Chytej.cz

Může rybář přestat kouřit? necteno

19.10.2005 | Donald | 22.921 zobrazení | 256 odpovědí

Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:51 ® Hora
Hora

Kouřil jsem dvacku denně. V práci jsem se dohodl s kolegou že toho necháme. Kolega nevydržel týden a já se držím dodnes, je to už 10let. Ubral jsem na jídle a naordinoval si více pohybu.

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:13 ® boban
boban

Myslim,že těžko. Stihám to i při vláčce.

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 19:57 ® Radosek

jde – přestal jsem, když mi začaly brát ryby a na kouření nebyl čas

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 18:40 ® Tomash
Tomash

Na rybách je to klasika. Dřív u letní bobkařiny. Nahozený proutky, východ slunce a cigárko. Idilka. Při vláčce v pauzách taky bodne. Je to potěšeníčko. Já jsem příležitostný kuřák. Počítám tak 2 krabky za měsíc

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 18:35 ® hagrif

Já myslím, že může přestat kouřit úplně každý já osobně teda nekouřím ale když cejtím ten smrad z cigaret dělá se mi z toho zle TAK VÁS TEDA VŠECHNY PROSÍM: PŘESTAŇTE KOUŘIT NIČÍTE TÍM ZDRAVÝ SOBĚ ALE I OSTATNÍM. A když už zdravý chcete ničit sobě tak Vás prosím neničte ho i těm druhým, kteří ho chcou žít o něco déle než ti KUŘÁCI…

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 22:01 ® pilot

Jó,před 21 lety jsem přestal po chřipajzně,zahodil to a od té doby ani páva. Ale na mou výšku 188,vážíl jsem 82 kg a dnes 120. Nejím,ale žeru.- Vše!!!

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 21:23 ® staker
staker

Asi je to různé u každého člověka. Především si musíš srovnat v hlavě proč CHCEŠ přestat, a ne proč bys měl. Já jsem kouřil tak 40 denně, a na rybách i víc (až 60). V sobotu u vody jsem kouřil, a v neděli pořád na rybách už nic. Fakt to jde. A důvod: někdo zdraví, jiný peníze nebo aby nesmrděl, a nebo jen kvůli ženské, která za to nakonec ani nestojí, nebo jo?

reagovat
Středa 19. října 2005 v 18:42 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Já nehulil šest let. Pak jsem se vrátil k rybařině a už to jelo… Ráno, vychází slunce, zvedá se ranní opar a pruty jsou nahozené. U nich sedím já, ppájím kávu a KOUŘÍM U vláčky si taky rád oddychnu, přehlédnu vodu, zabilancuju a cígo k tomu patří

reagovat
Středa 19. října 2005 v 17:03 ® willIam

přestat kouřit na rybach bez šance připravim boilie dam na navazec nahodim zapnu pipaky připnu swingr sednu do křesílka a už doutnam.

reagovat
Středa 19. října 2005 v 15:57 ® Junior

S kouřením jsem přestal asi před rokem a půl, ale ze začátku to na rybách bylo peklo. Něvěděl jsem co s rukama a tolik připravených návazců jsem snad nikdy neměl I teď mám ještě někdy chuť si zapálit, ale už to zvládám. Jednou za čas si ale neodpustím doutníček

reagovat
Středa 19. října 2005 v 15:49 ® Donald
Donald

Kyslik: ty náplastě jsou símtě co zač? A kde se to dá sehnat a asi zakolik?

Saky: podle doporučení na ukončení kouření, je prý dobré, aby do toho šlo více lidí. A potom se vyhýbat situacím, které k té cigaretce patří – jako např. někdo je zvyklý dát si doma ke snídani cígo. Tak doporučují vynechat snídani doma a dát si ji v práci apod. Já mám sparingpartnera (moju). Jen si musíme dát datum od kdy. A abysme nemuseli měnit kvůli cigárku své návyky(ono to ani nejde, na ryby budu jezdit a ona do práce taky), tak se ptám tak po různu.

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 14:40 ® Kyslik
Kyslik

Tak tento problém jsem řešil na začátku roku. Dneska je tomu 9 měsíců co jsem si nezapálil ani jedno žváro a to ani při bobkařině. Ale první měsíc jsem nevěděl co z rukama – hrůza hrůzoucí . A co potom v hospodě u pivka když ti u toho všecí hulíja jak o dušu. Jo chce to pevnou vůli a něčím tomu asi pomoct, já tomu pomohl náplastěma . A jde to

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 13:51 ® saky

no když chytám přívlačí pár hodin v kuse, tak si občas fakt rád sednu uprostřed řeky na šutr (Sazava) a dám si cígo. Už sem zkoušel přestat, ale u těch ryb je to fakt špatný chce to asi pevnější vůli, ale určitě by to šlo, snad se nám to někdy podaří

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 13:38 ® Hosty

Řekl bych že u přívlače je velká šance. vláčim třeba 4hodiny a vykouřím2–3 ciagarety .. jinak 4hodiny 10cigaret

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 13:37 ® Jakub
Jakub

Nechal jsem kouření před rokem,letos jsem začal s rybařinou,a abych pravdu řekl,měl jsem obavy,aby se mi kouření nevrátilo. Moje obavy se naštěstí nepotvrdily.

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 13:35 ® RASTOK

daj sa na prívlač a budeš mať plné ruky práce, na cigu si ani nespomenieš. inak, dá sa to vydržať, ja som prestal a pritom nie som zrovna človek , ktorý by nejak vynikal silnou vôľou

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1