Chytej.cz

Může rybář přestat kouřit?

19.10.2005 | Donald | 22.923 zobrazení | 256 odpovědí

Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 31. ledna 2006 v 11:41 ® xyz

Je to špatné už jsem to zkoušel nesčíslněkrát, ale ten hnusnej zlozvik je silnější. Alkohol(pivečko) do hospody chodim minimalně basu mam ve sklepě vždy, řeknu že nebudu a třeba celej rok se toho nedotknu absolutně bezproblemu . To kouření je neštěstí a muže mi být sebe hůř stejně si zapálím.

reagovat
Úterý 31. ledna 2006 v 10:52 ® Donald
Donald

tucnak11: já byl taky lehce v sobotu fíklý a znám to kouření po draku. I to mi pomohlo nechat toho

reagovat
Úterý 31. ledna 2006 v 9:43 ® tucnak11
tucnak11

Ja jsem přestal asi tak 20 let temu . Minule jak sem koužil na ryby bes cygaret to jsem ani za boha nešel 40–50 kousku za den do byla pohoda a cygarety byly levne. Přestal jsem tak. Vždycky po flamu cygarety mi nehutnaly 2–3 dni tak jsem si žekl potachnu to dal a vydrřel jsem plice mam jak zvon pokut neni smog

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:53 ® CeP
CeP

ZN: ted uz se netrapim. taky by se na mne mladej divne koukal dybych si dal zase.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 22:34 ® ZN
ZN

CeP: proč se tak trápíš?

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 22:31 ® CeP
CeP

Nordboy: no ja prestal pred 10 lety asi na stopadesatej pokus. 30 denne a ze dne na den slus. nejhorsi bylo prvnich 6 mesicu. pak si na ten abstak clovek trochu zvykne. asi po trech letech sem si dal jointa na chut a skorem dva mesice sem nevedel co s rukama. zhruba za rok se to opakovalo zase. tvrdim ze clovek nema nikdy vyhrano. je to dozivotni brime.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 22:18 ® 

. pravda. kouřit jsem přestal a jsem na to pyšný, ale se žrádlem je to horší. Furt si říkám : „Přestaň žrát jako jsi přestal kouřit“ ale tady nějak moje pevná vůle selhává. Takže???!!!

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 22:11 ® 

URČITĚ MůŽE. Na fotce jsem sice s čvaňhákem v hubě, ale nekouřím už 7 let a když jsem přestal, trápil jsem vůli asi 3 měsíce. Od té doby si na cigáro ani nevzdechnu. a je to paráda.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 21:49 ® 

Cep-jedna rezervace jistá

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 21:48 ® 

když někdo tvrdí,že omezil kouření při vláčce,nebo muškaření,tak tomu jednomu,nebo druhému,tak úplně nepropadl. Zodpovědně mohu řici,že s úspěchem stíhám obojí.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 ve 20:01 ® B

CEP

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 19:34 ® CeP
CeP

lidicky neblaznete. mejte preci rozum. copak to jde jen tak si klido prestat kourit? hulte si poctive svejch sedesat denne a az budete na pravde bozi, tak se alespon uvolni misto u vody…

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 19:11 ® Cudla
Cudla

kouřil jsem čibuk,v . ted v dubnu to bude 5let co nekouřím. Chybí mi to pouze v momentě co přijdu k vodě,byl to takovej malej obřad sednout si ,zapálit a pozorovat hladinu,kde se co šustne. Jak nahodim potřeba tabáku končí,dá se to vydržet.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 19:02 ® 

pepíno99-kamarád ji používal taky,říkal,že v největší krizi ji vystlal staniolem našel pár špačků ,vydrolil tabák nacpal a že to docela chutnalo.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 18:46 ® Milky
Milky

Pepíno, stejně nakonec serveš náplast a shulíš i tu

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 17:55 ® pepino99
pepino99

Kouřil sem 60 denně. Teď nekouřím teprve 5 dnů ale pomahá mi inhalátor NICORETTE. Je to plastová trubička s nikotinovou náplní a zatím to funguje ))

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 17:39 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Alivio: No to si KUŘ

