Vyhledávání
Může rybář přestat kouřit?
19.10.2005 | Donald | 22.923 zobrazení | 256 odpovědí
Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. července 2006 v 15:44 @ lp reakce na …
-
jo a jeste jsem na svete 20 let a za tu dobu jsem v hube nemel jedinou cigaretu a ani potah.kdyz se chce tak to jde
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 v 15:38 ® LordProtektor
-
A rybarka??
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 v 15:25 ® dzandys
-
modrak: Na tom žmoulání fajfky v autě je prej nejlepší mít ve volantu airbag a do něčeho drcnout
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 v 15:19 ® modrak
-
Od 30.1. jsem přešel z 25 na dýmku 3× až 4× denně. Dokonce se často přistihnu, že mám třeba dvě hodiny zastrčenou fajfku v hubě aniž bych zpozoroval, že je vyhaslá. To samé aplikuji při jízdě v autě, kde jsem dříve hulil jak fabrika a teď jenom tak žmoulám troubel. Všem přítomným kuřákům doporučuji vyzkoušet.
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 ve 14:11 ® sharkcom
-
Až dostaneš trombózu a uřežou ti nohy tak toho necháš. Případ mého kámoše..
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 v 11:07 ® HaD reakce na …
-
kdy zase přijedete?
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 v 10:44 ® harpunar
-
Donalde začni vláčet,nebo moušit a máš po kouření.Budeš u toho chodit a své ucpané cévy dáš během pěti let do super stavu.Jsem toho důkazem,poslední brko bylo 10.1.2001.Chci jen podotknout že v době největší slávy jsem zvládal třicet denně!A zvládnu i soulož s divou juniorkou u rozkvetlé jívy ve stoje!!!!!Takže samá plus,pouvažuj!!!
reagovat - Středa 26. července 2006 ve 20:56 ® Shrek reakce na …
-
reagovatco já bych zase dal za ty vaše revíry,co tam máte dole.To je ráááj.
- Středa 26. července 2006 ve 20:41 ® HaD reakce na …
-
joooo, Tvuj strejda by se mi taky šiknul
reagovat)
- Středa 26. července 2006 ve 20:36 ® Shrek reakce na …
-
HaD:já taky,dneska jsem od strejčka dostal krááááásnej kovovej žhavící zapalovač,nechal jsem trošku stažený okýnko u auta,šel jsem na pumpu a tam byl strejda,pak odešel a hodil mi tam dirkou ten zapalovač.Jen škoda že jsem to nenechal stažený víc,třeba by se vešel karton.
reagovat - Středa 26. července 2006 ve 20:29 ® HaD
-
hulím čím dál víc
reagovat - Středa 26. července 2006 v 19:57 ® jiris
-
Tak schvalne jdem uzavirat sazky do kdy
reagovat)
- Středa 26. července 2006 v 19:56 ® M.BURNES
-
Nekouřim od 18.července
reagovat - Středa 26. července 2006 ve 13:14 ® Donald
-
Hele lidi, nekouřím už od ledna (ale nevím kerého, to rozhodnutí jsem udělal v draku) a i na rybách si nezapálím, ikdyž množství záběrů (žádný) a množství komárů (kur.. moc) by mohlo k tomu lákat. Takže si odpovím na mnou položenou otázku – jde přestat kouřit. Chce to jen s tím seknout ze dne na den a už se nikdy nenechat nikým přemluvit ani k jedinému prásku. Jinak s tím člověk začne znovu. A když náhodou mám chuť si zapálit, tak si vzpomenu na ranní cigaretku po draku (hnusný pocit, zle, atd…) a ihned mě to přejde. A co vy nekouřící kuřáci, jak vy se donutíte nekouřit?
