordP: to ale přece vůbec nikoho nezajímá! Připalovat se musí, a to co nejčastějc. Ryba to vidí a rbya ví. Lepší spouštěč záběru abys pohledal. Proto je nutný na rybách neustále kouřit, jinak být bez záběru. Musíme tomu štěstíčku jít trochu naproti:-)

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 23:06 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

LordProtektor, Sander: Tak co sem lezete?

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 23:02 ® Sander
Sander

Přesně tak. Já za svých 21let, co jsem na světě, neměl též ani jednu cigaretu v puse a též mi to nechybí…

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 22:57 ® LordProtektor reakce na …

za svych 20 let co jsem na svete jsem nemel ani jednu cigaretu v puse a vubec mi to nechybi.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 22:42 ® Jarda carp
Jarda carp

Jednou při zdolávání ryby jsem měl v hubě cigáro – fouknul vítr a žhavý popel mi přeťal vlasec – bylo po rybě.Potom jsem si zapaloval ,přišel záběr a jak jsem se prudce zvednul vajgl mi spadnul do vesty a s přicházejícím teplem jsem odhodil prut,vaťana uhasil a bylo zase po rybě.Neodradilo mě to a doutnám ,jak ucpaný kamna pořád.Nejhorší je ,když si řeknu {… si zapálím a příde kapr}.Kapr samozřejmě nepříjde a tak to zopakuji a dokola.Vypálim 20 a jdu domu anebo příjde kapr ,když mám zrovna toho vajgla v hubě.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 22:16 ® sillon

®drozďák-přesně,přesně,přes­ně!:-))

reagovat
Neděle 8. října 2006 v 18:28 ® rarach

DroZĎáku, ty musíš bejt můj blízkej příbuznej, já vidím vodu a pálím, v kanclu či doma ani náznak chuti na retko.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 12:21 ® drozďák

To jsou kecy. Nemůže a nesmí! Nekouřím doma, nekouřím v práci a jakmile se dostanu na ryby, je konec! To udělám dvacku jen to hvízdne a su tak spokojené. Prostě pro mne cigáro k rybám patří a basta… Pak jsem zapomněl ještě na jednu situaci, a tou je požití alkoholu. V hospodě taky jedu jednu za druhou.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 12:15 ® fikus
fikus

dva roky úplně bez cigarety, snad se podaří přestat. Občasná chuť dát si šluka je, ale........

reagovat
Neděle 30. července 2006 ve 22:54 @ Tom.

Byl jsem na dovolene na tyden na Slezske Harte.Nez jsem jel tak jsem si koupil tabak a papirky.Byl jsem tam od patku do patku.V tom mi v utery dosel tabak a v krabicce jediny papirek.No co dal???Rekl jsem si:Tak zkusim prestat.A normalne to slo!!!Na rybach jsem se citil uplne jinak nez kdyz jsem kouril.Ryby sice nebrali ale porad jsem byl rad ze jsem u vody.Nevim byl jsem trochu mimo,ale to byl ten abstak.Dalsi den jsem sel vlacet:rekl jsem ze za tri hodiny budu zpet ani jsem si to neuvedomyl a pet hodin bylo pryc bylo mi opravdu moc fajn a chytani me bavilo daleko vic.Skoda ze jsem zase zacal ale hodlam s tim co nejdriv prestat.¨Popreju vam do budoucna:At berou ryby!!!

reagovat
Neděle 30. července 2006 v 19:54 ® Frostty
Frostty

Ja si ymslím že to jde..sem toho přikladem..

reagovat
Neděle 30. července 2006 v 19:47 ® ladamaj
ladamaj

Donald>taky jsem kouřil 50–60deně když jsem přestal aktyvně sportovat.Jestli mohu poradit tak přestaň naráz jinak nepřestaneš.Ne­kouřím už 10l ale kolikrát mám chuť ale nezapálím a po mé nemoci ani nesmím kvuli práškům.Držím palce abys vydržel.

reagovat
Neděle 30. července 2006 v 16:09 ® Vysky
Vysky

Zítra to bude 9 týdnů co jsem přestal(z 20 denně) a musím říct,že na rybách mi to chybí nejmíň, horší je to v hospůdce, ale prozatím statečně odolávám…ještě nemám vyhráno!!!

reagovat
Neděle 30. července 2006 v 10:36 ® nakl

už 30měsíců abstinuju a i u vody se cítim lépe

reagovat
Pátek 28. července 2006 v 15:47 ® Donald
Donald

harpunar: díky jedné takové pěkné dívčině si změním za 3 týdny kolonku v občance ze svobodný na ženatý. Díky ní chodím po práci, kde mám dostatek pohybu, na barák, kde mám pohybu ještě víc. A když dojdu k vodě, su rád že sednu :-) . Jinak vláčka a muškaření mi moc neříká :-(( . Když potřebuju nástražní rybky, tak jdu se třpytkou na Jelce, ale jinak ne.

reagovat
Pátek 28. července 2006 ve 12:08 ® Zcuter
Zcuter

zkus si říct: jakmile chytnu kapra(stiku atd) přestanu kouřit!a když ne, tak přestanu chytat ryby- a ono se to časem poddá-jedno nebo druhé!

reagovat
Pátek 28. července 2006 v 9:55 ® xyz

regulus> jsem na tom stejne akorat nekourim v aute protoze je nove, ale delam zastavky.

reagovat
Pátek 28. července 2006 v 0:43 ® ssil

Prestat si ho nechat ...... NEJDE

reagovat
Čtvrtek 27. července 2006 v 17:11 ® Shrek
Shrek

HaD: zítra :-D

reagovat