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 17:23 @ 

Ted kdyz nechodim na ryby,tak jsem vykouřil 4 cigarety za týden Děsim se toho,až zase začnu chodit…

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 17:15 ® Tomasinecek

kluci my NEKURACI mame o jeden problem min a za usetrene penize muzme kupovat rybarske veci

reagovat
Pondělí 30. ledna 2006 v 17:07 ® Donald
Donald

Lidi, musím se chlubnout. Byl jsem trošku naštvaný (no prostě mě to kurev… sere) že mám státu dávat pořád čímdál tím větší prachy za cigára a stát mi nedá ani floka. A tak jsem si řekl, že od zdražení končím. Minulou sobotu jsem sehnal poslední levné a od té doby ani potah. Tak držte palce. Zatím to jde, ale to jsem ještě neseděl u vody.

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 23:30 ® Vydrain
Vydrain

Nezapálit si na rybách je dost velkej problem, páč když člověku hučí okolo hlavy v létě milion 28 a 5 komárů, tak to je docela krátkej psychickej boj

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 21:24 ® Čajda

Při bobku je to asi složitější,ale u přívlače to myslím jde. Nesmějí se dělat dlouhý pauzy Já přestal kouřit kvůli nemoci asi před 12ti lety. Když to asi po půl roce pominulo,zkoušel jsem začít znova,ale už mi to nechutnalo a to nemá cenu.

reagovat
Sobota 22. října 2005 v 15:57 ® staker
staker

Donald: S postupem času se na to dívám tak, že člověk nedo ženská kteří tě chtějí změnit nestojí za tu námahu to pro ně dělat. Časem si najdou jiný důvod, a požitek ze zdolané rybky ti nevezme žádný člověk, ani ženská!!!

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 13:11 ® jake
jake

Já teda nevím jak kdo, ale já se na rybách nenudím. Jinak bych na ně nechodil . Pro občasné zpestření si pouštím do ouška muziku, abych nemusel kolemjdoucím čumilům neustále odpovídat na otázku: „Tak co? Berou?“

reagovat
Sobota 22. října 2005 v 0:49 ® parmenides

muze, hulil jsem 18 let 40 cigaret denne, nekourim cigara jiz 22 mesicu. Doporucuji naplaste Nicorette a kdyz mate chut na cigaro hulte cistou cannabis sativa (treba ze slukovky) – neni navykova. Pozor, vyvolava zrave chute (ja nabral za rok a pul 30 kg). Az ted je pracne shazuji (cannabis jsem uplne vypustil, ta zravost je z ni). Zajimave: na nikotinizmus podle mne nejlepe zabira jako substituce cannabis … a nikotinove davky pres pokozku…

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 21:02 ® paul

Prestal sem hulit pred deseti mesicema a to bylo 20 a vic denne. Zacatek me pomohli naplaste. Nezacalsem na novo takze se to da zvladout akorat ze zacatku nevis co z rukama me pomhlo vazani musek zadny krasavice to nejsou ale neco na ne de.

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 11:41 ® RASTOK

Donald – ako som prestal, tak som pribral 10 kg a obávam sa, že to neni zrovna svalstvo

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 11:23 ® Donald
Donald

Staker: kvůli ženské jsem kdysi přestal kouřit. Kvůli ní jsem i přestal chodit k vodě. Pak se se mnou rozešla a já jsem zase u cigára a u ryb. Už bych kvůli ženské nikdy neudělal nic takového jak kdysi. Když se mnou začne chodit, tak i s mými chybami.

Pilot: otec taky přestal kouřit a když spolu jedem k vodě, tak jen vidím, jak do sebe tlačí jabka, bombóny a kdoví co ještě. Nekouří 5 let a přibral 15 kg.

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 10:32 ® Robur
Robur

Vy máte tedá téma, ale protože doma sedím s ptačí chřipkou a nudím se, tak odpověď je, Ano může. I umřít může, nekdy dříve někdy později…

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 9:14 ® hraji
hraji

Musí, jinak je sám proti sobě. Ale je to jen a jen jeho osobní věc. Nic se nedá přikázat, musí sám chtít.

reagovat