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 22:01 ® PJ
-
Nekouřím asi 4 roky, v rybařině se to projevilo tím, že sem zvednul zadek od kaprařiny a táhne mě to k aktivnějším metodám, hlavně vláčce. Jinak kouření není roztomilá slabůstka, kterou si krátíme nudu, ale nebezpečná pitomost, ktrou si krátíme život. Ono se pořád mele o rakovině, ale kdo viděl lidi s obsrukční chorobou, lidově rozedmou, pak ví co je to se dusit. Je prostě rozdíl chodit v šedesáti na tenis nebo se bát jít na WC. Hulení je prostě řezání větve pod zadkem.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:48 ® festr
-
Ono se stačí rozhodnout a všechno zahodit. Samozřejmě záleží na každém z nás. Mi se to náhodou povedlo.Najít si ten den D a udělat to.Nejlepší doba na tuto akci je přes zimu.U vody to nemá cenu.Hlavně se to musí vydržet.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 21:11 ® Láďa_vydra reakce na …
-
Můžu souhlasit stejná zkušenost .Za 2 500 kč a 15 minut posezení u dvou cigaretek a je z tebe nekuřák .Kouřil jsem 40–60 denně a už nekouřím skoro 3 roky.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:54 ® Klikar reakce na …
-
Kouřil jsem 40 deně a ze dne na den jsem se rozhodl že s tim seknu.Koupil jsem si Nikorete špičky ( 1balení ) a přestal jsem.Jak zde někdo již psal musí se chtít.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 19:30 ® efendi
-
Já jsem byl velký kuřák /30 denně/, strašně jsem kouření omezil /3 denně/, ale na rybách si rád zapálím. Je to pro mne taková odměna, klídek, pohoda, otevřu si lahváče, zapaálím cigárko, koukám kolem a jsem naprosto spokojený a je mi jedno, jestli něco chytím nebo ne. Jinak přestat čadit je pouze na vůli každého a nepomůžou mu žádní zaříkávači, náplastě či další taháky peněz.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 ve 12:00 ® Petr2002
-
Přestal jsem kouřit před více jak 2 roky a můj recept, jest takový ,že žádný umiverzální návod jak přestat není. Chce to jen chtít a něčím to podpořit v mém případě návštěvou psychologa známého z tv a po zaplacení 2,5 tkč je důvod na světě, i když už jsme přisli i o víc. Mě to pomohlo mohu doporučit.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2006 v 11:47 ® rvanous
-
Já jsem přestal asi před rokem a půl,zkusil jsem jednu takovou terapii,někde v Brně,stálo mě to asi 600kč,ale přestal jsem a dá se to vydržet i na rybách. Nejhorší je zaměstnat ruce!!!
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 21:18 ® regulus
-
Oprava
třetí řádek – místo soutím, soucítím
čtvrtej řádek – místo zlozvik, zlozvyk
Jo, jo cestyn bit muj kobila
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 21:12 ® regulus
-
LSD díky, přesto to zkusím
FLIP asi tak, na něco se musíme vymluvit
PÍSKOT jsu rád, že nejsu sám soutím s tebou
ZADAR to taky vím, že to jde, ale ta vůle … a jak už tady někdo psal, ten zku. nej zlozvik je silnější než já. Osobně mě sere, že smrdím kouřem jak nevím co, ku..í mě to zdraví a v neposlední řadě i ty prachy, to je měsíčně slušnej vláčák. Jenže zkoušel jsem to už tisíckrát, ale nevydržel jsem ani do druhýho dne, jednou jsem jel pro špinky dokonce 30 km. Bohužel su ten typ, že pokud su tak marod, že pomalu ani nemůžu žrát tak špinku mít musím, nechutná mě, ale musím.
Jinak v mým případě to z rybama nesouvisí, u vody najdu ještě nejmíň o dva argumenty víc proč si nezapálit. Nejhorší je to v autě, mám spotřebu 1 cigaretu na 10–20 km a to i po dálnici.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 16:54 ® Donald
-
Zadar: Tak snad se mi podaří to co tobě. Za 10 let ti dám vedět
reagovat.
- Úterý 31. ledna 2006 v 16:52 ® LSD
-
regulus: jo, byla to akupunktura, ale asi taky musíš trochu chtít, protože u kamoše to nezabralo.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 14:43 ® piskot
-
Nemám vůli,a pčestat se mi nedaří. Na rybách i při přívlači už vůbec ne. Házim,cígo,v hubě,huba se mi křivý,očouzenej nos a stejně to netípnu.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 14:21 ®
-
Jde to, přestal jsem a držím se už více než 10 let. Prostě jsem si ty cíga na ryby přestal nosit a somrovat mi bylo trapné.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 13:50 ®
-
Regulus-asi tak. Zřejmě je u vás taky tolik havěti bodavé. U nás i vprosinci,alespoň podle počtu cigaret vyhulených při vláčce.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 ve 12:28 ® regulus
-
LDS, to mě celkem zajímá. Napiš něco bližšího. Se spotřebou na tom nejsu tak hrozně, ale s délkou kouření už skoro jo (28 rok), předpokládám, že těma bodlinkama myslíš akupunktůru. Jsu na tom podobně jako spousta ostatních, stojím po kolena ve vodě, v ruce vláčák a v tlamě špinku.
reagovat - Úterý 31. ledna 2006 v 11:46 ® LSD
-
Dnes je to přesně na den 36 měsíců, co jsem přestal po 29-ti letech kouřit. Vyhulil jsem denně min 35–40 dlouhých (100) Marlborek. Dostal jsem za 2 kila do ucha bodlinky a jako kdybych v životě nikdy cigarety neznal. Akorát žeru a kynu
reagovat